IRC-Galleria

Tyttö Tää On SulleKeskiviikko 17.03.2010 00:43

Pieni ihminen tälle maailmalle, mut suuri puhuja sille. Kaikki mitä ajattelin ennen maailmasta muuttuu aina ku kuulen hänen puheensa. Kaikki sanat vaa koskettaa mua niin paljon. Niitä ei voi kuvailla ite vaa ne pitää kuulla.

Kauneus on katsojan silmissä. Aina ei ole näin, opetit sanoillasi. Joskus kauneus voi muuttua rumuudeksi. Joskus jopa se voi johtaa kuolemaan. Ihmiset näkevät asiat eritavalla ja välillä eivät näe elämän faktaa. He kuin sokaistuvat. Niinkuin minäkin tein suhteesi.

Näin jo aikasemmin kuinka elämä koetteli sinua, mutta pääsit kaikesta aina yli. En nähnyt silti tarpeeksi. En nähnyt kuinka hauras silti olet. En huomannut, että olet yhtä samanlainen ihminen kuin me muutkin. En huomannut, että et ole mikään hirviö vaan ihan ihminen niinkuin me muut. Samaa verta ja lihaa kuin me muut.

Sanat ja lauseet jotka sanoit opetti minulle juuri toisenlaisen ajattelutavan elämään. Kuin valo yhtäkkiä välähti päässäni ja rupesin miettimään asioita toisin. Se tuntui heti järkevämmältä.

Asiat jotka sanoit itsestäsi sai mut melkeen itkemään. Oon kohdellu sua kaltoin ja samoin oot tehny mulle. Mut nyt kadun omaa tekoani ja sanojani sulle jotka sanoin silloin.

Sä avasit mun silmät jällee miten asiat oikeesti on. Kuinka maailma voi olla huonossa kunnossa ja me muut vaa itketää ku joku jätti meijät toisen takia? Tai ku kukaa ei rakasta meitä? Mikä ihme meitä riivaa?

Tyttö. Päästä sanas vapautee ja avaa muittenki silmät. Niin teit mulle ja oon kiitollinen. Vaik ollaa koettu vaikeitaki aikoja ni oot mulle tärkee silti. Kiitän sua kaikesta tuesta mitä oot antanu mulle. Kaikista neuvoista jotka oot antanu mulle. Kiitän sua elämästä.

P.S. Oot upea persoona. Älä lannista itteäs muitten sanoilla tai paskan jauhamisella. Näytä kuka oot. Sä oot sä. Ja kukaa ei sitä muuta. Ei kenenkää sanat. Ei kenenkää teot sun takia. Sä oot oikee just noin ku oot. Ja pidä siit kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.