IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 06.06.2006 06:36

Istun ja tuijotan, tuijotan tyhjyteen.. en ole tässä maailmassa, vaan jossain aivan muualla, paremmassa elämässä! Kelaan asioita ja päätä vihloo.. olen sairas! tekisi mieli liikkua - huutaa ja juosta, mutta en pysty liikkumaan. Miten niin paljon voikin tapahtua, niin paljon pahaa.. muistan myös hyvyyden ja pienet hetket, jolloin näin valoa ja hymyilin aidosti! enää en sitä tee, ei ole syytä onneen.. olen pirskoutunut! [yö - lasienkeli]

miksi lähditte pois mun elämästä, miksi hylkäsite? en pärjää ilman teitä - olitte mun tukipilareita, piditte ylhäällä... nyt joudun taistelemaan yksi! EI! olen väsynyt taistelemaan, en jaksa enää.. miksi en voinut itse lähteä, mennä sieltä missä aita on matalin?

me ihmiset salailemme itseämme, etteivät muut pysty vahingoittamaan meitä. kysymme: "miten menee?" ja vastaamme: "ihan hyvin tai paskaaks tässä"... vittu kun ei mene hyvin! Jos totuus tulee ilmi, muut tietävät liikaa, täytyy selitellä ja huhut alkavat liikkua... viimein kun pinna palaa ja alan huutaa, katsotaan kuin hullua..aagh..

Vaikka sisimpäni huutaa ja on sirpaleina, tulen aina vastaamaan "ihan hyvin!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.