IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Tänään on torstai ja syyskuun yhdeksästoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi kalakepukoita, perunoita ja salaattia. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä ilosaaressa ja Mehtimäellä. Tänään meillä oli tyhypäivä työporukan kanssa Ilosaaressa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna ehkä käyn lenkillä jossain sopivassa välissä.

roihuvuori[Ei aihetta]Luonut: roihuvuoriTorstai 19.09.2024 22:05

Oli jotenkin vapauttava tunne kun se trans-kaappi murtui ympäriltä, ja kaikki kahleet menivät poikki. Nimittäin se hetki kun se tapahtui oli kyllä niin onnellinen kun vain voi olla. Tajusin oikein itsekkin että, nyt ei tarvitse enää salailla mitään nyt saa olla ihan oma itsensä. Jos jotain on koko ikänsä salannut niin kyllä se päähän käy ja sen oikein tunsi kun se kaappi hävisi ympäriltä ja lensi kohti taivasta. Nyt on kyllä hyvä olla ilman kaappia ja kahleita, olinkin kyllä viisas kun muutin tänne ja pääsin kaapista ulos. Mutta nyt tämä neiti lopettaa nyt tähän pusipusi halihali <3<3<3<3

Jack84XXTorstaiLuonut: Jack84XXTorstai 19.09.2024 17:45

Tämä päivä on jotenkin sujunut hyvin ja tuntunut hyvältä tosin varalta koputin puuta koska usein romahdus on nurkan takana mutta ei sen aina tarvitse olla niin joten pitää nauttia eikä ihmetellä plus ilma on ollut oikein mukava myös ja huomenna voisi ottaa syysvideota ja kuvia talteen&nettiin mut täytyy varmistaa että kortilla on tilaa koska paljon tulee kuvattua videoo tubeen ja pitää ostaa uusi kortti kun saan rahaa taas ei se 128 kortti paljoa maksa ja kamera tukee sitä :)

Kieltämättä myös sisäinen lohikäärme on herännyt ja intohimo virtaa myös. . .jotka käsittää väärin niin ihan sama mutta löytyy heitäkin jotka ovat huomanneet saman ja kaikki tuntuu hyvältä ^^ <3

Se on myös voimavara :)

Ja olen enemmän kuin tyytyväinen että se lohikäärme heräsi, se on osa minua <3

https://www.youtube.com/watch?v=M6-NUEqcNaw

Jack84XXHuomenta :)Luonut: Jack84XXTorstai 19.09.2024 09:47

Ei ole valittamista unen saannin suhteen kun ei tarvinnut kauaa oottaa unta ja nukuin tosi hyvin vaikka kerran pari heräsin mut sit pian taas unessa ja jopa niin syvästi että säikähdin kun herätys soi :D
On jälleen huomattu miten hyvää tekee kun ei anna houkutukselle periks ja ala juomaan on parempi ilman tekee niin hyvää voittaen sen hetkellisen ilon mikä alkosta tulee joten motivoi jatkamaan tätä linjaa ja pyrin ruokavaliotakin vähän hiljaksiin keventämään vaikka en suurin askelin koska hosua ei kannata eikä muutenkaan muutokset ole hetkessä tapahtuvia tällästen suhteen mutta jotain edes kuten aloitin aamun vesihörpyllä ja söin tomaatin ihan ensiksi joka ei ole pahasta keholle ollenkaan ja raikas aloitus mutta nyt kahvetta koneeseen ilman sitä ei päivä ala ja pitäisi ostaa vihreää teetä kun pääsi loppumaan mut täytyy löytää sellaista mietoa ei kitkerää.

Torstai toivoa täynnä ainakin toivoa sopii :)
Đông trùng hạ thảo dùng cho lứa tuổi nào là phù hợp? Và đông trùng hạ thảo có tác dụng gì cho sức khỏe? Là câu hỏi được nhiều người tiêu dùng quan tâm. Trùng thảo là loại thảo dược rất bổ dưỡng, đem lại nhiều lợi ích cho sức khỏe con người tuy nhiên không nên sử dụng tùy tiện. Mời độc giả hãy cùng theo dõi bài viết dưới đây để hiểu rõ hơn về chức năng của đông trùng hạ thảo cũng như đông trùng hạ thảo dùng cho lứa tuổi nào là thích hợp.

Đông trùng hạ thảo có tác dụng gì cho sức khỏe?

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Hỗ trợ sức khỏe tim mạch
Đông trùng hạ thảo có khả năng điều trị chứng rối loạn nhịp tim, tránh cho tim đập quá nhanh hoặc quá chậm, làm giảm triệu chứng suy tim do những tổn thương tim trước đó gây ra.

Đặc biệt, trùng thảo còn giúp giảm cholesterol LDL xấu, giảm tình trạng máu đông và xơ vữa động mạch. Cung cấp chất điều hòa mức triglyceride xuống thấp, đây là chất béo trung tính gây hại cho tim. (đông trùng hạ thảo có tác dụng gì cho sức khỏe)

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Hỗ trợ giảm đường trong máu
cho bệnh nhân tiểu đường tuýp 2


Đông trùng hạ thảo có thể kiểm soát lượng đường trong máu ở mức ổn định, giúp điều chỉnh nồng độ glucose trong máu. Ngoài ra, trùng thảo còn giúp chống lại bệnh thận – đây là một biến chứng xấu của tiểu đường. Bổ sung các cordyceps để cải thiện chức năng thận.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Tốt cho người huyết áp cao

Nhờ đặc tính kháng viêm và chống oxy hóa mạnh, trùng thảo có khả năng ngăn ngừa hoặc điều trị huyết áp cao. Chúng có thể làm giãn nở mạch máu, cải thiện tuần hoàn, giảm áp lực lên thành mạch và tim, giúp làm giảm huyết áp, ổn định chỉ số huyết áp cho người bệnh.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Cải thiện chức năng sinh lý

Trùng thảo giúp hỗ trợ rất tốt trong điều trị rối loạn chức năng tình dục ở cả nam và nữ giới. Ngoài ra, chúng còn hỗ trợ cải thiện tình trạng suy giảm ham muốn tình dục hiệu quả.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Chống lại các chứng viêm trong cơ thể

Các dưỡng chất trong đông trùng sẽ ức chế các protein đặc biệt, làm tăng phản ứng viêm. Đặc biệt, trùng thảo có tác dụng giảm viêm rất tốt cho đường hô hấp.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Hạn chế sự phát triển của các khối u

Đông trùng hạ thảo đã được nghiên cứu chứng minh có khả năng ức chế sự phát triển của nhiều loại tế bào ung thư. Bao gồm: ung thư phổi, ruột kết, ung thư gan…

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Chống lão hóa

Trùng thảo có chứa hàm lượng chất chống oxy hóa cao, vì thế chúng có thể chống lại lão hóa trong cơ thể. Các chất chống oxy hóa là thành phần quan trọng giúp bảo vệ các tế bào khỏe mạnh, ngăn chặn tác nhân gây tổn thương tế bào. Góp phần giảm nguy cơ bệnh tật và giảm tốc độ lão hóa của cơ thể.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Tăng hiệu suất tập thể dục

Nhờ bổ sung đông trùng hạ thảo mà cơ thể sẽ sản xuất phân tử adenosine triphosphate giúp cung cấp năng lượng cho cơ bắp hoạt động thể thao. (đông trùng hạ thảo dạng sợi)

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Hỗ trợ phục hồi sau tập luyện

Sử dụng đông trùng hạ thảo sẽ giúp cải thiện mức lactate trong máu, tăng cường lưu lượng máu ở gan và cơ xương. Điều này có thể duy trì cường độ tập luyện mà không mệt mỏi, giúp cơ thể nhanh chóng lấy lại năng lượng và sức sống.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Tăng lưu lượng oxy cho cơ thể

Ăn hoặc uống đông trùng hạ thảo có thể giúp cải thiện tình trạng thiếu hụt oxy, cung cấp lượng oxy dồi dào trong máu, vận chuyển đến các cơ quan để nuôi dưỡng hoạt động. Từ đó, hỗ trợ chức năng tim và cải thiện sức khỏe đường hô hấp.

Chức năng của đông trùng hạ thảo: Tăng cường chức năng miễn dịch

Nấm cordyceps có thể hỗ trợ cơ thể hoạt động bình thường, tăng cường hệ miễn dịch. Hàm lượng lớn polysaccharide của trùng thảo sẽ hỗ trợ cho sức khỏe đường ruột, điều chỉnh hệ thống đường ruột và tăng hệ vi sinh.

Đông trùng hạ thảo dùng cho lứa tuổi nào?

Người già

Người lớn tuổi thường có hệ miễn dịch kém, dễ mắc phải các bệnh tuổi già và dễ bị tấn công bởi các loại bệnh dịch mới. Vì vậy người già nên dùng trùng thảo để tăng cường hệ miễn dịch, ngăn chặn các nguy cơ bệnh tật. Ngoài ra, còn phòng tránh được các bệnh như: tim mạch, huyết áp, tiểu đường, đột quỵ…

Đặc biệt, sử dụng đông trùng hạ thảo có thể giúp người già cải thiện chứng ăn ngủ không ngon, giúp họ ăn ngon hơn, ngủ sâu giấc hơn, hấp thụ tốt hơn. Bên cạnh đó, trùng thảo còn tăng cường trí nhớ và tập trung, giảm các triệu chứng của bệnh Alzheimer ở người già.

Người ở độ tuổi trưởng thành

Người trưởng thành cần phải làm việc nhiều, hay gặp áp lực nên cần có thể lực tốt, sức khỏe dồi dào. Việc bổ sung đông trùng hạ thảo là rất cần thiết, giúp tăng cường sức khỏe, tăng sức đề kháng. Với đàn ông, sử dụng trùng thảo còn giúp cải thiện sinh lý, tăng cường chức năng gan thận. Với nữ giới, bổ sung đông trùng hạ thảo giúp chăm sóc sắc đẹp, ngăn ngừa lão hóa, kéo dài tuổi xuân, làn da trở nên căng mịn đàn hồi.

Trẻ em trên dậy thì

Theo lời khuyên của các chuyên gia, nên cho trẻ uống đông trùng hạ thảo ở độ tuổi dậy thì trở lên. Ở giai đoạn này, trẻ rất cần nguồn năng lượng, dưỡng chất dồi dào để đáp ứng nhu cầu phát triển về cả trí óc và thể chất, vì thế, cha mẹ có thể bổ sung trùng thảo cho trẻ.

Uống hoặc ăn các món ăn được chế biến từ đông trùng hạ thảo sẽ đảm bảo cơ thể của trẻ được cung cấp dưỡng chất cần thiết.

Với những trẻ chưa đến tuổi dậy thì nhưng chậm phát triển, còi cọc, ba mẹ vẫn có thể cho dùng đông trùng hạ thảo tuy nhiên chỉ nên dùng lượng nhỏ khoảng ½ của người trưởng thành. Tuy nhiên chỉ nên dùng trong thời gian ngắn, không nên dùng liên tục trong thời gian dài.

Nguồn tham khảo: Công ty cổ phần hóa dược và công nghệ sinh học Biogreen

MiittisLaivalle ensi kuussa.Luonut: MiittisTorstai 19.09.2024 04:17

Eilenä meni hyvin työpäivä kahviossa asiakkaita oli aamusta enemmän ja loppupäivä hiljaisempaa kahvia meni jonkin verran, melkein kaikki leivät meni mitkä tein sekä pullaa. Yhtään valittavia asiakkaita ei ollut kaikki olivat vaan tyytyväisiä kun saivat kahvia. Osasin hyvin kassaa käyttää ja olin ystävällinen asiakkaita kohtaan. Aika nopeasti meni päivä ja ihan parasta olla töissä mun rakkaan kaverin kanssa meillä oli hyvät jutut samalla kun tehtiin töitä. Olin salilla eilenä hyvät treenit tein isoilla painoilla ja olin soutulaitteessa niin sai vähän sykettä nostettua. Heräsin nyt taas äsken mutta ei haittaa olen tottunut heräilemään tähän aikaan. Suunniteltiin kavereiden kanssa että lähdemme ensi kuussa laivalle. Mun kaveri yrittää varata nyt kaikki tänä viikonloppuna ja maksan takaisin sille. Onneksi mulla on säästöjä niin voi ottaa laiva rahat sieltä. Mä luulen että rahaa mulla menee noin 200 euroa laivareissuun ellei enemmän. Ollaan niin odotettu tätä reissua viimeksi oltiin kavereiden kanssa laivalla vuonna 2019 eli viisi vuotta sitten ennen koronaa. Tästä tulee ihan paras laivareissu vietetään samalla parhaan kaverin synttäreitä mitkä sillä on ensi kuussa. Pitää alkaa suunnitelemaan sen synttärilahjaa jotain kivaa ja hienoa haluan ostaa sille. Me mennään ihan tallinnan risteilylle mikä kestää sen 24 tuntia olemme laivassa koko sen ajan ei olla menossa maihin. Buffet ruokailu otetaan samalla syödään hyvin jaksetaan juhlia sitten ilta ja yö. Tänään taas siivotaan ja alan pesemään pyykkiä. Onneksi voi ihan rauhassa siivota tämän aamun eikä mulla ole mihinkään kiire tänään aijon mennä lenkille jos on hyvä sää. Ruoaksi teen kinkkukeittoa se on nopea ruoka kaikki vaan kattilaan ja keittää. Otan kohta aamulääkkeet voisin tarkistaa samalla paljon on lääkkeitä jäljellä.

Tomi1989Ghost adventuresLuonut: Tomi1989Torstai 19.09.2024 00:53

Vois katsoa jakso manaajan talo siinä naista haastatellaan se sanoo ettei se halua tulla sinne taloon koska siellä on demoni mieskin sanoo ettei tule tuohon taloon

_Iltsu_Syyskuun kahdeksastoista päiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 18.09.2024 23:56

Tänään on keskiviikko ja syyskuun kahdeksastoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi broilerilasagnettea ja salaattia. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin samalla apteekissa ja ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä ja huomenna meillä on tyhypäivä työporukan kanssa. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna ehkä käyn lenkillä jossain sopivassa välissä.

Tomi1989ÄitilleLuonut: Tomi1989Keskiviikko 18.09.2024 23:02

Vois soittaa

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Keskiviikko 18.09.2024 21:20

Tunnetko ketään erikoista ihmistä?Keskiviikko 18.09.2024 21:20, 7 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Kaikki aiheet ei muutu mutta jokin on muuttumassa elämässäni ja nyt siis maailmassani..

Kaikki ei voi olla niin kuin tahdon ja haluan olevan mutta nyt..

Ilmiö on vain havaittavissa tietyllä kameran ohjelmalla joka on tuskin tähän on sinänsä mitään muuta sanomista kuin ?


On taas resurssi ostan kameraani joka on vanha malli sopivan kuvakortin ja katson onko jokin toisin nyt...

Jack84XXKeskiviikkoLuonut: Jack84XXKeskiviikko 18.09.2024 18:05

Viime yönä jälleen unet vähän parani jotain 5 tuntia nukuin putkeen ennenku heräsin hetkeksi mutta sain vielä lisää unta että ei siinä, kotipaikalla on rautaromun kasaan keräys meneillään ja jatketaan huomenna sitä nii lähtee joutava pois aikanaan ja tänään vasta yhden projektin ostaja vastas vaikka viikkokausia sit kysyin että mitä sen kans mut taisipa myöhästyä kun kamu on kovasti kiinnostunu nii taitaa mennä hänelle, joskus vaan olis parempi ottaa ajoissa yhteyttä eikä myöhästyä mut sellaista se kauppa joskus tarkoitus ei ole kusta silmään mut olisi voinut vastata ajallaan.

Kävin tuossa ulkosalla happea nauttimassa on oikein sopiva ilma ei paista aurinko ja +15 mittarissa joten kelpaa hyvin mulle ja muutenkin syksy on se paras ^^ <3

Sain tänään tälle koneelle paremman näytön ja edellinen näyttö meni sit yhdelle toiselle koneelle ku 3 tällä hetkellä ja senku laittaa vaan päälle ja pääsee nettiin yms ja tietty huvikseen voi myös pelailla, itse suosin vanhempia pelejä koska nykyaikainen grafiikkamässäily ei liikuta yhtään mut makuasia, ilta jatkuu nyt tästä vaan :)

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Keskiviikko 18.09.2024 16:32

Panisitko sanna marinia?Keskiviikko 18.09.2024 16:32, 12 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tomi1989KaramellikahvitLuonut: Tomi1989Keskiviikko 18.09.2024 16:01

Vois laittaa
Ihmisen kyky aistia toisen ihmisen psyykkisiä sähkökenttiä!

Tämä on todella on totta joka on kenttä lähestyy matkaa on useita siis jo kilometrejä..

Tämä ominaisuus oli pakko säätää nuorena pois osin näet toisen ihmisen kielteiset kuin myönteiset tunteet..

Pakko säätää pois joku minusta ahdistuu minä ahdistun myös..

Hänen kautta muuttuu minun ahdistuksena minun ongelmaksi joka oli jo lapsena hallittu ominaisuus..

kyky nähdä toisen kautta miten tämä minut kokee ihmisenä..

Psykologilla ei tämä ole tietoista koulutettu niin hän kokoaa tietoa jota hän kaiken aikaa vääristää omilla oletuksillaan..

Ja siis ennakolta käsin ehdollistuneilla opituilla käsityksillään ja joita siis tämä ehdollistaa minun psyykkisenä tilana..



Samaa on kehitelty keinoälyohjelmiin keinoäly ennakoi sinun liikkeesi ja on aina tilanteesi tasalla hivenen edellä sen suhteen mitä olet..

Tekemässä..

Ajoittain tämä olen tietokoneen kentässä..

Ja se jo on ja aiheuttaa tätä olen siis sen kautta tästä koneen kentän jo vaikutuksesta tiedostanut kaukaa...

Tämän siis saman ja mitä tapahtuu nyt..

Ja siis ja mitä tämän jälkeen kun tämä toinen...

Todella ottaa yhteyttä minuun koneen kautta..

Olen yhden kerran väärään sivun kohtaan esittänyt asiani henkilö oli.. Anssi Kela aluksi tämä ärähti..

Ja leppyi sanoi minulle suoraan sen ja tämän..

Kun on tietysti kyse..

Teräväinen Ruukista niin olkoon siinä se tämä tapaus tiedetty jo vuosia..

Nyt tämä joku jota en ole vuosiin ehkä huomioinut jutuillani..

Tulee ja ensin on tämän esittänyt jostakin syystä jo aiemmin siis lukinnut sivut kukaan ei mitään kommentoi..

En ole voinut aiheuttaa mitään ja kukaan muukaan ei voi aiheuttaa mitään..

On näin kukaan ei voi..

Ja jos on näin lopulta teen hakkerista ilmoituksen..

Ja lukitsen emme voi pitää yhteyttä koska heräsi epäluuluisuus tekeekö saman minulle hakkeri vaiko hän itse..

Onko kyse ei jaksa olla ottaa mitään vastaa ihmisiltä..

On kyse sosiaalisesta mediasta asiaa ei voi selvittää edes soittamalla ja koska jos on kyse..

Hakkerista..

On sanottava tule käymään kylässä ja se tunnistaminen ja ongelma on poissa minun osalta..

Voi olla tämä jatkuu vielä sen jälkeenkin samana..

Syytöksiä en ota vastaan koska en tunne henkilöä en ole itse tätä kutsunut elämääni..

Ja nyt todella pakko varmuuden vuoksi epäillä sitä..

On pakko..

Ei ole resurssia valvoa jos joku tekee saman minulle..

Jos henkilö on vaikeuksissa ja en voi auttaa talon remontit nieli ne rahat ylimääräisiä reissuja kysymään mikä hätänä nyt on ja kun..

Valokuva luuli minä olen hänen ystävänsä kaltainen julkisuus esti olemasta sitä mitä hän on etsinyt poistin itseni ja en..


Tiesin ennakolta käsin tämä viesti johtaa tämä lopulta yrittää rajoittaa minua ihmisenä..

Kaikki viittaa henkilöön joka ei pitäisi tätä kysyä tietoverkon kautta ei puhelimella..

Vain siis tulla kotiini kysymään tätä asiaa joka on toinen kysymys..

Pakko asettaa hakkerivaroitus päälle..

Ja katkaista itseltäni siis se viestintä..

Joku yrittää rajoittaa minua..

Ja joka asiahan ei tälle kuulu miten minä vastaan hänelle..

Otin tämän asian esille tämä reakoi näin minun tulee itseni rajoittaa ja kertoo hän on kohta rajoittamassa minua ihmisenä..

Tuntematon joka tulee yhtä äkkiä ja kohta on rajoittamassa minua joka ei ole sitä tämä etsii kadotettua..

Lähimmäistä ja ystävyyttä jonka on kadottanut menettänyt..

On syytä tulla käymään kylässä jotta yksityisyys on suojattu ei netin ei sosiaalisen median kautta...

Ja siis tulla luulla toista rajoittamalla on..

Mikä on yksityisyyttä ei ole kuva oman kodin sisältä valikoitu videoleike joka on rajattu aika ja tila..

Ja joka ei kerro kuin ulkoisen todellisuuden sillä hetkellä kaikki muu jää pois tästä..

Mitä on ennen tätä ja sen jälkeen on yksityisyys..

Sammutat kameran paitsi et niitä siis turvakameroita joita on kytketty verkkoon..

Kotiisi näkee turvakamerat joita talossani ei ole..

Yksityisyyttä jota ei ole olemassa sosiaalisessa mediassa...

On turha ottaa yhteyttä netin kautta ja siis tätä yritin kertoa tälle tämä ei tule onnistumaan..

Hän on yhtä lailla jos lähteen...

Pariisiin tuntematon ja yksityinen henkilö..

Ja jota ei tunneta siellä katukuvassa ellei tule tuttuja vastaan..

Samassa asemassa kuin minä olen suomessa ja ulkomailla nyt..

Jos sillä kokemustasolla ei käsitä yksityisyyttä ei ole olisi vain ja jos käy kylässä kotonani..

Ja vaimoni haluaa valokuvan ottaa..

Pian kuva on nähty koska näyttää muille muuta haluaa sen nähdä aina kun tulee joku kylään..

Kuvan kopion haluaa joku esittää saat kyllä pienen erän sitä rahaa..

Halua siihen vielä itse ottaa nimikirjoituksen tältä kun käyn..

Jos jotakin voisin muuttaa 1980 - 89 välillä olisi se tämä ajassa tilassa
se on kamera ja kuva nimikirjoitus kuvaan..
Olin koulussa oli sitä siellä oli koko joukko oppilaita..

Ja jotka puhuivat sen toisen selän takana pahaa koulussa asuntolassa oli helppo kuulla..

Huonon äänierityksen vuoksi nuo puheet kohteina olivat ne siis toiset jotka ei ole paikalla kuulemassa puheita..



Asuntolassa oli tämä ilmapiri joka oli olin omassa huonetilassa jossa olin koko huone oli minulle varattuna kaksi vuotta..

Opettaja vaihtui uusi luokanvalvoja kieltäytyi erityisopetuksesta..

Koska kierrätin materiaalit...

Ja minä en ostanut sitä liimalevyä siis varten sitä materiaalia sen koulun varastosta..

Ja kuten ne muut teki..

Todellisuudessa yliopilastasoiset ja ne jotka tulevat työllistymään koulun jälkeen he ei mene suojatöihin..

Ja siis jossa ei ole palkan maksua..

Tämä asia oli uudelle luokanvalvojalle silmä tikkuna ja nämä harrastaa työntekoa..

Ja hän maksaa siis veroja ei halua haaskata koulutustaan näihin jotka
ei maksa veroja..

Nämä harrastaa työntekoa koska hän maksaa veroja hänellä on oikeus olla opettamatta näitä..

Osin jätti monet yksin ja vain valvoi työkoneita pelkäsi nämä tekee vahinkoja jos hän ei valvo..

Portti voi olla tässä tilassa tällä tasolla paikka tila on portin poistumistien yksi tärkeä kohta ajassa ja tilassa nyt..


Opettaja kunta riiteli keskenään kaikesta tuo riitely kuului seinien lävitse yleiseen tilaan jossa oppilaat oli..

Mielenterveys toimiston psykologit..

On kieltäytyneet tätä ei käsitellä..

Ja tätä ei kirjata asiakirjoihin valhe ja ja väärä tieto joka tulee sen siis jo
psykologin kirjaamana..

Valikoitua tietoa suodatettu pois kaikki mikä koskee sitä koulua..

Ja sitä kollektiivista psykologiaa ei ole ehkä opetettu yliopistossa tai sitä ei ole 1980 ja 1990 luvulla..

Voi olla muiden kohdalla on näin myös siis toimittu sinä aikana..

Minun kohdalla kuten monen muun kohdalla tämä on jatkunut aina 2000 luvulle asti ja uudelleen tutkinta..

Toistanut vanhoja tutkinta menetelmiä neuropsykiatria ja psykiatrinen tutkinta on uusittu perimästä on otettu näytteet..

Perustunut siihen ei ole olemassa tutkintalinjaa joka seuloo ne pois..

Systeemin kohtelu on joko kehitysvammaisena tai psyykkisesti häiriintyneenä kohtelua..

Aiheuttaa psyykkisiä vaurioita..

Ja jopa siis niitä kehityksellisiä häiriöitä enemmän kuin muiden häirintä yleensä ainoa kirjattu syy kaikkeen muuhun nähden..

Se muista syistä erotettuna se täysin erillinen ongelma..

Häiriintyneen käytöksen ja syyn tutkintaa ei tehdä niin ja otetaan huomioon kaikki ne syyt ja seuraukset joita on nähtävissä..

Kokonaisen koulun kollektiivisesti jo häiriintyneeseen tilaan ei psykologit puutu..

Rehtori ei sitä hyväksy tulee esille hänen kohdalla psykologinen tutkinta olisi tehtävä..

Monista muista syistä johtuen olin se joka kantoi koko koulun ongelmia mukanaan..

Sama tuntemus oli kaikilla ja jo heitä on syyllistetty tässä asiassa jota ei psykologit käsittele ja johon ei tule mitään..

Minkä kautta se lakkaisi vaikuttamatta heidän elämässään..

Oppilaita johti oppilas joka ohjasi muita puhumaan muista pahaa muista oppilaista..

Seinä oli ohut huono äänieriste tämä puhe tuli seinän läpi..

Vaikka psykologit tiesi tämän..

Ja he ei sitä kirjaa on kuin he ei olisi tietäneet sitä työaika venyy..

Ja sen työajan ulkopuolelle on helpompi tämä ohittaa tekemättä yhtään siis mitään..

Aikana jona resursseja oli paljon enemmän samoin voimavaroja..

Nyt 2024 on vähemmän resursseja ja psykologeja..

Ja suhteessa siihen mitä niitä oli vielä 1990 ja 2000 luvulla..

Hallintohan kirjaa psykologin kirjaamat tiedot päätöksiinsä joka on koko ongelma on ohitettu...

Ja ne päätökset on sen mukaisia..

Lähinnä tukeneet sitä monen elämä on todella jätetty heitteille..

Ja sen eteen miten asiat on todella sitä ei vain..

Ole tapahtunut..

Tämä on vaikuttanut aina tähän hetkeen asti yksikään psykologi ei ole tästä kiinnostunut ohitettu aina alkaen 1970 luvulta..

Nyt olevaan aikaan ja ikääntyy ja kokee tästä puhuu esitetään unohda menneet elä tässä hetkessä..

Oireilu on monilla elinkautinen ja sitä ei käsitellä ja oireileva poistetaan julkisesta tilasta...

Ja koska muut häiriintyy tästä..

He jää oireet joissakin tapauksissa niin siihen ei ole apua eikä lääkitystä koska se ei todella siis tehoa oireisiin..

Koska minä olen sisäisesti jo kyennyt irrottautumaan oireista..

Jo 1980 luvulla puhumalla ne muille ihmisille...

Koska koko paikkakunta on ne itseensä ottanut ja näitä on alkaen 1970 luvulla paikalliset välittäneet puheina ja lankapuhelimella..

Nuoret 1980 luvulla autoradiopuhelimilla maakuntaan asti..

Osin olleet julkista leimaamista kiusaamista kollektiivista häirintää jossa muita kiusattu jos joku yrittää olla minun kaverina..

Tätä on jopa kiusattu joukolla häiritty kaikki on estänyt sosiaalisen verkostoitumisen..

Ongelma on todella olut aika yleinen ja sinä aikana siihen ei ole koskaan vain voitu puuttua..

Seuraukset vaikuttaneet nyt olevaan asti..

Moni muu oireilee nyt vielä oireet on nähtävissä koska ongelmiin ei puututa ne pahentaa tilannetta kaikin tavoin..

Puhunut itseni kautta asian siis kääntäen siihen kaikki ne muut joilla sama ongelma..
Olin koulussa oli sitä siellä oli koko joukko oppilaita..

Ja jotka puhuivat sen toisen selän takana pahaa koulussa asuntolassa oli helppo kuulla..

Huonon äänierityksen vuoksi nuo puheet kohteina olivat ne siis toiset jotka ei ole paikalla kuulemassa puheita..



Asuntolassa oli tämä ilmapiri joka oli olin omassa huonetilassa jossa olin koko huone oli minulle varattuna kaksi vuotta..

Opettaja vaihtui uusi luokanvalvoja kieltäytyi erityisopetuksesta..

Koska kierrätin materiaalit...

Ja minä en ostanut sitä liimalevyä siis varten sitä materiaalia sen koulun varastosta..

Ja kuten ne muut teki..

Todellisuudessa yliopilastasoiset ja ne jotka tulevat työllistymään koulun jälkeen he ei mene suojatöihin..

Ja siis jossa ei ole palkan maksua..

Tämä asia oli uudelle luokanvalvojalle silmä tikkuna ja nämä harrastaa työntekoa..

Ja hän maksaa siis veroja ei halua haaskata koulutustaan näihin jotka
ei maksa veroja..

Nämä harrastaa työntekoa koska hän maksaa veroja hänellä on oikeus olla opettamatta näitä..

Osin jätti monet yksin ja vain valvoi työkoneita pelkäsi nämä tekee vahinkoja jos hän ei valvo..

Portti voi olla tässä tilassa tällä tasolla paikka tila on portin poistumistien yksi tärkeä kohta ajassa ja tilassa nyt..


Opettaja kunta riiteli keskenään kaikesta tuo riitely kuului seinien lävitse yleiseen tilaan jossa oppilaat oli..

Mielenterveys toimiston psykologit..

On kieltäytyneet tätä ei käsitellä..

Ja tätä ei kirjata asiakirjoihin valhe ja ja väärä tieto joka tulee sen siis jo
psykologin kirjaamana..

Valikoitua tietoa suodatettu pois kaikki mikä koskee sitä koulua..

Ja sitä kollektiivista psykologiaa ei ole ehkä opetettu yliopistossa tai sitä ei ole 1980 ja 1990 luvulla..

Voi olla muiden kohdalla on näin myös siis toimittu sinä aikana..

Minun kohdalla kuten monen muun kohdalla tämä on jatkunut aina 2000 luvulle asti ja uudelleen tutkinta..

Toistanut vanhoja tutkinta menetelmiä neuropsykiatria ja psykiatrinen tutkinta on uusittu perimästä on otettu näytteet..

Perustunut siihen ei ole olemassa tutkintalinjaa joka seuloo ne pois..

Systeemin kohtelu on joko kehitysvammaisena tai psyykkisesti häiriintyneenä kohtelua..

Aiheuttaa psyykkisiä vaurioita..

Ja jopa siis niitä kehityksellisiä häiriöitä enemmän kuin muiden häirintä yleensä ainoa kirjattu syy kaikkeen muuhun nähden..

Se muista syistä erotettuna se täysin erillinen ongelma..

Häiriintyneen käytöksen ja syyn tutkintaa ei tehdä niin ja otetaan huomioon kaikki ne syyt ja seuraukset joita on nähtävissä..

Kokonaisen koulun kollektiivisesti jo häiriintyneeseen tilaan ei psykologit puutu..

Rehtori ei sitä hyväksy tulee esille hänen kohdalla psykologinen tutkinta olisi tehtävä..

Monista muista syistä johtuen olin se joka kantoi koko koulun ongelmia mukanaan..

Sama tuntemus oli kaikilla ja jo heitä on syyllistetty tässä asiassa jota ei psykologit käsittele ja johon ei tule mitään..

Minkä kautta se lakkaisi vaikuttamatta heidän elämässään..

Oppilaita johti oppilas joka ohjasi muita puhumaan muista pahaa muista oppilaista..

Seinä oli ohut huono äänieriste tämä puhe tuli seinän läpi..

Vaikka psykologit tiesi tämän..

Ja he ei sitä kirjaa on kuin he ei olisi tietäneet sitä työaika venyy..

Ja sen työajan ulkopuolelle on helpompi tämä ohittaa tekemättä yhtään siis mitään..

Aikana jona resursseja oli paljon enemmän samoin voimavaroja..

Nyt 2024 on vähemmän resursseja ja psykologeja..

Ja suhteessa siihen mitä niitä oli vielä 1990 ja 2000 luvulla..

Hallintohan kirjaa psykologin kirjaamat tiedot päätöksiinsä joka on koko ongelma on ohitettu...

Ja ne päätökset on sen mukaisia..

Lähinnä tukeneet sitä monen elämä on todella jätetty heitteille..

Ja sen eteen miten asiat on todella sitä ei vain..

Ole tapahtunut..

Tämä on vaikuttanut aina tähän hetkeen asti yksikään psykologi ei ole tästä kiinnostunut ohitettu aina alkaen 1970 luvulta..

Nyt olevaan aikaan ja ikääntyy ja kokee tästä puhuu esitetään unohda menneet elä tässä hetkessä..

Oireilu on monilla elinkautinen ja sitä ei käsitellä ja oireileva poistetaan julkisesta tilasta...

Ja koska muut häiriintyy tästä..

He jää oireet joissakin tapauksissa niin siihen ei ole apua eikä lääkitystä koska se ei todella siis tehoa oireisiin..

Koska minä olen sisäisesti jo kyennyt irrottautumaan oireista..

Jo 1980 luvulla puhumalla ne muille ihmisille...

Koska koko paikkakunta on ne itseensä ottanut ja näitä on alkaen 1970 luvulla paikalliset välittäneet puheina ja lankapuhelimella..

Nuoret 1980 luvulla autoradiopuhelimilla maakuntaan asti..

Osin olleet julkista leimaamista kiusaamista kollektiivista häirintää jossa muita kiusattu jos joku yrittää olla minun kaverina..

Tätä on jopa kiusattu joukolla häiritty kaikki on estänyt sosiaalisen verkostoitumisen..

Ongelma on todella olut aika yleinen ja sinä aikana siihen ei ole koskaan vain voitu puuttua..

Seuraukset vaikuttaneet nyt olevaan asti..

Moni muu oireilee nyt vielä oireet on nähtävissä koska ongelmiin ei puututa ne pahentaa tilannetta kaikin tavoin..

Puhunut itseni kautta asian siis kääntäen siihen kaikki ne muut joilla sama ongelma..
Olin koulussa oli sitä siellä oli koko joukko oppilaita..

Ja jotka puhuivat sen toisen selän takana pahaa koulussa asuntolassa oli helppo kuulla..

Huonon äänierityksen vuoksi nuo puheet kohteina olivat ne siis toiset jotka ei ole paikalla kuulemassa puheita..



Asuntolassa oli tämä ilmapiri joka oli olin omassa huonetilassa jossa olin koko huone oli minulle varattuna kaksi vuotta..

Opettaja vaihtui uusi luokanvalvoja kieltäytyi erityisopetuksesta..

Koska kierrätin materiaalit...

Ja minä en ostanut sitä liimalevyä siis varten sitä materiaalia sen koulun varastosta..

Ja kuten ne muut teki..

Todellisuudessa yliopilastasoiset ja ne jotka tulevat työllistymään koulun jälkeen he ei mene suojatöihin..

Ja siis jossa ei ole palkan maksua..

Tämä asia oli uudelle luokanvalvojalle silmä tikkuna ja nämä harrastaa työntekoa..

Ja hän maksaa siis veroja ei halua haaskata koulutustaan näihin jotka
ei maksa veroja..

Nämä harrastaa työntekoa koska hän maksaa veroja hänellä on oikeus olla opettamatta näitä..

Osin jätti monet yksin ja vain valvoi työkoneita pelkäsi nämä tekee vahinkoja jos hän ei valvo..

Portti voi olla tässä tilassa tällä tasolla paikka tila on portin poistumistien yksi tärkeä kohta ajassa ja tilassa nyt..


Opettaja kunta riiteli keskenään kaikesta tuo riitely kuului seinien lävitse yleiseen tilaan jossa oppilaat oli..

Mielenterveys toimiston psykologit..

On kieltäytyneet tätä ei käsitellä..

Ja tätä ei kirjata asiakirjoihin valhe ja ja väärä tieto joka tulee sen siis jo
psykologin kirjaamana..

Valikoitua tietoa suodatettu pois kaikki mikä koskee sitä koulua..

Ja sitä kollektiivista psykologiaa ei ole ehkä opetettu yliopistossa tai sitä ei ole 1980 ja 1990 luvulla..

Voi olla muiden kohdalla on näin myös siis toimittu sinä aikana..
« Uudemmat -