IRC-Galleria

Jee jee.Lauantai 31.12.2005 16:59

Kohta mennään Toopakan mökille ryyppäämään. \o/

(Clash - London Calling)

Juuri näin.Tiistai 27.12.2005 19:00

Hukun tähän elämäni valtaisaan tapahtumamäärään.

Niin joo, ja nyt kun rokvuosi 2005 alkaa vedellä viimeisiään, niin onkin aika nimetä vuoden levyjä.

1. YUP - Keppijumppaa
2. Absoluuttinen Nollapiste - Mahlanjuoksuttaja
3. Kuolleet Intiaanit - Puuluuranko
4. Pink Floyd - Animals

Joo.Lauantai 24.12.2005 00:13

Voi vittu kun kaikki ihmiset on niin tyhmiä nykyään. Ärsyttää semmonen meininki.

O tempores, o moresKeskiviikko 21.12.2005 22:56

Ei oo ala-asteen joulujuhlatkaan enää niin kuin ennen. Kävimme äskettäin tarkastamassa tilanteen Hakolan kanssa Tuurin ala-asteella ja mitä näimme - jouluevankeliumi oli korvattu jollain joutavalla laululla, ei kertojia, ei herran enkeleitä. Voi vittu. Ja entäs tyttöjen tanssiesitykset sitten! Perseenkeikutus oli sellaista että moista näkee korkeintaan jossain ilotalossa. Joulupukkinäytelmä oli oppilaiden käsikirjoittama ja sen kyllä huomasi, minä en tajunnut yhtään mitään siitä mitä siinä tapahtui. Kyllä on maailma kamalaksi mennyt.

(REM - Bad Day)

Paska.Sunnuntai 18.12.2005 17:09

No voi vittu joo ku oli taas. Eilen yritettiin vähän kaljaakin juoda, eihän siitä tullu ku sanomista. Nyt pitäis jotain mattoa ravistaa. Ja huomenna kouluun, voi perkele. Tähän lomailuun ehti jo tottua.

Kaljaa.Perjantai 16.12.2005 16:00

Kyllä nyt on taas niin kiirus ettei tiedä miten päin olis. Olisinko näin päin? Vai toiste päin? Ei voi tietää. Äiti antoi 20 euroa ja sanoi että hae maitoa ja juustoa, en minä mihinkään jaksa lähteä ja taidan ostaa koko rahalla kaljaa. Kaljaa, kaljaa. Aina kaljaa. Pirunko takia aina pitää juoda kaljaa. Sitten kun topsy tulee kanavalle niin aletaan taas miettiä että juodaanko tänään kaljaa ja missä tänään juodaan kaljaa. Kai se on sitten juotava tänään kaljaa. Ei siinä mitään, kyllähän kalja on ihan hauskaa mutta kaikki illat on nykyään samanlaista päämäärätöntä autolla ajamista ja kaljan juomista. Joo-o. Jos pitäis päänsä kiinni ja vaikka hakis sitä maitoa. Ja jos sitten illalla vaikka sitä kaljaa.

(Roger Waters - Dogs [live])
Nyt on kyllä sellanen olo että voisin juoda lasin vettä ja laittaa jonkin Pink Floydin vinyylin soimaan ja lukea kirjaa. Tai sitten kuuntelen CD:ltä Ummagummaa. Tai sitten vedän käteen.

(Pink Floyd - A Pillow of Winds)

Joo, Meddleä voisin kuunnella.

No vittu.Tiistai 13.12.2005 22:59

Ha. Seuraavan kerran koulua maanantaina. Lollerskates. Eikä siinä sitten. Kaaduin pyörällä. Oli aika perkeleen liukasta. Tai sitten en vaan osaa. Pitäs kai säätää tuota viihde-elektroniikkaa. Kai. Ehkä. Mahdollisesti.

(Pink Floyd - Point Me at the Sky)

How are you gentlemanSunnuntai 11.12.2005 15:54

Taas tapahtui. Olin Järvisellä missä en juonut teetä mutta söin pizzaa ja rämpyttelin kitaraa. Siitä syntyi jokin biisi, en minä tiedä mikä sen nimi on mutta kovasti se yritti Yyz:ia muistuttaa.

(Pink Floyd - Comfortably Numb [live])

What you sayLauantai 10.12.2005 19:13

Voi herra kun on tapahtumarikasta tämä elämä. Eilen juotiin, oli kivaa, jee.

(Rush - Big Money)