IRC-Galleria

Villetpni

Villetpni

If you have ghost, you have everything.

KP-Kerroin liikenteessäTorstai 15.03.2007 20:55

Ärsyttää. Ajelen aika paljon autolla koska käyn koulussa. Liikenteessä näkee jos jonkinmoista idioottia. Idiootit ajavat todella uusilla autoilla ja lähtevät ohittamaan paikoissa joissa ei vastaantulijaa näe.

Tänään kävi hyvä esimerkki. Idiootti ajoi uudenkarhealla volvolla. Etupenkillä istui kersa. Idiootin mielestä ajoin liian hitaasti (100km/h) ja hän ohitti minut. Edessäni oli letka autoja. Koko komeutta johti 2 perävaunullista rekkaa. Idiootti suikki ja ohitteli. Sitten se lähti hieman ulkokurvissa ohittamaan rekkoja ja joutui vaaratilanteeseen koska ei nähnyt että edestä tuli auto. porukka joutui jarruttelemaan ja idiootti selvisi tilanteesta säikähdyksellä ja ylimääräisillä sydämentykytyksillä.

Kuskin KP-Kerroin lähenteli kymppiä.

IDIOOTTI, jos luet tämän. Älä koskaan tee enää mitään noin idioottimaista liikenteessä. Vaarannat toiminnallasi itsesi, vastaantulijasi ja sen pikku paskahousun siinä viereisellä penkillä. Ilmainen vinkki sulle. Myy autosi ja ala käyttämään julkisia. Liikenne muuttuu turvallisemmaksi ja hillitset omalla toiminnallasi ilmastonmuutosta.

Ja tämä sama pyyntö koskee muitakin IDIOOTTEJA liikenteessä, auton uutuuteen tai malliin katsomatta. :)

turvallista matkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.