IRC-Galleria

Oraakkeli IITiistai 06.06.2006 21:52

Esitä nämä kysymykset Oraakkelille osoitteessa: http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php ja tiedät seksielämästäsi enemmän, kuin ikinä haluaisitkaan tietää.

1. Minkä ikäisenä menetin neitsyyteni?
Paria kuukautta vajaa 29 v.

2.Kenelle minä neitsyyteni menetin?
(Tulevalle) puolisollesi.

3.Montako seksipartneria minulla on ollut?
Voi kuule enemmän ku sulla alapääkarvoja!

4.Moniko seksipartnereistani on ollut samaa sukupuolta kuin minä?
Tottahan toki ystävä hyvä

5.Missä harrastin seksiä viimeksi?
Paskahuussissa.

6.Missä minun seuraavaksi pitäisi harrastaa seksiä?
Siellä missä tunnet olevasi oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

7.Kenen kanssa minun tulisi seuraavaksi seksiä harrastaa?
Duracell-pupu -tyypin.

8.Ovatko kaikki seksikumppanini nauttineet seksistä kanssani?
On se vielä mutta muutamassa viikossa tapahtuu raju käänne.

9.Olenko minä hyvä sängyssä?
Olet! Olisit onnellinen että unelmasi ovat toteutuneet

10.Montako seksikumppania minulla elämäni aikana kaiken kaikkiaan tulee olemaan?
Hyvä jos edes 11.

11.Tarvitsenko minä kamasutraa?
Aivan takuulla, huolimatta siitä kuinka paljon aikaa pistät asian muuttamiseen.

OraakkeliSunnuntai 28.05.2006 22:35

Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni.

1. Mikä minun nimeni on?
-Altti.

2. Missä asun?
-Citymarketin lännenpuoleisen kulman takana.

3. Mikä olen?
-Hei, katos vaan! Sähän olet se lapsuuskotini naapuri! Voi niitä aikoja...

4. Millainen olen?
-Kohta mulla pamahaa päästä suoni, sä oot NIIIIN ärsyttävä! Prkl!

5. Kuka olen?
-Olet Matti ja olet unohtanut ottaa dementialääkkeesi.

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
-Maku.

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
-Rintojen muoto ja koko.

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
-Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys.

9. Miltä näytän?
- Kissalta.

10. Miltä tunnun?
- Kirpeältä, mutta enempää en voi asiasta sinulle kertoa

11. Miltä maistun?
- Vanhalta.

12. Miltä tuoksun?
- Lihalta.

13. Missä minun kuuluisi olla?
- Peräseinäjoen navetan heinäladossa.

14. Mikä minun kuuluisi olla?
- Viihtyminen, kunnes maailma on aivan toisenlainen.

15. Mistä minut löytää?
- Ompeluseurasta.

16. Miten minut tavoittaa?
- Tylsääh...Kun kerran kysyit mutta jatka vaan =)

17. Ikäni?
- Viisi vuotta vanhempi kuin sinä

18. Sukupuoleni?
- Onko sulla jotain muuta vielä mielessä? Mä en nyt ehtis oikein puhua muuta kuin asiaa.

19. Montako henkilöä minun pitäisi haastaa tähän?
- Tasan 6.

Oraakkeli ei vaan osaa. :D

Yleinen haaste

5 oudointa tapaa/piirrettäLauantai 04.02.2006 14:07

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Älä väitäkkään että oon sekaisin joskus
2.Olen tosissani en minä hullu ole
3.Jos nyt ihan vähäsen olen
4.Mutta kummiski en ole hullu tai en oo sekaisin
5.Mutta kaheli oon :D

andy19, vesku89, täytettysipuli, jm_fallin ja posku132

Jotain roskaa Part XVKeskiviikko 21.12.2005 23:00

Pitkän tauon jälkeen tämä jatkuu jälleen kerran että sillein. Eli olen sitte jo ollu jopa 2 päivää 16 vuotias että on se aika siisti juttu että sellain. Jouluaattoki lähestyy kovaa vauhtia ja huomenna pitää vielä mennä kouluun ja pääsee sit joulupuuron, kahvin ja tortun jälkeen himaan ja siitä sit alkaa loma. On varmaan taas joku joulusiivous himassa perjantaina, koska viime vuonnaki oli ja eikä jaksais siivoilla lomalla, mutta kun on pakko. Koulussa on jääny nyt hieman vähemmälle Gamecuben pelaaminen, kun on tullu pelattua netistä vanhoja nintendo pelejä. :D Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän todistuksien päälle. Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part XIVKeskiviikko 14.12.2005 23:42

Tänään joo tuli pelattua Gamecubella jälleen kerran Super Smash Bros - Meleetä ja tällä kertaa menin Foxilla Classicin läpi ja pelailtiin kyllä kaksinpeliiki ja mä jyräsin yhessä vaiheessa. Yhen luokkalaisen kanssa tuli kilpailtua kumpi pääsee pidemmälle Super Mario Bros 3:ses ja mä voitin. :D Suklaataki tässä on tullu mässäiltyy jne. Pahoja Poikiaki juuri nauhotetaan videolle että sellain ja se on muuten hemmetin hyvä elokuva. Tänään en ole muuten pelannu megamannia joka on aika ihme. :O Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän videonauhurin sisään. :D Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part XIIITiistai 13.12.2005 21:34

Tänään sitte tuli taas pelailtuu Gamecubee että sellaista. Äikän tunnilla tuli pelailtua vanhoja NES pelejä jälleen kerran. Just äsken tuli pelattuu Megaman 2:sta ja olen melkein menny kaikki pikkupomot läpi jatkan kohta sen pelaamista. Ei ole vieläkää tullu hankittua joulukalenteria ja se saattaa olla jo aika myöhäistä että sellain. Tänään sitte tuli vähän siivoiltua joka on aika tylsää hommaa jne. Super Smash Bros - Meleessä tuli pelattua vuorostaan Bowserilla Classic ja Adventure läpi. Tuli kyllä kaksinpeliiki pelattuu. :D Synttäriniki lähestyy tosi kovaa vauhtia. Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän naamalle kun te nukutte että sellain. Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part XIIMaanantai 12.12.2005 23:56

Tänään sitte tuli kilpailtua luokkatoverin kanssa ATK:n tunnil kumpi pääsee pidemmälle Super Mario Bros 2:ses ja mä voitin linkki jossa voi pelata vanhoja nintendo pelejä:http://www.1980-games.com/us/, mutta itse kyllä lataan ne koneelle ja pelaan emulaattorilla, koska kun yritän pelata tuolla sivulla niin se ei suostu toimimaan millään. :P Eikä vieläkään löytyny joulukalenterii. :( Synttäriniki on viikon päästä muuten muistakaa silloin onnitella tosi paljon. :D Tänään tuli pelattua Gamecubella Supet Smash Bros - Meleetä ja menin Kirbyllä Classicin ja Adventuren, joten autoin vähän kaverii siinä ja pelailtiin vähän kaksinpeliiki vaikeimmalla vaikeusasteella tietenki. :) On enää suklaalevy vaan jäljellä suklaista jotka sain lauantaina. :( Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän kukkaruukkuihinne. :D Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part XISunnuntai 11.12.2005 19:00

Tänään sitte joo tuli ladattua koneelle vanhoja Nintendo pelejä että sellain. Tuli ladattua tietenki kaikki Megamanit koneelle on ne niin pro pelejä. :D Voisihan Turtlesitki ladata vaikka ja ehkä Mariotki kun rupesin innostumaan taas noista vanhoista NES peleistä että sellain. Kohta varmaanki voisi ruveta pelaamaan jotain Megaman peleistä kun on ne niin hyviä pelejä että huh huh. Tänään sit tuli kotiteatterillaki riehuttuu vähä siistii niinku ja syötyy suklaata nam. :D Synttäriniki lähestyy tosi kovaa vauhtia että sellain. Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee vuorostaan kakkimaan teidän vesipulloihinne että siitä vedestä tulee ruskeen väristä se ei sit ole yhtään hyvä juttu joten kannattaa kommentoida. Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part XLauantai 10.12.2005 19:41

Tänään joo sitä sitte tuli oltua kaupungilla ja vaari osti mulle pari dvd:tä toisen synttäri- ja toisen joululahjaksi ja sain 40 euroo siinä kaupan päälle vähä siistii hei. Eilenki mikki ja web kamera rupsei toimimaan mesessä vähä niinku coolia ja tuli riehuttuu niiten kanssa mesessä. Nyt kirjoitan mummoni luona tätä näin ja se osti mulle Kiinasta suklaata jee. Kohta tässä voisi lähtee kotia kohti ja sitä kautta sitten saunomaan. Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän lompakkoonne kunnon ripulit että sellaista. Ville89 kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.

Jotain roskaa Part IXPerjantai 09.12.2005 22:08

Pääsin tänään lopultaki pelaamaan Mario Karttia ja pelasin jopa Super Smash Brossia Gamecubella kaverin kanssa ja voitinki jopa molemmissa peleissä hävisin kyllä kanssa jne. Tänään oli pipari ja glögi tarjoilu koulussa ja siinä glögissä taisi olla jotain muutaki kuin pelkkää glögiä hmm... joku käyny sekoittamassa jotain sinne. No tuliha sitä koulussaki vähä riehuttuu kait. :P Kohta lähdössä kauppaan tästä näin ostamaan jotain että sellaista. Synttäriniki lähestyy kovaa vauhtia että sellain. Lopuksi muistakaa kommentoida tai joulupukki tulee kakkimaan teidän joulukalentereitten luukkuihin että sellain. :D Ville89 kuittaa ja kiittään ja toivottaa hyvää päivänjatkoa.