IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

UnprivateSoul

UnprivateSoul

Protect me from what I want

[Ei aihetta]Perjantai 04.12.2009 22:03

Kohta onkin vuoden 2009 loppu. Sen kunniaksi pieni gallup.
Aloitetaan.
Ystävät/ihmissuhteet
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - Kyllä. Kaksi ainakin ja hyvin rakkaita ovatkin.
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Todellakin olen. Varsinkin alkuvuonna uusia kokemuksia tuli vähän liikaakin.
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Olen, juuri tälläkin hetkellä.
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - No viime viikonlopun risteily oli aika huippu, Ronjan saaminen kotiin kissakodista ja... Kaikkea sellaista. Tämä vuosi oli paras tähän mennessä loppujen lopuksi.
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - Joitakin pikkukiistoja on ollut, mutta ei mitään, mistä ei olisi selvitty.
Sinä
1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Täysin. Alkuvuoden minä ja nykyinen minä ovat täysiä toistensa vastakohtia. Todennäköisesti muutos oli myös parempaan suuntaan, mutta täytyihän ne sekoilutkin kokea.
2. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - Ihme kyllä en.
3. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - En ole, viime perjantaina kyllä olin elokuvissa, mutta en yksin.
4. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana ? - Hah no siis en todellakaan. Ainoastaan nännit, napa, vertical medusa, septum, niska, smiley (R.I.P.), 2xkulma, industrial ja 9 muuta korviin. Leimoja on ilmestynyt ihoon viisi kappaletta plus arpitatuointi.
Muuta
1. Oletko joutunut tappeluun? - Kuulemma olen hakannut ihmisiä melko paljonkin. nimim. alkoholi ei sovi minulle, minusta tulee liian aggressiivinen.
2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Mitäköhän luvatonta EN olisi tehnyt? :D
3. Oletko juonut "perseitä"? - Öhöm, mitä en muista, ei ole tapahtunut.
4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - Varmaan joitakin juttuja pitäisi katua, mutta se on vain elämää, ei sen vakavampaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.