IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö

Lomalta palattu... Lauantai 10.03.2007 01:11

Kylläpä aamulla teki tavallista tiukempaa ku nyt saanu useemman aamun nukkua pitempään ja taas herätä kuuden jälkeen.. tuli sitte otettua pikku torkut aamutallin jälkeen.. ;)

Teemu sai aurattua loskaa pois tieltä ja tasattua sen turvepaikan. se kuski soitti ja aiko tuoda kuorman n klo 23.! miksei nekään kerkiä tuoda aikasemmin sitä kuormaa.. mutta olinki vielä hereillä ku kuski tuli, käytiin nimittäin annen kans evillä ja ku kurvailin kotiin niin rekka oli jo tallin takana.. no problems. hyvin oli päässy perille asti.

aamupäivä oli hevosten liikutuksia. päivän paras oli euro :) sunnuntaina pitää vielä tunnustella jisoni, jos on samanlainen ku tänään niin jätän oulusta pois. ei oikeen ollu kaikki nyt kohillaan.. :(

esko kävi kengittämässä pari hummaa. vettä satoi ja räntää, valjastuskatoksessa on lievä tulva..

nauku oli hellyttävä ku tuli eilen illalla mua vastaan jo autolle ku tulin reissusta. se hyppäs autoon mun syliin ja matkusti olkapäällä sisälle saakka.. eikä meinannu päättää miten päin se ois sylissäki ollu.. -->hellyttävä otus kertakaikkiaan.! nytki se on tossa vieressä kellimässä. kävin myös tulomatkalla vesalla kattoon niien kissanpentua miten se oli kasvanu ja olihan se.. melkeen naukun kokonen oli jo. kamalan tarmokas pentu, kun sisäkissa. pitää viedä nauku kyläilemään sinne niin saa purkaa höyryjä ;)

huomenna aamutallin jälkeen se varsanhaku. onneksi isommat tiet sulia. pikkutiet sitten taas täysin sohjoa ja vettä... noo,eiköhän se siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.