IRC-Galleria

Jaahas, tällaiseen sain haasteen...Perjantai 03.02.2006 00:37

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1.Kamala karvakammo. Rakastan ylimääräisten karvojen nyppimistä aivan valtavasti ja voisin viettää tunteja nyppien epämiellyttäviä ihokarvoja, elleivät ne loppuisi aina kesken. Välillä epiloin käsistänikin karvat, vaikka ne ovat niin pieniä ja hentoja, ettei niitä edes huomaa.
2. Pureskelen/leikkelen kynsinauhojani. Joskus jopa verille asti ainakin jos kynsisaksia siihen käytän. Myös varpaiden kynsistä. Viime aikoina olen tosin alkanut syödä myös kynsiäni ja nyt en varmaan saa niistä ikinä nättejä :/
3. Tutkiskelen itseäni jatkuvasti peilistä jos sellaisen ohi kuljen. Täytyy aina vaan varmistaa että tukka ja pärstä on hyvin. Voi ehkä näyttää itserakkaalta jatkuva peiliin tuijottelu, mutta se nyt vain on tapa.
4. Pelkään matoja ja toukkia yli kaiken. Jos vessassa vilistää sokeritoukka niin joskus jopa kiljaisen ja juoksen karkuun. Sitten välttelen vessaa seuraavan tunnin ajan peläten, että siellä vielä vilistelee se toukka. Sinänsä kummallista kun käärmeet taas ovat mielestäni kovin hienoja ja kauniita eläimiä enkä mitään ötököitäkään pelkää.
5.Pelkään vihaisia ja huutavia ihmisiä, vaikka he eivät edes huutaisi minulle. En osaa suhtautua heihin välinpitämättömästi vaan meneen pienoiseen paniikkiin aina. Jos joku tuntematon ihminen alkaa kännissä urputtaan mulle jotain (ja ainakin jos olen itse myös juonut) niin saan valtavan tunnepuuskan ja alan helposti itkemään.

Haaste menee seuraaville
china_doll
paskoks
chi-i
nij
icie^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.