IRC-Galleria

21.1-19.2 KYYHKYNEN
Olet älykäs kyyhkynen. Sinussa on kekseliäisyyttä ja älyä.
Olet sosiaalinen luonne. Ongelmien ratkomisessa ja uuden oppimisessa olet hyvä.

20.2-20.3 HAIKARA
Olet hyväntahtoinen haikara. Olet empaattinen ja auttavainen.Sinussa on
luovuutta ja omaat loistavan tunneälyn. Saatat hukkua joskus liiaksi haavemaailmaasi.

21.3-19.4 HAUKKA
Olet energinen saalistaja. Pidät haasteista ja jahtaamisesta. Saatat olla usein hyökkäävä. Sinussa on raakaa elinvoimaa.

20.4-20.5 PULU
Olet hitaan puoleinen pullea pulu. Et säntäile vaan hoidat asiat omaan tahtiisi. Olet nautinnonhaluinen. Saat ilon pikkuasioista.

21.5-21.6 KOLIBRI
Olet värikäs pieni vipeltäjä. Liikut koko ajan, olet levoton sielu. Sinulla on liikaa asioita ja liian vähän aikaa niiden toteuttamiseen. Olet aina menossa.

22.6-22.7 SORSA
Olet tyytyväinen pulla sorsa. Olet huolehtivainen ja rauhallinen. Olet välillä liiankin passiivinen. Sorsa saa usein ison poikueen ja poikasiaan hän paimentaa lempeästi.

23.7-22.8 RIIKINKUKKO
Olet komea riikinkukko. Olet huomionhaluinen esiintyjä luonne. Olet ylpeä saavutuksistasi ja itsestäsi. Et pyytele anteeksi olemassa oloasi. Imartelut saavat sinut hymisemään onnesta.

23.8-22.9 VARPUNEN
Olet hillitty varpunen. Sinulle turvallisuus ja koti on tärkeitä. Viihdyt hyvin yksinäsi. Olet tarkka asioista ja siisti kaikessa mitä teet.

23.9-23.10 JOUTSEN
Olet viehkeä joutsen. Pidät kauneudesta. Olet sosiaalinen ja perinteinen parisuhteissa. Sinun kanssasi on helppo tulla toimeen.

24.10-22.11 KORPPI
Olet salaperäinen musta korppi. Olet yöeläjä. Olet syvällinen ja syvästi tunteva tyyppi. Olet mustavalkoinen luonne ja kostonhimoinen jos sinua loukataan. Lojaalin luonteesi takia
sinulle on helppo uskotua.

23.11-22.12 PAPUKAIJA
Olet värikäs papukaija. Eksotiikka kiehtoo sinua. Olet liikkuvainen, tahdot kokea uutta ja kiertää maailmaa. Olet kekseliäs ja oppivainen. Saatat suhtautua fanaattisesti joihinkin asioihin.

23.12-20.1 PÖLLÖ
Olet viisas pöllö. Olet hillitty, sivussa pysyvä ja älykäs... Et tee itsestäsi suurta numeroa. Seuraat mielummin muita kuin että olet itse äänessä. Sinussa on viisautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.