IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö

kylmä,, aamulla oli jo -13 astetta :/Keskiviikko 01.11.2006 12:26

lähetään kohta testaan teemun kans uutta komistusta :) on sillä makia ottatukka voi tsiisus! nii tosiaan saatiin talliin eilen illalla vahvistusta.. ei paljo annettu ruunalle elinaikaa jos ei ravi rupea löytymään.. ;(

käytiin eilen illalla hannalla, haettiin ne teemun kengät siltä. oli tosi siistit maiharit, vaan 10e! (kakkoslaatua sievin jalkineelta..) vielä vedenkestävät.. tahtoo samanlaiset.! :) mutta on mulla onneks kenkiä.. sitte käytiin kattoon samalla reissulla ku sanna oli raijannu jo kaikki kamat uuteen kämppään. oli tosi siisti kämppä! siellä nesteen takana. anu ja tuomaski oli muuttoapuna..

hmm mitäs vielä. ei kai kummempaa. euro piti tosiaan siirtää uuen tallin puolelle, ja iitu pienempään karsinaan mutta on mulla onneksi niin sopeutuvaisia polleja että ei ne paikan vaihdoksista oo milläänsäkään.! :) ja eurosta ja leevistä tuli tarhakamut heti, vähä nuuhkivat eka ja juoksivat siinä ja asettuvat sitte syömään samasta läjästä heinää ;) on se kiva ku ei tarvi yksin nököttää.. yhen hevosen kohtalo selviää perjantaina..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.