IRC-Galleria

Tapettu sydänPerjantai 18.12.2009 00:43

Lentelet taivaalla ja oot onnellinen. Kaikki tuntuu taas menevän hyvin ja alkaa ylämäki elämässä. Kunnes sit kuin pommin isku elämä muuttuuki suoranaiseks helvetiks.

Olin nii onnellinen sun kanssa. Joka yö sain nukahtaa onnellisena tietäen, että huominen on taas hyvä päivä, koska sä oot luonani. Aina ku kuulin äänes, sydän rupes jyskyttää. Ku näin sut ja sain koskettaa sua tuntu et voisin pyörtyä onnesta. Ku suutelin sua.. Putosin taivaasee..
Mut nyt.. Kaikki on aivan toisin. En haluu kattoo sua. En haluu koskee suhun. En halua olla sun lähellä. Haluun unohtaa sut..
Miks.. Koska särjit mut. Tapoit mut. Enää en haluu edes kattoo peilii, koska en haluu nähä silmiäni. En haluu nähdä niiden tyhjyyttä. Koska muuta niistä ei enää voi nähdä. Kaikki mitä tein vuoksesi oli aivan turhaa. Rakkauteni sinua kohtaa oli väärin, koska käytit vain hyväksesi. Kaikki sanat rakkaudesta minua kohtaa oli pelkkää valhetta. Halusit vain satuttaa. Ja sen teit. Kuinka rakkaus voi sattua näin? Halusin olla onnellinen kanssas, halusin yhteisen tulevaisuuden, mut sain vaa valheita. Rakastin sua oikeesti koko sydämestäni, mut petit rakkautes mua kohtaa ja heitit pois ku roskan.

Jos rakastaa nii paljon, että vois kuolla toisen puolesta vaikka heti ja kuulet sanat : "Ehkei tätä sudetta olis pitäny olla ikinä" se tappaa.
Sanoit minulle nämä ja tunsin heti kuinka miljoona tikaria iski suoraa sydämeeni. Tunsin kuinka sydämeni muuttui pieniksi sirpaleiksi. Tunsin kuinka sydämeni veri valui minusta pois. Kuinka silmäni tyhjenivät kaikesta onnesta kokonaan. Kuinka hymy kasvoillani katosi pois kokonaan. Kyyneleet valuivat silmistäni kuin sade taivaalta.
Halusin huutaa kivusta jonka teetit mullel, mutta en saanut sanaakaan suustani. Jäin vaa tuijottaa lattiaa ja näin kuinka kyyneleet tippu matolle jättäen kostean jälkensä. Olit tappanut minut.. Vain pelkillä sanoilla kuolin sisältä kokonaan.. Vain pelkillä helvetin sanoilla..! Joten päätin yhen ainoon asian.. Rakkaus sua kohtaa.. En anna sen ikinä palata.. En anna ikinä anteeks mitä sanoit mulle.. Enkä ole pahoillani.. Vaan olen melkein pahoillani.. Mutten pahoillani..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.