IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö
teemu mekasti koko aamuyön, tuli nukuttua tosi huonosti yöunet.. Jari jakso käyä aamusta kylässä ja laitto ne talviklopot eteen... Sain osan tallihommista tehtyä ennenku laitoin autoa kopin eteen.. toledossa oli vaan niin liukkaat oloset renkaat ku koppikaan ei irronnu kunnolla sillä lumihangesta niin ari onneks lähti kuskaan mua pösöllä..!

aimo oli paljo rauhallisempi nyt varikolla ku viikko sitte. ei koittanu reuhata minnekkään suuntaan.. ja maltto kävelläki rauhassa. mutta voi sitä näkyä ku ne lähti kerääntyyn sinne auton taakse vähä ennen lähtöä, jouni makas kärryillä ja aimo kaahotti siinä etusuoralla ihan mutkilla. jouni joutu sitte siihen aitaan päin ohjaan sen ettei ne olis menny auton siivekkeisiin pahki, ja meinasivat lentää nurin ku aimon toinen etunen kävi jo ojan puolella sekä kärryn rengas.. *heh* sai hyvän lähdön, ei jääny nyt viimeseen pariin matkaan, vaan siinä keskijoukoissa se punnersi tasavauhtista työtä sai tehdä, veti toista parijonoa ensimmäisenä ja siitä kesti neljänneksi. siinä porukassa oli todella hyvä esitys kyllä.. olin tyytyväinen. joku toimittajaki bongas meidät varikolta, saatiin aimon kans poseerata ;)

ilta meni ihan lepposasti tässä teemun kans kerranki laatuaikaa viettäessä. katottiin kaks leffaa (tai toinen on vielä kesken ku se tilttas..) ja käytiin oulaksessa syömässä. nyt piti tulla kattoon marsuja ja huugo on tossa sylissä ja nakertaa porkkanaa. se oli ihan innoissaan ku otin sen syliin, ja pisti ihan ketarat levälleen ku rappasin sitä ähä aikaa. kiva kaveri :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.