IRC-Galleria

it´s almost fridayPerjantai 12.01.2007 03:38

I´m sick, gosh! Mulla oli muutenkin really bad day!! Alko jo oikeestaan eilen..Heräsin 4.30 koska olin niin kipee..(plus naapurin koira haukku ikkunan vieressä) tärisin kylmästä, korvat oli kipeet, nenä tukossa, kurkku kipee ja kaikee muuta jännää..Alan huolestua ku oon täällä koko ajan kipeenä ja Suomessa on ollu melkein ikinä! Menin silti kouluun (paha virhe) koska me kerrataan EOC kokeisiin..Kuolin ainaki 5 kertaa sinne ja sit ku oli driv. ed. heti koulun jälkeen niin voi elämä!
Meillä oli eilen joku saakelin golf testi, jtn ihme termejä ja en ymmärtäny sanaakaan siitä study guidesta..Onneks mun kaveri Jang kerto kaikki mitä siinä kysyttiin..Ja sit vielä kaiken päällisiks sain siellä liikassa akillesjänteen kipeeks ja nyt kävellessäki tuntuu et se katkee kohta..arg sanon minä! Onneks tääki viikko loppuu kohta!

P.S nauttikaa tästä "The supremacy of the federal government and the strengthening of its powers over those of the states were established by which of the following court cases? "
A.Marbury v. Madison
B.McCulloch v. Maryland
C.Schenk v. United States
D.Mapp v. Ohio

Joo tiiän melki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.