IRC-Galleria

Tuuli ulisee hiljaa talon nurkalla, havisuttaa koivujen lehtiä pilvetöntä kesätaivasta vasten. Nurmikko on kostea paljaiden varpaiden alla astellessani lempipaikkaani talon sivuseinustalle. Suljen silmäni, puuseinä tuntuu karheana selkääni vasten. Jossain laulaa satakieli. Hiljaa lähden kävelemään purolle, heinikko on kasvanut kesän aikana polven kasvuisiksi. Purolla saan olla hiljaa, ei tarvitse kertoa mielipidettään, kukaan ei tule esittämään vaikeita kysymyksiä. Äkkiä havahdun, olen taas jo kotona. Olen oppinut mitä on hiljaisuus. Kuuntelen sitä silloin, kun yritän nukahtaa... Kuuntelen sitä silloin, kun en löydä lauseita sille, mitä haluaisin kertoa. Olen oppinut mitä on hiljaisuus: se on tyhjää tilaa vihan ja rakkauden välillä. Se on kaipausta ja odotusta tiivistettynä tyhjiöön.

tällasta tänään, huomenna jotain muuta...Keskiviikko 04.07.2007 17:19

nii i... mikäs tässä sit on ollessa... selkä vaivaa vaas niin v*tusti ettei pysty nukkuu... aamulla sit väkisin sängystä ylös ettei vaan tuu mitään sanomista mistään suunnasta...
Minkäs mä sille voin ettei oo rahaa et vois tutkii ton selän paremmin et mikä siinä sit oikeesti oikein on... Toivoo vaan koko ajan et helpottais edes hetkeks... mut ei voi mitää... saa nähä millane illasta tulee... onk taas yhtä tuskallista ku eilen illal... toivottavasti ei ainaka olis...

Joo o... ja masentavaan päin mennään...Perjantai 29.06.2007 13:06

Sitä haluis kirjottaa vapaasti niin et kaikki tietäis mitä oikeesti ajattelee ja miettii.
Okei niin voisinki tehä, mut toisaalta en sit taas voi. Liian monta sellasta asiaa painaa mun mieltä mitkä ei joitain ihmisiä kiinnosta ja joita en sit taas toisaalta voi kuitenka puhua koska...
Nii... koska miks en voi?
Yritä sitäkin sit selittää jollekkin ketä ei kiinnosta. Ketään sellasta ei ole kuuntelemassa mua jota kiinnostais ja johon kuitenki samalla voisin täydellisesti luottaa ettei se heti mee ja puhu niitä eteen päin ja sit se eteenpäin ja eikös ne sit kantaudu mun korviin jostain. Siinä sitä sit taas oltais. Mut olis taas haukuttu pystyyn ja taas olis taas niin v***n hieno olo. Että siis se siitä.

Mulle on aina sanottu että vanhempia ihmisiä tarvii kunnioittaa. Miks?
Täs keskustas ollessani siin oli pari vanhempaa ihmistä (tarkotan nyt siis 70-80v) kaupan edessä ja kun menin siitä sitten kauppaan sisälle yhden ystävän kanssa ja siinä juteltiin niitä näitä ja tietty mein tapana on puhua vapaasti eli kirosanoja tuli taas jossain välissä ku haukuttiin yhtä ihmistä. No eikös nämä mammaraiset sit taas alkanu "kovaäänisesti" puhumaan musta tai meistä. Tarkoitus ei varmasti ollu et me kuultais tai sit tosiaan tarkoitus tosiaan oli että me kuullaan.
Tätä mä mietin eilen, että jos vanhemmat ihmiset haukkuu ja puhuu ikäviä asioita meistä niin miks meidän pitäis sillon oikeutetusti kunnioittaa heitä?

Mä ainakin päätin sen eilen että jos mä kuulen itestäni vielä jotain tollee sivukorvalla ni varmasti menen ihan pokkana kysymään tota asiaa heiltä.
Tuleepa sekin sitten sanottua suoraan ja kysyttyä ni kai he sitten osaa vastata ilman että menevät punaisiksi ja katuvat sanojaan.

No nii joo... kai tässä nyt sit taas oliki tarpeeks kirjotusta taas viime yön ajatuksista. Kommentoitaa oikeesti ni tiedän mitä ajattelette. =)

Ajatuksia elämästä...Tiistai 26.06.2007 19:43

Joskus sitä alkaa miettiä omaa elämäntilannettaan oikein toden teolla.
Sitä huomaa että itseasiassa tällä hetkellä elää oikein mukavasti (no lukuunottamatta tietysti laskuja ym ym).
Kun "vertaa" itseään muihin joilla ei asiat olekkaan niin hyvin kuin itsellä sitä toivoo muille parempaa elämää. Surullinen elämäntilanne voi löytyä lähempää kuin itse huomaakaan.
Tänään eräs ystävä soitti minulle ja alkoi itkemään omaa tilannettaan. Hän lainasi rahaa minulta eilen ja toi sen tänään takaisin. Kertoi minulle että hän lähtee Turkuun vähäksi aikaa. Ei kestä olla enää tämänhetkisessä "kodissaan". No kaikkea en kuitenkaan tässä viitsi paljastaa mutta kuitenkin... Tuntuu surulliselta miettiä että hän joutuu pakenemaan lastensa kanssa miestään joka ei ole mitenkään ystävällinen häntä tai hänen lapsiaan kohtaan.
No tiedän kuitenkin että kyllä hän pärjää. Itse en voinut häntä sen enempää auttaa kuin etsiä netistä Turun suojakodin puhelin numeron ja antaa sen hänelle kun hän kysyi sitä.
Olen kuitenkin onnellinen että pystyin edes sen verran auttamaan. Minulle se on pieni apu, mutta tiedän että hänelle suuri ja hän on todella kiitollinen siitä. Lupasi ilmoitella minulle tilanteestaan! On se hienoa kun saa jonkun ihan pienelläkin avunannolla iloiseksi edes hetkeksi aikaa...

Pienen vinkin teille annan:
vaikka elämä tuntuu vaikealta, kannattaa miettiä erilaisia asioita moneen kertaan ja antaa pienikin mahdollinen apu läheiselle ystävälle, tuttavalle tai perheenjäsenelle, se tekee sinut ja jopa hänetkin iloiseksi ja auttaa jaksamaan elämää eteenpäin!!!

Elämä, opetathan?Maanantai 11.06.2007 15:22

Äiti Elämä, en aina tiedä, mitä olen tai miksi elän. Mihin kuulun, minne päädyn?
Luulen kyllä tietäväni, mitä elämältä tahdon. Hetket yllättävät kuitenkin juuri silloin,
kun luulee tietävänsä.Hetket eivät tarraa meihin, me tarraamme niihin.
Ei se ole helppoa, kun pitäisi luopua, mutta ei luovuttaa.
Kun taivas mustuu ja tähdet lakkaavat tuikkimasta. Kun tuntuu, ettei mole mitään, ei ketään.
Isä Maa, en aina pysty ymmärtämään, miksi otat luoksesi juuri sen tärkeimpäni, lähimpäni ja juuri sen, jota tarvitsen. En aina pysty ymmärtämään, kuinka voit tarvita enemmän, kuinka voit rakastaa enemmän kuin minä. On niin vaikea löytää valoa surun keskeltä, on niin vaikea jatkaa eteenpäin.
Kun ystävää on kohdannut suru, tuntuu kuin ei olisi sanoja, kuin ei osaisi puhua. Voi vain toivoa, että ystävä tuntee sen, mikä jää sanomatta. Sen, että pitää kiinni ja välittää.
Isä Maa, kunpa voisit antaa minulle taidon tehdä oikein, tuntea hädän, auttaa!
Sisko Aurinko, en aina jaksa uskoa valoosi. En aina osaa erottaa oikeaa ja arvostaa kalleinta. Kun annat minun tuntea, että elän, en ehkä osaakkaan kiittää. Toivon, että en antaisi hetkien valua käsistäni, ihmisten hävitä elämästäni. Toivon, että oppisin iloitsemaan muiden puolesta ja kannustaa heitä kohti päämääriään.
Voi sisko Aurinko, opettaisitpä minua elämään kanssani rauhaa ja rakkautta tielle kylväen!
Veli Viisaus, voisitpa kertoa minulle vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Ehkäpä haluat, että selvitän ne itse. Elämä opettaa, kantapään kautta, jollei muuten. Tahtoisin kuitenkin viisautta antaa aikaani oikeille asioille ja jakaa elämäni oikeiden ihmisten kanssa. Viisautta tehdä oikeita päätöksiä, viisautta luottaa ja uskoa oikeisiin asioihin.

kesä <3Keskiviikko 06.06.2007 16:10

nii i... ja kuumuus senku vaan lisääntyy... ootteko muuten kuullu Sun täytyy uskoo sun unelmiin- 2.Maanantai biisin...? Kannattaa kuunnella... se on aivan mahtava biisi... jäin siihen jumiin heti ku kuulin sen ensimmäisen kerran...
Se jotenki sopii mun tämän hetkiseen tilanteeseen ja jotenki se vaan on niin kohdalleen sopiva.

mut ei siitä sit taas sen enempää...
Menolistal olis Uudeskaupungis Merefestit nyt viikonloppuna mut ei siel ehi olee ko perjantain ja lauantain ku pikkusisko tulee kovaa peräs ja meinaa päästä ripille sunnuntaina... et lauantaina matka jatkuu sit jo taas yläneen suuntaan rippijuhlia viettään... sellasta se on... vast muistan ku ite pääsin ripille, mut ei voi mitää... vanhaks täs tulee väkisinki... vai mitä tuijaah...=)

jaaha...Tiistai 09.01.2007 21:18

pihtää kai tännekki taas jotai kirjottaa...
taas sitä on tullu eksyttyy teean luo yläneel... ja melkee saanu jo vaihteeks varjosen kans riidanki aikaseks... saisin kyl jos laittaisin sil yhen viestin mut en sit tiiä... vois kyl taas iha noi vaiks huvin ja viihteen vuoks ko kuitenki se kinuu taas tupakkaa jos meen siel käymää... ei sil kuitenka itel taas oo tai sit sil on mut se vaan valehtelee ettei sil muka olis... mut en sit tieö... v*ttu ei se tupakka mullekka oo ilmasta... jostai munki on se raha saatava noin loppujen lopuks et jättäisivät mun tupakat iha vaa rauhaa... s*atana... alkaa pikku hiljaa v*tuttaa tollane ko aina se on multa tai joltai muulta pyytämäs tupakkaa... pyytäis rahaa tai sit säästäis et sais ite... mut ko ei ni ei... no ei sitte... en mäkä mikä tupakka tehdas sentää oo...

no nii... kai sitä taas oliki täsä jo vaihteeks... kattellaa taas jossai välis... ja jos muute käytte lukemas mun päiväkirjaa ni vois sitä sit niinko laittaa jotai kommenttii tännekki vaikkei sil mitää merkityst ookka mut kuitenki... täält mä niit harvemmi poistan ku kuvistani...


tattis...

...... nii i......Tiistai 03.10.2006 16:14

Elämä on kuin yhtä mustaa kuin tämän kynän väri.
Mitä sanoin tai tein.
Mikset sanonut pahasti vaan sanoit hyvästi.
Kyyneleeni ovat täynnä surua, vihaa ja katkeruutta
En tiedä mitä tekisin, minne menisin.
Miksi hylkäsit kun rakastin sinua niin, että sydän pakahtuu.
Olen niin loppu, että haluaisin vain nukkua.
Tahdon sinut takaisin, mutta se on vain haave, jota en voi saavuttaa,haave joka satuttaa.
Olet mielessäni ikuisesti.
En saa unta öisin koska mietin sinua, minua, meitä.
Voitko vielä yrittää jotta saisin vielä kerran, vain kerran olla lähelläsi, puristaa, rakastaa suudella ja halata.
Minulla on ikävä sinua ja haluan sinut, sinut ja vain sinut.
Ota minut vielä kerran syliisi ja rakasta minua.

___________________________________________________________________________

Anteeks kaikest mitä oon sua kohtaan tehny tai sanonu.
Täst päiväst lähtien et nää etkä kuule musta, jos niin haluat...
Ite teit päätökses ja tätähän sä halusit..
Sori jos aloni joskus olemaan sun kans...
Mut ehkä maailma näyttää paremmalt ku en enää oo täällä sun kiusana..
Muista tää ku en oo tääl ni voit vaan kattoo valokuvaa ja rakastan sua yli kaiken, elämääniki enemmän..
Muistathan sen aina ku ajattelet mua.
Toivottavasti sulle jäi pelkkiä hyviä muistoja musta.
Mä en ainakaan ikinä unohda sua vaikka mitä tapahtuis...
Oon pahoillani että aiheutan sulle tuskaa teoillani tai sanoillani mutta en vaan voi sille mitään että olen tällainen ku olen...
Anteeks... Uskot tai et mutta silti mä rakastan sua ikuisesti!!!!

HAVE YOU EVER...

Suudellut serkkuasi: en
Karannut kotoa: juu
Ajatellut ihastustasi alastomana: kyllä
Särkenyt jonkun sydämmen: kyllä
Halunnut jotakuta jota et voi saada: kyllä
Tehnyt jotain tyhmää: juu

THE LAST TIME YOU...

Kävit suihkussa: eile
Olit ulkona: eile illal...

ABOUT YOU...

Romanttisin muisto: en muista
Onnenesineesi: eipä ol
Paras asia elämässäsi: ystävät... ja mun oma rakas<3<3<3<3<3<3<3<3
Taustakuvasi: kai se joku susi on täl hetkel...

FAVORITE...

Väri: musta ja sähkön sininen...
Bändi: emt..
Hiusmalli: pitkät
Jäätelö: suklaa ja minttu
Ruoka: muussi :D

WHO...

Saa sinut nauramaan: kaverit ja joni... xD
Saa sinut hymyilemään: mun oma rakas
Olet ihastunut: enpäs kerrokka... lällällää...

DO YOU EVER WANT TO...

Olla joku muu: juu...
Olla vastakkaista sukupuolta: nej

HAVE YOU EVER

Rakastunut ystävääsi, joka on vastakkaista sukupuolta: olen
Säätänyt kaverin kanssa: juu
Ollut torjuttu: kyllä
Ollut rakastunut: joo
Ollut himokas: joo...
Jättänyt ketään: jep...
Pettänyt ketään: joo
Suudellut jotakuta: joo..
Tehnyt jotain mitä kadut: joo

WHO WAS THE LAST PERSON...

Jota halasit: valitettavasti joni
Jonka kanssa puhuit: joni ko ei ol muitaka...
Jonka kanssa keskustelit: joni
Jota suutelit: mun oma rakas<3<3
Jolle huusit: joni
Jota ajattelit: mun rakasta...
Joka laittoi sinulle viestiä: äiti
Joka särki sydämesi: en kerro...
Joka kertoi, että rakastaa sinua: iso d

MORE ABOUT YOU...

Hiusten väri: näyttää aika mustalta...
Tatuointeja: ei ol
Lävistyksiä: noup
Sinkku/varattu: VARATTU!!!!!!!!!!
Kvaak: mitä helevettiä?!?!?!?!? ^-)

ARE YOU...

Skitsofreniinen: en....en ole skitsos kitsos skitsosfreenikko :D
Paniikissa: en ainakaan nyt...
Hämmentynyt: en ainakaan nyt...
Stressaantunut: en ainakaan nyt...Haastan:
Freeshi
^^piru93^^
pena46

joo o...Maanantai 04.09.2006 00:51

on se tosi kiva ku saa viettää koko sateisen päivän yksin kotona...
no oishan mua pyydetty vaikka minne mut eipä voi lähtee ko on koirat hoidettava...
vaikkei niis nyt paljon mitään ole mut ei se oo niin helposti tehty mitä sanottu...
kerrostaloelämäs pitää miettiä myös naapureita...
ei koiria voi noin vaan jättää tänne koskajos ne tajuaa sen että ne on yksinni sit siitä alkaa kauhee meteli ja naapurit häiriintyy...
mutta yritäppä sitä selittää niille jotka sitä ei tajua...
on se kumma ku jotkut ihmiset ei tajua et jos ei kiinnnosta ni sit ei kiinnosta.
eli luulis nyt sit siinä vaiheessa jo jättävän toisen rauhaan ku on sit pyytäny tai paremminki vaatinu jo kauan...
mut ehkä sellasil joka ei sitä tajua ni niil ei sit varmaan ole yhtään mitään päässä... piatsi kai kusta... ettei siinä mitää...


mut ei kai täs mitään muuta ku yöt kaikil...