IRC-Galleria

Maastossa med Laura och Pökök.Sunnuntai 31.08.2008 01:22

Oltiin reilu parin tunnin maastolenkillä naapureiden kanssa. Oli mukava lenksu, vaikka unkarilainen yrittikin esittää unkarilaista polkkaansa muutamaan otteeseen. Kävi ojassa istumassakin kun ei saanut polkata.

Mentiin pitkää ravia ja käyntiä, käytiin metsässä, hiekkakuopilla, hiittirata kerran ympäri ja muuten sit vaan tietä pitkin. Reitti kulki seuraavia teitä pitkin: Tiravantie-Mustanveräjäntie-Teerimäentie-Hossissuontie-Mäntysaarentie-Paattistentie.

Tallilla Lotan hoitelut, linimenttasin kintut ja annoin Strongidin. Heitin vielä takas tarhaan kun ei ihan vielä ollut aika ottaa sisälle. Olin kuitenkin sisäänottoon asti ja siinä välissä Laura kävi tuomassa meille pussillisen omppuja! Heittelin niitä Lotalle ja Jäynälle ja pilkoin kuppiin myös monta omenaa. Lotalla oli vähän huoli kun alettiin ottamaan hevosia sisälle. Joutui katsomaan kun kuusi (6!!) hevosta vietiin ennen häntä ja jokaikinen kulki hänen turpansa ohitse. Aina koitti huhuilla tallinpitäjille et hei mut otatte nyt mut ei... 4. viimeisenä vasta pääsi, voi vääryyttä ;) Tsekkasin vielä miten ruoka maistuu kun on uusia kavereita ympärillä mut hyvin pysyi nuppi kupissa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.