IRC-Galleria

KahdeksanSunnuntai 26.11.2006 06:35

Väsymys ei ottanut väistyäkseen. Väsymys ei ottanut väistyäkseen eikä väsymys ottanut väistyäkseen väsymyksen väistymisestä puhumattakaan.

Saranan voisi vääntää rikki pelkällä silmäniskulla. Toinen neljästä oli puoliksi auki ja muita olisi tehnyt mieli heittää läähättävällä ajatuksella, joka oli muodoltaan punainen eikä hammastahna. Likaiset astiat näyttivät kauniilta pimeässä auringon paisteessa. Työläinen lyö talikon paskaan vaikka kotona olemattomuus ajaa kotona olemattomuuden edelle. Samalla hieron voita hampaisiini ja hymyilen pöydällä hysterian vallassa ilkkuville klemmareille, jotka meinaavat pudota pöydän läpi katolle. Vihreä massa täyttää huoneen ikkunoista (sekä tuuletusaukoista) ja peilipallot pysähtyvät odottamattomasti jäädäkseen odottamaan seuraavaa hissiä, joka saapuu huomenna ennen vastaanottoajan loppumista.

Tyhjät lupaukset kaikuvat käytävillä, joiden lattioille pöly on laskeutunut. Matkan varrella on kauppa, jossa ei voi pistäytyä. Paikalla aloitettiin välittömästi rikostutkinta koska kärpänen oli nukahtanut suurennuslasin alle ja kuollut auringonpaisteeseen. Parempi olla kommentoimatta kuin kulkea kaduilla huutamassa apua olemattomaan hätäänsä. Ehdokasnumeron merkitsemisen jälkeen äänestyslipukkeen väliin asetellaan puolikas kypsennetty tomaatti.

Oksennus taskussa lämmittää vain noin 3 minuuttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.