IRC-Galleria

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

---

1. Olet ihana ihminen ja sinun juttujasi on mukava kuunnella. Oot ehkä yks ainoista ihmisistä jotka todella joskus viittii avautua mulle ja se on ihan jees. Mielelläni sua kuuntelen ja sun jutuissa auttelen. Oot ehkä yks parhaita ystäviä mitä mulla on.

2. Sä olet taitava, mukava ja kaikin puolin mahtava. Toivottavasti saat ihanan puolison joskus ja elätä elämäs loppuun asti onnellisena sillä aikaa kun ite kirjotan jotain angstisia teinikappaleita opiskeluaikana joita kukaan ei halua kuulla ja ajaudun rappiolle sinua ajatellen. Tai siltä tää tuntuu.

3. Sä olet kiva myös, mutta vähän liian erilainen. Mä pidän sua tärkeänä, mutten oo varma että tuleeko tästä kaveruudestakaan mitä ku sulla on nii kiire ja mietit koko ajan ettet haluis olla yksin.
Sä ansaitsisit todella jonnkun...

4. Miksi sä teit sen..?

5. Miksi sä lopetit puhumasta mulle? Mä välitin susta...

6. Sä olet jännä persoona. Kiintoisa, älykäs ja mieleenjäävä. En oo koskaan todella tuntenu sua... mut joskus kai tunsin edes vähän. En usko et oon ikinä ollu sulle mitenkään tärkeä, mutta joskus mä sua kyyläilen ku sä oot nii omanlaises tyyppi. Sun lausahdukset saa mut joskus ajattelemaan elämää ja muuta vastaavaa. Suhun vois olla kiintoisaa tutustua, tai sit ei.

7. Haluaisin olla kuin sinä. Sä osaat soittaa, laulaa, säveltää... Just niin täydellinen. Oot kauniskin omalla tavallas - Suomalainen tyttö ihan ulkoisesti, mutta sun kasvot loistaa silleen. Oot nii sisältä kultaa ku oot aina pirtee ja ilonen. Mä haluaisin olla semmonen - oma itteni ihmisten seurassa. Hauska ja kiinnostava. Mut ku en mä ole. Mä olisin sulle kateellinen jos vaan voisin, mut sä oot sen yläpuolella. En mä pysty olemaan sulle kateellinen ku oot noin mukava ja muuta. Toivotan sulle onnea elämässäs.

8. Oot mulle läheinen ihminen. Vanhemman puoleinen ja oot aina ollu mun elämässä ihan pienestä asti. Sä oot väsyny ja turhautunuki. Mun pitää alkaa tekemään enemmän sun hyväkses ja auttamaan sua, vaikka tähän asti oonki ollu sivussa. Musta on tuntunu että oon ollu liian väsyny sun auttamiseen, mutta ei tää näinkään toimi. Anteeks...

9. Mä toivoisin että sä voisit edes joskus sanoo mulle yhdenkin kiitoksen... Mä haluaisin tuntea että sä välität musta ja että mä kelpaan sulle tämmösenäni. Että et vaatis multa täydellisyyttä. Aina lisää. Oot tärkee vaikken aina huomaa sitä tai osaa ikävöidä sua kun oot kaukana. Silti oot tärkee.

10. Mä tahtoisin olla sulle se oikee, mut ku en mä oo. Mä en halua satuttaa sua ja haluan pitää susta silti huolta, vaikka mikä tulis. Oot kokenu kovia ja mä tiedän sen. Oot menettäny monta ystävää, mut anteeks ku mä en ole se jota sä etsit. Mä koitan olla sun ystävä ja auttaa sua ja vaikka sanot mua joskus enkeliksi nii en mä sitä ole. Oot tärkee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.