IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö
sade loppu. rasvasin valjaita ja käärin ison kasan pinteleitä.. Päätin että piru, kyllä me mummun kans pikku lenkki käydään.! Ei muuta ku Toto karsinaan ja Hille käytävälle.. Ensimmäisen pellon reunalla tuntu että se vie mut väkisin takasi kotiin, ojan kautta tai mettän mutta pidin pintani ja saatiin jatkettua matkaa :) Sitte se oliki aika rauhassa mutta kuolaintuntumaa ei passannu paljo hellittää narun nokasta! Lämmin tuli. Jospa se siitä.

Kävin Oleksillaki ajamassa ku Hillen kanssa todettiin aikasemmin että kilpuan tie ainakaan jäässä ole.. Hyvin siellä pysyi kesäklopoilla vielä pystyssä eikä pahemmin lipsunu kyllä kavio. Mukavan sohjoiset tiet oli. Ruuna oli erittäin säpäkän olosena.! Kerran meinas jo että täyttä kiitoa kotiin päin, en tiiä mikä sillä oli. Eikä sitte paljo normaalia askelta kävelyä.! Enimmäkseen piti sitte mennä kevyttä ravia ja päästää turhia höyryjä pojalta. Vaan on se kyllä h*lvetin upea hevonen, kaikin puolin :)

Joo menis kattoon salkkareita, ku kerranki kerkiää!!!

Annoin muuten matolääkkeetki eilen. Oleksi oli ainut joka puklautti vähä takasi päin sitä mönjää, eli aika hyvin meni siis perille asti... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.