IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

SynttäritTorstai 10.11.2005 00:53

Tänään onkin se hienoin päivä. Yksi vuoden parhaista. Ja päivä onkin kulunut mukavasti, kello 0020 nakkasin puvun niskaan ja menin alakerran baariin synttäri kaljalle (siis päivän ensimmäiselle). Siellä vierähti muutama hetki ja nukkumaan siisnä 0220.
Sitten heräsin varsinaiseen synttäri päivään, kello oli jo 1300 mutta kun ei ole koulua ja on synttärit niin voihan sitä nyt kerran nukkua. sitten lähin käymään kaupungilla ja pakotettuna menin synttärikahville, noh kun ei ite tartteu maksaa niin mikä nottei. sitten käytiinkiin vähän shoppaamassa suomalaisessa ja infossa. Mukaan tarttuin canonin valokuvapaperia(ostin alkuviikosta hp valokuvapaperia mutta ei siihen voinu mitään kuvia tulostaa) ja enkelien ja demoneiden kuvitetun laitoksen ku oli tarjouksessa. Sitten mentiinkin kuuskasiin synttärikaljalle vol2&3 ja luettiin päivän lehdet. Sieltä kotia kohti ja täydellisen päivän päätteeksi matkalla puheksi rengas pyörästä jo toisenkerran tällä viikolla.. Noh en antanut sen häiritä vaan kävin lähikaupasta hakeen synttärikaljat vol4-16.

No nyt on taas tilitetty niin lähdempäs jääkaapille vol4:sta noutamaan.

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 09:32

Tänään onkin hieno päivä..Hieno päivä siksi koska huomenna on vielä hienompi. SYNTÄRIT!!. Jee. Silloin täytyy juhlia. Tai no ei ehkä välttämättä juuri keskiviikkona, koska torstaina olisi yksi matikan koe. Olen vihdoinkin alkanut semi-ahkeraksi koulunkävijäksi ja pitää yrittää pitää siitä kiinni. viimeviikolla olin melkein joka päivä koulussa, joten tälläviikolla pitäisi yrittää olla joka päivä. Mutta nyt olen juonut kahvini niin täytyy lähteä kouluun ettei vain myöhästy.
« Uudemmat - Vanhemmat »