IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö
no vittu joo ei päässy mukaan!! pska! no ei voi ku kattoa peiliin ku mun yhen unohduksen takia meni koko kilpailukalenteri uusiks... joo-o. no oleksin kans kuitenki lähetään. mitähän siitäki tulee, oli seittemän muutaki opparissa. jospa se olis pelleilemättä nii läpi mennee. kyllä harmittaa, meni taas 1200e sivu suun!! ;) ARGH!!!!

annen kans käytiin lenkillä ku oltiin saatu juorut ja muutki jutut ajan tasalle. :D lenkki meni ihan kohtuuhyvin, vaikka aimo meinas olla just semmonen aimomainen.. ku oli toinenki polle mukana. kotiin päin tullessa piti ihan jalat nostaa kärryjen ylemmälle rampille että sai otettua kunnolla kii ku meinas olla vähä täpinöissään..

saadaan ehkä huomenna uus poika talliin :) siitä pitänee laitella myöhemmin. ei ole vielä varmaa.. kuria vähä pitämään *hih*

jari kävi napaseen lahjan nyt kenkään, ku ei eilen kerenny. pääsee heti aamuruokien jälkeen kokeileen sitä että mitä se nyt on naisiaan..! teemu vähä naljaili jarille että eikö se lopettanukkaan näitä vierailla kengitystä.. !

juuh. lähtis tästä kohta kylille päin.. teijalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.