IRC-Galleria

Vaapukka^

Vaapukka^

laulaa.. ♫ ♪ ♫

Thanks Reggy.Maanantai 22.09.2008 06:08

1. Listaa asioita 12 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

Joo pölläsin tän ja noh.. tässä tulee monenlaista tekstiä mutta pliis ei niin tosissaan oteta jooko? :D
Piiri on todella laaja.

1. Täytyy sanoa että enpä oo pitkään pitkään aikaan tavannut yhtä mukavaa ja avoinmielistä tyyppiä kuin sut. Sait mut heti eka kerralla nauramaan ja nauttimaan oikeesti mun olosta. Odotan innolla. Ja jostain syystä mulla tulee monesti sinä mieleen kun tuijotan kuuta. Teddy bear.

2. Mää en yhtään tiedä mitään muutaku että en voi sanoin kuvata miten paljon sää merkitset mulle. Ja jos täytys kerätä kaikki kyyneleet johonkin astiaan mitkä oon itkenyt sun takia niin ei ihan muutama sankko riittäisi. Mutta sitäki enemmän oon nauranut sun puolesta ja sun kanssa ja ne on varmasti ollu mun elämäni tähti hetkiä kaikki. Miten sää voitkaan olla noin ihana ihminen. Haluaisin sanoa sulle niin paljon asioita että kattoisit mua varmaan silmät suurina sen jälkeen ku viimeinkin lopettaisin.

3. Sää oot oikeesti välillä ihan saatanan ärsyttävä ja ristiriitainen siltikin tiedän että teet kaikkes jos näet vaikka että mulla on jokin vialla, välillä teet sen tosi oudolla omalla tavallas. Älä luule aina kaikee silti ja toimi oman pään mukaan.

4. Olet ensimmäinen ihminen kenestä tiesin heti ettet sää valehtele mulle ikinä oli asia mikä hyvänsä, pystyn luottaan suhun jo nyt 99,8% kaikista mun asioista.

5. Sää oot tosi jännä tyyppi ku en tunnu tuntevan sua kunnolla mutta heti eka kerran kun tapasin sut niin en ois halunnu lähtä mihinkään sun luota. Olet todella kiinnostava ja mukavan oloinen tyyppi ja toivon että nähtäisiin mahdollisimman pian uudestaan ja mielellään ei niin hirveän kiireisissä merkeissä. Olet suloisin ja samalla komein tyttö kenet oon ikinä tavannut, vaikutat kauheen vahvalta persoonalta ja varmasti ootkin. Arvostan sitä. Kiitos ku saan avautua sulle, sääki saat mulle millon vaan.

6. Mun tunteet sua kohtaan on mitä on, ja vaikka ne häviäis ainiaaksi joskus. Niin mikään ei peruuta sitä tosi asiaa että niitä tunteita kuitenkin oli. Sun pitää opetella käyttäytymään paremmin ainaki tietyissä asioissa ja tilanteissa. Merkkaat mulle silti vaikka luuletki toista, ainaki annat ymmärtää vähän väliä että luulet niin.

7. Se on kurjaa kun en voi kertoo sulle tarpeeksi kuinka paljon sää merkkaat mulle. Mulla on ihan sairaan paha olla kun kuulen että sä olet surullinen, OIKEESTI! Luulet olevas yksin välillä mutta et sinä ole. Kukaan ei ole unohtanut sua. Sää merkitset mulle niin paljon ettet uskokkaan ja mietin sua tänäänki monta kertaa. Mietin sua monesti ihan päivittäin. Soita mulle aina jos tuntuu siltä.

8. Mä oon huomannu kuinka sä oot kasvanu tässä vuosien varrella tosi paljon. Vaikka sanon sulle monesti että ei kannata luottaa läheskään kaikkiin niin se ei tarkoita ettetkö voisi luottaa edes joihinkin ihmisiin. Mitä menetät jos yrität? Et mitään. Mää tiiän että sää oot syvällä sisimmässäs tosi vahva persoona ja tuut toimeenki monien ihmisten kanssa. Anna muidenkin huomata se ^^

9. Oot yks vitun hullu joka on sekottanut mun elämää jo liikaa. Voit sää siinä pysyä mutten tykkää siitä silti koska kaikkea ei vaan voi unohtaa ja antaa anteeksi.

10. Oot ensimmäinen poika/mies johon oon ikinä luottanut kunnolla. Et oo vielä ainakaan ikinä pettänyt mun luottamusta ja sää et tiiä miten syvälle sydämeen sä ootki paikkas saanu. Mulla on ollu sua tosi kova ikävä jo pitkään. Tulee jatkossa olemaan vielä isompi ikävä. Toivon että kuitenki ehdittäis nähdä ennen kevättä.

11. Oon oikeesti tosi sairaan onnellinen sun puolesta nytte ja vieläkin pahoillani siitä yhdestä jutusta. En voi ku vaan kuvitella miten paska fiilis sulla on ollu ku oot aatellu sitä. Joten Anteeksi oikeasti todella paljon. Kiitti ku voinu sulle puhua yhestä mua tosi paljo vaivaavasta asiasta, sää nyt ymmärrät mua kaikista parhaiten siinä niin. Noh Anteeksi ja kiitos vielä.

12. Mä luotan mun kohtaloni tarvittaessa sun käsiisi. Ja oon sen sulle sanonut. Oot pelastanut ja auttanut mua aina jos oon sitä tarvinnut, rakastan sua. En pysty pukemaan sanoiksi näitä tunteita ja niiden määrää jotka kohdistuu suhun. Haluaisin viettää enemmän aikaa sun kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.