IRC-Galleria

VääTäJä

VääTäJä

Laurizio Istoonia.

Blogimerkintä

« Uudempi -

30.6.2010Torstai 01.07.2010 03:49

heti aamulla katoin nellin majaa :O (tylsää) söin kans samalla, sen jälkeen menin ulos ja jotain sielä käppäilin ja kävin esassa, otin soittimen ympäriltä semmosen tuning fleese kankaan ja ompelin sen iha oikein (nyt istuu todella hyvin siihe) ja sitte menin sisälle kävin koneella menin ulos ajoin mankilla pari mutkaa sitten kävin taas esassa ja kokeilin startata menini sisälle ja sitte..
äiti tuli ja sanoin että tullee ohjaamaan esaa ja kävin rattorin ja yritettiin vetästä sitä että jos se eturengas(josta on jarrut ruostunu kii) nii jos se lähtis liikkeelle ei kuitenkaan lähtenyt, kuitenkin startattiin esa kun annettiin sille rattorista apuvirtaa sitte ajattelin tunkata sen ylös ja avata sen renkaan ja jarrut, kuitenkaan volvon tunkki ei ollu oikean lainen siihen ja sillä ei..
onnistunu tunkata sitä ylös, sitten laitoin tunkin takasi ja menin sisälle
sitten öö.. taisin mennä taas koneelle ja sitten soitin teijoille ja kysyin että voinko tulla sinne laittamaan apollon putken ja se sanoi että voin joten laitoin reppuun virvelin ja lähin, sitte laitetiin joku 1-2h sitä putkea ja sitteku se oli valmis (jos kiinnostaa tietää enempi putken laitosta nii kysy) niin lähdin kalalle, kävin muutaman kerran heittämässä enkä jaksanut sen jälkeen...
sitten menin mummolaan ja join sielä mehua ja sitten ajoin kotiin.. kotona sitten tulin sisälle (oli jo ilta) ja kävin koneella ja katsoin televisiota.. sitten kävin saunassa, alkoi ukkostamaan ja kuitenki katottii telkkaria niin sähköt meni sitten pokki ja sitte täyteltiin ristikoita jonka jälkeen söin ja pesin hampaat. sitten tulin tähän koneelle ja olen siinä edelleen :)
mutta nyt pittää mennä ku alako ukkostamaa enkä halua särkeä näitä vehkeitä ;) Öitä :P piti tännekki julkasta ku tuli kirjotettua nui paljo ;O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.