IRC-Galleria

Usagi-chan

Usagi-chan

WHY AM I STILL HERE ;_____;
..muuten vaan seuraksi.

kysymys #1: osaako joku liittää tietokoneen televisioon/neuvoa miten tämä juttu tapahtuu ja mitä kaikkee johtosäätöö siihen tarvitsee?

kysymys #2: Animeconin jälkeen Sailormoon maratooni niiiiin pitkään kunnes nukahetaan! Kukaan kiinnostunut? =3 Hyvää ruokaa ja juomaa, jänskätään telkkarin ääressä (hei c'mon oon nähny kaunan miljoona kertaa ja yhä kiljun ja inisen kun se heebo tulee. sailormoonia kattellessa tulee vaa se "lisää lisää YAYOMGBBQWTF JÄNSKIS NYT NYT NYT" tms. fiilis... ainakin mulle. mutta ehkä mä olen outo?)

Eli. Sailormoon martooni. Kukaan?
Jos ei niin mä katon yksin. Ja pidän hauskaa yksin. Jänskään. Nauran. Itken. Hihitän. "Raivoan" ("murr perkele älä tee noin", "mä en tykkää susta. häivy ruudusta! -_- ). Ihkutan (tiedätte keitä!). Rakastan♥
Ja! kukaan teistä ei sitten saa jäätelöä.. ja mansikoita >=3

(joo mä meen nyt takas pukun pariin ja nukun ens yönä hyvin. unenpuute ei tee hyvää mun ajatuksenkululle. MUN JÄÄTELÖT! MUR!)


Edit: pukun pariin. hyvä äitinkieli osata.


eDit2: Merkkii~iis? *puppy-eyes* jooko~♥ sitte ku sie tulet sieltä.. minne olitkaan menossa Aconin jälkeen? O_o; tai sitte pidetää online-maratooni? n__n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.