IRC-Galleria

VasKiPerse

VasKiPerse

Töitä töitä...
töissä on mukavaa, tai oli ainakin hetken ennenkuin heräsin karuun todellisuuteen. nyt sormet verillä näpyttelen päiväkirjaan sekavia lauseita, kyllä tämän kivun kestää mutta hartiat ja niskat ne vasta kipeät ovatkin en haluaisi herätä aamulla ollenkaan koska tiedän että en sängystä ylös pääse ilman apua, koska hartioiden kipu kaataa minut takaisin tajuttomuuden rajamaille. Maanantaina minua odottaaa 250 anturin johtoa eli 750 kuorittavaa johdonpäätä eikä se suinkaan siihen lopu vaan niiden johtojen päihin pitää vielä pistää liittimet.

kahvia päivässä kuluu ainakin pannullinen parhaina päivinä kaks, tupakan olen saanu pidettyä ainakin toistaiseksi kurissa eli ei mene kuin 5-15 tupakkaa päivästä riippuen... köh* köh*keuhkot täynnä pölyä...

Tämän päivän koho kohta oli varmasti se kun siinä unissani töitä väserrän niin pomo päästi vahingossa paineilmaletkun liitoksesta irti ja tietenkin siinä välissä jo meinasin paskoa housuun kun järjetön pamaus kuuluu metrin päästä, mutta ei se vielä mitään, refleksimäisesti siirrän katseeni kohti pomoa kunnes kauhuissani huomaan että villiintynyt letku luikertelee sulavasti kohti päätäni, siitä se meni noin 5cm päästä silmääni (onneksi en ole Pauli koska muuten makaisin nyt lääkärissä ilman silmää) onneksi pomo nappasi sen ennenkuin tämä kuminen anagonda kerkeää napata otteen kaulastani. tässä olisi vielä n. 3kk jäljellä tätä kauhugalleriaa, mahdanko olla yhtenä kappaleena ennenkuin pääsen kesälomalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.