IRC-Galleria

VasKiPerse

VasKiPerse

Töitä töitä...

vappu tuli ja meniMaanantai 07.05.2007 19:33

Siitäkin on jo viikko kun tuli vappua juhlittua. Harmi vain etten vapusta juurikaan mitään muista jäljelle jäi vain 3 päivän vapinaKrapula ja hillitön päänsärky (ja ruumis täyteen mustelmia). Olen sentään onnellinen etten ihan kaikkea muista koska varmasti muuten saisin hävetä silmät päästä (Anna ainakin häpeää)... mutta kaiken kaikkiaan taisi olla ihan hauskaa, ainakin niin muistelen.

Humala on kuin palapeli, mitä enemmän paloja sitä suurempi humala ja mitä enemmän on paloja sitä suurempi todennäköisyys että palat on hukassa ja jos humalan palapelistä on palat hukassa niin se tarkoittaa että muistin filminauhalta puutuu pieniä otoksia ja se on sangen hupaisaa krapulapäissään ihmetellä että mitäs tulikaan tehtyä, kun nyt on palat hukassa, jos näin käy että palat on hukassa kannattaa kavereilta kysellä, heistä on yleensä apua jos haluat löytää puuttuvia palasia humalan palapelistä.
Minun vapun humalapalapelistä on vieläkin palasia hukassa ja en ehkä tahdokkaan niitä löytää koska pelkään palapelistäni tulevan aika rumaa katsottavaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.