IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö
just tulin iltatallista. oisimpa menny vielä Annella käymään muttei se ookkaa kotona. hö.

Esko kävi korjaileen mun kengitysjälkiä.. ;) no ei vaa, se tako vaan sen toisen kengän vähä kapeemmaks, toinen oli oikein hyvä (mun kengittämäks..) ens viikolla sitte loputki hokkaan..

Käytiin tosiaan kattoon niitä tiluksia.. Ihan ok, ja sitte niitä toisiaki peltoja ja mettiä jossa se meijän tuleva piilopirtti on :) oikeen hyvältä näyttää jos vain meijän tarjoukset menee sitten läpi.!

Siinä hommassa meniki sitte nii kauan että ihan kiireellä piti puolet karsinoista eka vaa siivota, sitte himokiireellä aimo aisoihin ja kerkesin lenkin käyä käveleen.. Äitiki soitti siinä välissä, onneks oli valmiiks napit korvissa x) juuh. Teemu oli kerenny sille jo kertoa niistä maista.. *heh* Sitte hevonen karsinaan, loput kopit siivosin ja laitoin iltaheiniä.

Sitte mentiin sinne Villen syndekahveille, meijän lahja oli lihansyöjäkasvi! :) (se oli se sussun idea,tottakai!). Teemu pyydysti kaks kärpästä tallihuoneesta nii näytettiin että miten se toimii se kukka. se oliki ihan jännä, Ville ei uskaltanu ite laittaa niitä kärpäsiä sinne kasviin ;) *hih* noo. Ei vaa kerenny istua siellä kauan ku Teemu meni töihin ja mun piti mennä kyttään sitä Eskon tuloa ja muutki pollet hoitaa. Kaikki meniki sitte ihan hyvin..

tylsää. vois kyllä imuroida (ois oikeestaan pakko) mutta ei jaksa. mua laiskottaa. mua väsyttää. mua vituttaa. mua ahistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.