IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö

eilen oli kivaa :)Lauantai 28.10.2006 23:14

Oli kyllä kiva ilta. Kaks kertaa sitte värjättiin tätä mun tukkaa ja ei tullu ihan sitä mitä toivoin mutta olkoon nyt tällanen vähä aikaa. Susuki meinas että se vaatis vielä sen yhen värjäyksen että tulis hopee. Mutta ei onneks tullu sellanen tipu ;) Laulettiin karaoketa Susun luona ja jatkettiin sitte empussa :) tuli vähä oltua päisällään mutta sopivissa mittakaavoissa kuitenkin..

Ei oo ollu etes kovin pää kipiä. Väsyttäny vaan saakelisti ja janottanu koko päivän. Teemu toi onneks jaffa pullon mulle talliin ku tein hommia :) tänään ei kyllä paljo oo saatu aikaseks. Anopilla ollu valituspäivä, tuntuu että justii menee taas hermot.

Tuli kyllä heti kerralla talvi. Yöllä sato vielä ja aamulla ihan kiitettävästi lunta. Ruuvasin Aimolle vielä lisää hokkeja taakse. Jari onneks käy huomenaamulla pistään etuset hokkiin. Kävin sen viimeisteleen ja ois ollu saakeli virtaa taas, onneks oli ihan normaali oma itsensä ja iloisella päällä.. Oleksi meinas vähä retuuttaa mua illalla ku iitu päästi yksinään menemään taas talliin. Sen ois kans tehny mieli varmaan vähä vetää pukkilaukkaa.. Hillellä ja totollaki oli joku perheriita päivällä piti ihan mummua komentaa.! jooh nyt pitää mennä soittaan Jounille huomisesta... Saas nähä miten turpaan saadaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.