IRC-Galleria

Mun Stoori..Torstai 02.07.2009 09:45

Juoksen yksin pimeässä.. Itken ja valutan verta käsistäni sydän huutaen tuskasta.. Jälleen sain kokea sen kuin luodin sieluun..
Kivun joka ei lähde pois.. Kivun joka tappaa hiljalleen sisältä tuskallisesti.. Viiltäen elämän tahdon kokonaan pois..

Joku yrittää kutsua minua nimelläin, mutta en vastaa.. Koska en tunnista sitä enää omakseni.. En tiedä enää kuka olen.. En tiedä mitä tahdon enää.. Ennen palapelini oli koottu.. Nyt se on enää vain mitätön rikottu ja tuhottu pelkkä tuhkakasa.. Syyllisyys painaa, virheet tahtoo tappaa.. En kauaa enää jaksa tätä maailmaa.. Syy olla täällä alkaa katoamaan.. Taivas alkaa tummua ylleni eikä aurinko tunnu enää tulevan minulle.. Pimeys on vallannut maailmani.. Valoa tunnu olevan enää missään.. Joka helvetin yö itken ja itken tuskasta itseni uneen.. Putoan painajaisiin.. Aamulla jälleen kerran herään katse tyhjänä.. Sielu ja sydän murskattuna..

Katson peilistä kuvajaistani.. En ole yksin.. Näen sinut vieressäni.. Sinut joka tuhosit minut.. Tyhjin silmin kyyneleet valuvat alas poskiani pitkin.. Sinä vain hymyilet minulle kylmästi.. Sitten katoat pois.. Silmäni mä suljen ja kun avaan ne näen teidät.. Joita rakastan.. Joista välitän.. Joitten puolesta antaisin henkeni.. Näen kuinka hymyilette minulle lempeästi.. Katson teitä hetken kunnes nostin käteni ja löin nyrkillä suoraan peiliin.. Lasinsirpaleet tippuivat kolisten alas lattialle..Verivana vain kulki kättäni pitkin ja käteni tärisi kuin haavan lehti.. Itkin enemmän ja lyyhistyin lattialle sirpaleitten päälle.. Otin käteeni terävimmän sirpaleen ja viilsin kämmeneeni syvän viillon.. Annoin veren valua hetken kunnes otin toisen käden sormella verta ja rupesin kirjoittamaan valkoiselle seinälle.. Aluksi G.. Sitten kaksi O:ota.. D.. B.. Y.. Ja lopuks E.. Katsoin punaista kirjoitusta hetken.. Sitten lähdin..

Juoksin ja juoksin.. En lopettanut juoksemista vaikka en saanut henkeä.. Juoksin henkilön luo jota rakastan.. Hän katsoi minua oudosti, että mikä minulla on.. Katsoin häntä tyhjillä silmilläni ja sanoin.. Anna anteeks.. Otin suuren peilistä irronneen sirpaleen ja tökkäsin sen keskelle mahaani..
Huusit jotain, mutta en enää kuullut.. Tulit luokseni ja puhuit jotain, mutta en kuullut mitään.. Näin vain kuinka suusi liikkui.. Kuinka kyyneleet valuivat silmistäsi.. Hymyilin sinulle.. Katsoin ylös taivaalle ja huomasin kuinka alkoi satamaan vettä.. Katsoin vielä sinua hymyillen.. Sitten suljin silmäni.. Enkä enää avannut..


Omistan Stoorin Omalle Rakkaalleni.. Ystävilleni.. Perheelleni.. Ja Sinulle.. Joka Palautit Valheillasi Elämäni Helvetin Takaisin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.