IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö
voi saakeli että väsyttää.. putsattiin lankoja tarhoissa teemun kans päivähommien lisäksi. sitte opetin sille että miten kengät lähtee hevoselta, se raukka oli ihan poikki jo kahen jalan jälkeen :) oleksi toimi hyvänä opetushevosena.. ;) *hih*

sai silläki alottaa hankitreenin tänään, poika oli ihan mielissään.! paino monta sarkaa kohtuu reipasta ravia enneku asettu käveleen ja oli ihan tohkeissaan. hassu *virn*mukava kun on virkeä polle aisoissa niin ei tarvi käskiä..

aimon kanssa käytiin käyskenteleen mettässä ja piurukan tiellä. seki oli ihan mielissään. pollet on ihan selvästi piristyny ku lumi tuli maahan. se ei ois kans millään malttanu kävellä ja muka näki mörköjä välillä..! ei kyllä huomannu että se ois eilen ollu purtilla..

kaivoin saabinki lumen alta. hyvin lähti käyntiin taas, meni melkein puoli tuntia että sain sen putsattua lumesta ja jäästä, sitä oli niin paljon!

mutta nyt mulla on yksinäinen leffailta tiedossa ku teemu on töissä.. huomenna onki taas hommaa, loput langat pitää kattoa vielä läpi ja kiristää ja lyyli oli perhana purru yhen riu`un poikki..kivakiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.