IRC-Galleria

Vaniyah^

Vaniyah^

i wont let u go but u just left me
Kapitalismi

Niin kauan kuin ihmisten keskuudessa jylläävin tekijä on kapitalismi, on onnellisuus mahdotonta. Niin kauan kaikki on vain pinnallista. Mieti, kumpi hallitsee? Raha sinua vai sinä rahaa?
Globalisaatiokin yrittää kaikkensa ylläpitääksen kapitalismia ja istuttamalla sen mahdollisimman moniin maihin.

Rasismi.

Tästäpä tuli oikeen avautumispäivä, mutta hyvä niin. Toivottavasti saan joitain miettimään asioita eri kantilta.

Rasismia en pysty käsittämään. En vain ymmärrä rasismia, missään muodossa. Rasismi varmasti kärjistyy kaikista eniten musta-ihoisiin. Mikä tekee mm. mustaihoisista niin erilaisia?
Haluatteko kuulla miksi he ovat mustaihoisia? Koska aikoja sitten(ja nykyäänkin)musta iho soveltuu paremmin kuumuudelle ja ei pala auringossa niin helposti kuin valkoinen iho. Eli siis luonnon suojelureaktio, mille ihmisellä ei ole osaa eikä arpaa.

Rasismista tekee vielä oudomman se, että jokaisen esi-isä on ollut mustaihoinen(ellei sitten usko raamatun maailmansynty-teoriaan). Vielä nykypäivänäkin, toiset jopa tiedostamattamme, syrjimme enemmän tai vähemmän mustaihoista ihmistä jos semmoisen näämme. Miksi? Ennakkoluulojen eli stereotyypin takia. Jos pystyisimme kitkeä stereotyypit pois, olisi elämämme niin paljon helpompaa&mukavampaa elää.
Ennakkoluuloitta kuka tahansa pystyisi mihin tahansa.

TODELLINEN haaste on oppia tulemaan toimeen toisten kanssa.

One love.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.