IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HaastelmaKeskiviikko 08.02.2006 14:02

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Laitan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Liikennevaloissa ollassani ensimmäisenä jonkun urheiluauton kanssa, nostattelen kierroksia ja haastan viereistä kaveria juuri silloin, kun olen nähnyt poliisiauton parin korttelin päässä edessä. Kun se viereinen pölvästi ampuu liikkeelle niinku pyssyn suusta, ajelen itsekseni hissunkissun perässä nähdäkseni jäikö kaveri kiinni suoran päässä.

2. Rummuttelen polvirumpuja ja ilmarumpuja sekä epäjulkisilla että julkisillakin paikoilla yleensä siihen saakka että ympärilläolijat joko raivostuvat tai vähintäänkin leimaavat hulluksi. Yksi uusimpia bravuurejani on myös kapuloiden pyörittely ilmassa kompin aikana. se on helppoa. varsinkin silloin kun se palikka ei ole kädessä.

3. Yleensä silmäni ovat puolitangossa tai enemmän auki kun nukun. Se jos mikä on kavereideni mielestä friikkiä.

4. En syö makkaroita ikinä kuorineen. Vaikka se olisi se camping jossa se kuori joidenkin hullujen mukaan maistuu hyvältä, niin revin sen silti irti, käärin talouspaperiin ja heitän nuotioon.

5. En katso yöllä vessassa peiliin. Välttelen peiliin katsomista kuin ruttoa, koska siellä luultavasti näkyisi jotain mitä en haluaisi nähdä. Päivisin maailma näyttää taas erilaiselta.


Haastan seuraavat henkilöt:


r2_da_man
Jevah
heenu
eeca
|ndecent

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.