IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

So much pain.Maanantai 11.02.2013 16:01

Henkistä ja fyysistä kipua.
En jaksa sen kummemmin tarinoida, sry.
Juu eli oon muuttamassa takas porukoille, koska rahallisen tilanteen takia mun pitää irtisanoa vuokrasopimus tässä kuussa. Sen lisäksi oon alkanut liikkumaan aika hitosti ja päivä päivältä saavutan enemmän mun tavoitetta. Lihasta on tullut rutkasti (vatsalihakset näkyy jo!) ja kunto on noussut roimasti.
Oon viikon ratsastanut aktiivisesti eiliseen asti, jolloin meni vähän höpöksi ja nyt on polvi paskana. Nyt ihan todenteolla tais mennä polvi lopullisesti. Entisten kipuaaltojen tilalle on tullut jatkuva, puristava kipu polven sisälle ja polvilumpion alapuolelle on kertynyt nestettä. Pari viikkoa lepoa ja jossain välissä pitäs lääkärillä käydä, kunhan Keminmaahan eksyy.
Äitillä hajos selkä viime viikolla, jonka seurauksena kävi sit Oulussa ns. ihmeparantaja Olli Pitkäsellä korjauttamassa selän, mutta sai silti käskyn levätä muutaman päivän ja olla nostamatta mitään maitopurkkia painavempaa. Meinasivat mutkin laittaa käymään tällä sankarilla, koska kuulemma osaa lievittää ja siirtää kipua hermopisteiden avulla.

Henkisestä puolesta sen verran, että mun elämässä on yhä vähemmän ja vähemmän läheisiä ystäviä ja niistäkin yks ei tajua loukkaavansa mua tietyllätapaa. Oon yrittäny pariin kertaan korjata tilannetta tuloksetta, enkä oikeesti jaksa enää murehtia tästä asiasta. Antaa olla, tää ei toimi näin.
Tuntuu myös hassulta huomata, että melkein ainoa ihminen jolle puhun nykyään kaiken ja joka myös auttaa mua tosi paljon, asuu päälle 300 kilometrin päässä. Mikä menee vikaan? Ei mikään?

Pää sekasin. Onneks oon päässy kaikkea pakoon tänne porukoille ja saan nyt aikaa miettiä mun elämää ja tulevaisuutta.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.