IRC-Galleria

Vendelay^^

Vendelay^^

how do I know if you're feeling the same as me?
Ei sidottuna = 12 kaloria
Sidottuna = 187 kaloria
Rintsikoitten avaaminen:
Kahdella kädellä = 6 kaloria
Yhdellä kädellä = 12 kaloria
Hampailla = 85 kaloria
Tekohampailla = 120 kaloria
Kumin päälle laittaminen:
Jos kyrpä on pystyssä = 6 kaloria
Jos kyrpä ei ole pystyssä = 315 kaloria
Esileikki:
Klitoriksen haku = 8 kaloria
G-pisteen haku = 92 kaloria
Asennot:
Lähetyssaarnaaja = 12 kaloria
69 makuula = 78 kaloria
69 seisten = 224 kaloria
Kärrynpyörä = 292 kaloria
Dogstyle = 316 kaloria
Italialainen kristallikruunu = 912 kaloria
Orgasmi:
Oikea = 112 kaloria
Feikki = 315 kaloria
Orgasmin jälkeen:
Makoilu toisiaan halaamalla = 18 kaloria
Nousee heti ylös= 36 kaloria
Selittää, minkä takia nousee heti ylös = 816 kaloria
Pukeminen seksin jälkkeen:
Rauhallisesti = 32 kaloria
Kiireesti= 98 kaloria
Isä/äiti koputtaa oven takana = 1218 kaloria
Tyttö/poikaystävä koputtaa oven takana= 3512 kaloria

10 hyvää syytä harrastaa seksiä!
Monet eivät seksiin alkaessaan mieti, kuinka he siitä hyötyvät terveydellisesti.
Usein seksistä puhuminen koetaan vieläkin ahdistavana, ja harva tietääkään, mitä hyviä vaikutuksia petipuuhilla oikeastaan on. WebMD -sivuston mukaan seksi on terveydelle hyväksi ainakin seuraavin tavoin.
1. Stressin lievitys: Seksi parantaa suorituskykyä stressaavissa tilanteissa. Itse tilanteessa ei siis seksiä kannata harrastaa, vaan ennen sitä. Skotlantilaisen tutkimuksen mukaan petipuuhat alentavat verenpainetta erilaisissa haastavissa tehtävissä.

2. Immuniteetin kasvu: Hyvä seksuaalinen terveys on kytköksissä myös hyvään fyysiseen terveyteen. Seksin harrastaminen 1-2 kertaa viikossa lisää vasta-aineiden määrää, joten esimerkiksi talviflunssaan sairastumisen riski pienenee.

3. Läski lähtee: Puolen tunnin seksi kuluttaa keskimäärin 85 kilokaloria. Seksin anti on kuitenkin hyvin yksilöllistä, ja joissakin tapauksissa kaloreita voi palaa tuplastikin. Vaikka 85 kaloria ei paljolta kuulosta, voi pelkästään seksillä tiputtaa painoa kilon vuoden aikana harrastamalla sitä 1-2 kertaa viikossa. Ja jos petipuuhia on joka päivä, puhutaan jo muutaman kilon pudotuksesta.

4. Sydän pysyy terveenä: Brittiläisen tutkimuksen mukaan kahdesti viikossa rakastelu vähentää keski-iän ylittäneiden miesten sydänkohtausriskiä yli puolella.

5. Itsetunto paranee: Yksi syy siihen, miksi ihmiset harrastavat seksiä, on itsetunnon pönkittäminen. Jotkut tekevät sitä tunteakseen olonsa hyväksi, kun taas toiset tekevät sitä saadakseen ensisijaisesti kumppanin olon mahtavaksi. Hyvä itsetunto on hyvän seksin avain.

6. Läheisyyden ja hellyyden tunne: Rakastelu lisää oksitosiini -hormonin määrää, mikä aiheuttaa hellyyden, anteliaisuuden ja läheisyyden tunteita. Mitä enemmän toista koskettelee, sitä suuremmaksi hormonitaso kasvaa.

7. Kipukynnys nousee: Oksitosiini -hormoni on myös yhteydessä kipukynnykseen. Kun hormonia tulvahtaa rakastelun yhteydessä lisää, endorfiiniarvot nousevat ja kipukynnys nousee. Ei siis enää kannata ihmetellä, jos pääkipusi onkin seksin jälkeen yhtäkkiä poissa.

8. Eturauhassyövän riski pienenee: Kahden eri tutkimuksen mukaan säännöllinen seksin harrastaminen pienentää riskiä sairastua eturauhassyöpään. Varsinkin parikymppisenä usein rakastelu kutistaa riskiä kolmanneksella.

9. Lantiopohjan lihakset vahvistuvat: Seksin aikana nainen voi tehdä ns. Kegelin liikkeitä, eli jännittää lantiopohjan lihaksia kolmen sekunnin ajan samalla tavalla kuin virtsaa pidättäessä. Nautinto lisääntyy, alueen lihakset vahvistuvat ja samalla pystyy minimoimaan vanhuusiän virtsankarkailun mahdollisuuden.

10. Nukkuminen helpottuu: Seksissä syntyvän oksitosiinin ansiosta myös uni maistuu paremmin. Enää ei tarvitse miettiä, miten ihmeessä miehet nukahtavat minuutti rakastelun jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.