IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Helloween PakkahuonKeskiviikko 15.12.2010 14:01

Joo, olihan eilen mukava reissu!
Kaverillekkin järkkääntyi lippu siinä noin 100 kilometriä ennen Tamperetta.. eli ei tarvinut yksin olla matkassa :)

Jo ennen keikkaa paitakojun luota pongasin - MITÄ VITTUA??.. MARKUS GROSKOPFFIN!!.. Ties kuinka mones helloween keikka tää oli ja nyt oli ensimmäinen kerta kun pääsi tapaamaan jotain bändiläistä. Noh, Markushan oli yhtä hauska lavan ulkopuolella kuin lavallakin!.. Reilu kaveri - poikamaisella innolla suostui ilomielin yhteiskuvaan ja vielä sen jälkeen kysyi että saako se vetää nimmarin mun paitaan? :D ..noh, siinäpä sottasi sitten upouuden PUNAISEN helloween paitani :P ..varsin mojovaa.


Ensimmäinen bändi oli vähän kummallinen - ei selkeesti oo saanu vielä selvää omasta suunnastaan.

Stratolaattori soitti varsin komian setin, vaikka joskus tuntu että äijät ei ottanu kovin vakavasti koko soittamista. Vararumpali soitti varsin miehekkäästi. Kotipelto nyt ei koskaan oo ollu mikään erityinen livelaulaja.

HELLOWEEN sitten starttasi ajallaan joskus puol 11 aikaan. Oikein hyvää settiä alusta lähes loppuun - Ride the sky ei oikein toiminut ihan täysillä, mutta annettakoon se anteeksi. Akustinen Forever and one ja Handfull of pain + tietenkin se KAUAN odotettu I'm alive ja osaltaan Stupid mankindkin olivat aivan PARHAUTTA!.. kannatti todella lähteä - oli mahtava reissu.



p.s. Vaikka helloween sinänsä on varsin EROOTTINEN saksalaismiesryhmä Weikin tiukkojen nahkahousujen ansiosta, niin joku teinityttö hinkkasi rintojansa puolet keikasta mun selkään - mikäs siinä :D ..täydensi tunnelmaa mukavasti. Tuli vaan siinä mietittyä että olikohan toi nyt ihan laillista mun ajatuksissani :P ..no eniveis.. Mainio keikka ja tyttökin sai sitten vähän paremman paikan, jossain vaiheessa keikkaa (sääli) :(

..okei :D ..en oo terve, mutta hyvä reissu!!



..ainiin, lukuunottamatta tietenkin sitä että kun sitten yön pimeydessä tuli kotiinlähdön aika, niin MUN MITSUBISHI EI LÄHTENYT KÄYNTIIN!... siinä sitten puolituntia koittelin jollain yksuuntaisella pikkukadulla hinkutella sitä käyntiin - välillä lupas vähän ja sitten taas ei ollenkaan mitään.. akkukin alkoi jo ikävästi osoittaa tyhjenemistään.. ONNEKSI joku nuori juhlijaporukka tuli siihen ja tarjoitui työntämään - sillähän se lähti. Ei ois pösön kanssa ollu tommosta ongelmaa - kumma kun auto ei lähde 15-20 asteen pakkasessa kylmiltään käyntiin :(

Kotiin pääsin kuiteskin ja kohta töehi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.