IRC-Galleria

VETOVOIMA

VETOVOIMA

Maailmankaikkeuden uudelleen luonti.

Mut sitte kaikki meni perseellee..Tiistai 02.06.2009 14:00

Ekaks mitä nyt mieleen tulee, on se, et autoilijat on vaarallisii. Tokaks tuleeki se, että mun pyörä on paska. Vittu !

Olin eilen tulos kulmilta kotia, ja kaikki ketkä asuu imatralla, tai on sen läpi edes kulkenut, tietävät myös vuoksenniskan ja K-supermarketin. Siinä on semmoinen vitun alamäki, mikä tällä hetkellä ottaa ihan saatanasti hermoon. Tapahtuma paikka oli siinä alamäessä, K'n peräkkäisillä suojateillä.

Muistan vieläkin, kun vähän hidastelin vauhtiani, kun suojatielle päin tulin, etten ihan täysiä syöksyisi tuohon alamäkeen. Katsoin kyllä ympärilleni, mutta en nähnyt autoa. Mistä vitusta semmoinen sitten ilmesty ? Kun olin sen korkean katukivetyksen jälkeen päässyt suokkarille, auto tönäisi pyöräni takarengasta VAUHDILLA ! Ensimmäinen ajatukseni oli, kun tajusin pyörän alkavan menemään ympäri - katseeni oli nauliintunut siihen harmaaseen asfalttiin, että " Ei vittu ! " Sitten tulee blackout.

Seuraava mitä tajuan itse, on, että makaan maassa, tien toisella puolella, naama ihan veressä - samoiten kädet. En tiedä miten olin päässyt niiden kahden suojatien yli toiselle puolelle, päässyt olin kuitenkin. Autoa, eikä ihmisiä näy missään. Huulesta oli tullut pari hammasta läpi, muusta en mitään tiedäkään. En tajua, mikä minulle tuli, mutta ensimmäiseksi kaivoin puhelimeni laukustani ja soitin äidille " Tuu vittu hakee, sattuu iha vitusti ja verta tule3e iha vitusti. Nojoo kerron sitte, oon tässä k'lla, tuu nyt vittu hakee ! ". Tämän jälkeen älysin JOPA kaivaa laukustani pari servettiä, jolla pyyhkiä enimmät veret kasvoiltani.

Vieläkään ei olla käyty terkkarilla, tarkoitus varmaan olisi jossain vaiheessa. Ikävästi maailma pyörii silmissä nääs.
Siinä sitten tapahtuma, joka pisti miettimään jälleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.