IRC-Galleria

Vaapukka^

Vaapukka^

laulaa.. ♫ ♪ ♫

http://www.mol.fi/avo/avo.htmSunnuntai 13.04.2008 22:09

Kiinnostukset on jaettu kuuteen tyyppiin: käytännöllinen (R), tieteellinen (I), taiteellinen (A), sosiaalinen (S), yrittävä (E) ja systemaattinen (C) tyyppi. Kuvio osoittaa, miten vastauksesi jakautuvat näihin tyyppeihin. Mitä pitempi pylväs sitä vahvempi kyseinen kiinnostus on.

Ensisijainen tyyppisi on S ja toissijainen tyyppisi on valintasi perusteella R. Kiinnostuskoodisi on SR.

S-tyypin ihmiset ovat kiinnostuneita muista ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Ihmissuhteet ovat heille tärkeitä ja he nauttivat sosiaalisista kontakteista. He ymmärtävät muita ihmisiä, heidän tarpeitaan ja ongelmiaan. He ovat hyviä kuuntelijoita ja heillä on kykyä ja halukkuutta ratkaista ihmisten välisiä ongelmia. He haluavat työskennellä ammateissa, joihin sisältyy ihmisten auttamista, hoitamista, neuvomista tai opettamista.

R-tyypin ihmiset ovat käytännöllisiä. He mieluummin tekevät asioita kuin miettivät niitä tai puhuvat niistä. He pitävät tehtävistä, missä tarvitaan käden taitoa, tekniikan ymmärtämistä, liikunnallista kyvykkyyttä tai voimaa. He työskentelevät mielellään käsityöammateissa, koneiden tai laitteiden parissa, toiminnallisissa tehtävissä tai hoitavat eläimiä tai kasveja.

SR-koodille ominaisia tehtäviä ovat esim. terveys- ja sosiaalialan työ, opetus-, neuvonta- ja opastustehtävät sekä henkilökohtaiset palvelut.

Näinpä näin ^^ hyvin kyllä kuvasi tuo testi ^^
No hööh mää en saa näkymään tota kuvaa niinku Uke ;__;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.