IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Puhun välillä sekavia kun ajatukset karkailee :D Voin "vaihtaa" sanoja ja merkityksiä ihan miten sattuu :P Eikä tämä ole edes niin harvinaista *nolo*

2) Olen yllytyshullu! Jos minut haastetaan tehtävään minkä VOISIN voittaa (edes pienellä todennäköisyydellä) niin suurella todennäköisyydellä otan haasteen vastaan ja teen kaikkeni voittaakseni ;)

3) Minusta on ihana olla sateella ulkona ja kastua :D (vain jos tiedän että matka sisälle ja kotiin ei ole LIIAN pitkä ;)... Esim kesällä on ihana polkea sateella kotiinpäin )

4) Inhoan sukkahousuja ja mieluiten istun tuolilla jalat jotenkin koukussa (keittiössäni olevassa pirttipöydässä on kiva hengata rennosti jalat tuolilla :P + jostain syystä tuolin käsinojat houkuttaa.. )

menee jo vaikeeeeks.. damn ku ketään kaveri ei varmastikkaan oo hereil enkä voi kysyä heiltä :P

5) veistelen aina välillä kynttilöistä kaikkea kivaa (ja annan lahjaksi kavereille tai muille läheisille)

irethrose

Fabsu

Aapiskukko

creil

juklu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.