IRC-Galleria

pah.Tiistai 22.05.2007 19:06

"Se viimeiseksi nauraa, joka hitaimmin ajelee.."

[Ei aihetta]Torstai 19.04.2007 16:02

nonii nyt mutsi teki viimesen jutun :s vei mult koneen koska mukamas käyttäydyn sitä kohtaan huonosti? no mut joo eipä pääse vähää aikaa dataamaa.. voveli kuittaa.

wuhuu !Tiistai 17.04.2007 18:42

Onneksi olkoon, voitit Fazerin Salmiakkisuklaa-kilpailussa salmiakkisuklaalevyn, jonka saat postitse. Käythän kertomassa yhteisössä mielipiteesi maistettuasi tuotetta!

:DDD

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2007 23:39

-how ugly is your girlfriend?

-well.. they pay her to go to the zoo, that the monkeys stop jerking off

:DDDD

[Ei aihetta]Tiistai 03.04.2007 16:39

Toivottavasti en enää ikinä, en ikinä ! nää ketää mulle tärkeet ihmistä kuolleena :( kauhein kokemus ikinä...

[Ei aihetta]Maanantai 02.04.2007 00:25

R.I.P Mummi.<3 oot tärkee :'(

"jos vaan vois kaiken muuttaa, ei voi ennalt arvaa tulevaisuutta..."

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2007 04:45

jag talar inte svenska, idag ! <3

mul on känny..Maanantai 12.03.2007 20:41

http://www.youtube.com/watch?v=7isVca9x-zs <
en pahasti hajonnu xDDDDDDDDDD

ei tylsää ei..Lauantai 24.02.2007 05:40

jooooo hohhoijaa vietin tos just sellaset 1h ja 10 min ku luin kuvakkeest 5 sivusen keskustelun pelimiehistä ja -naisista :s oisko jollain myydä elämä? :o

täs teille pieni tarina.. Sunnuntai 18.02.2007 03:18

olipa kerran perjantai-ilta.. pidettii kavereitten kans ihan normaalisti ja "hillitysti" hauskaa heidillä ja kaikki meni iha okei.. jantsan alkoholinkäyttö oli ihan tosissaa myös hillittyä.. mut jokatapaukses muisti katkes siinä jossai vaiheessa ja tosiaan heräsin tänä aamuna bussipysäkiltä ilman kenkiä tai sukkia ihan helvetin jäässä.. oottelin siin sit viel muutamat kymmenet minuutit bussii ja menin kotii.. siellä kuumaa suihkuu ja lääkäriin.. lääkäri sano että "tähän aivan varmasti liittyy nyt jotenki huumeet, lääkkeet tai tyrmäystipat eli joku on sun juomaan jotai laittanu" noh.. sit ku pääsin kotii ja nukuin joku 7 tuntii ni soitin harrille.. harri sit rupes kiltisti kertomaan mitä illalla tapahtu.. oltii lähetty heidiltä ja juostu junaraiteita pitkin myrtsistä louhelaa paitsi et matkal jouduttii kiipee aidan yli radalt pois ku juna tuli.. sit me loppujenlopuks päästii baarii sisää ja kävin ostaa meille kaljat.. jonku aikaa siin istuttii ni tuliki jo pilkku ja lähettii baarist ulos.. ulkopuolel yks jätkä potkas pekkistä jalkaa ja mä menin nappaamaa sitä rinnuksist kiinni.. harri sit tuli välii ja rauhotteli mua.. sit ku sil jätkällä oli 3 kaverii ni yks toinen niist tuli sanoo mulle et miks mä auon päätäni ni nappasin sitäki rinnuksist kiinni.. uhkas kuulemma tappaa mut.. sit lähettii kävelee siit ku harri sai mut taas irrotettuu.. käveltii n.100 metrii ni käännyin ympäri ja lähin juoksee niit jätkii kohti.. harri sit onneks taklas mut seinää ja mä menin lyömää sitäki kyynerpääl (sori harri<3) mm.. sit mentii puistoo istuu ja sillei.. joskus 2-3 aikaa sanoin kuulemma vaa et "mä lähen juoksee himaa mo" koska harrille en kuulemma halunnu mennä yöks ja vika bussi oli jo menny.. lähin sit juoksee siit ja pappa saatto mut asemalle asti.. harri soitti 3 aikaa ja sillon olin kuulemma hesen pysäkillä.. sen jälkee en tiiä yhtää ni on tapahtunu mut 8 aikoihin heräsin tosiaa ylästöntien päästä bussipysäkilt ilman kenkii tai sukkii.. taas yks tällänen läheltä piti kuolemaa -tilanne.. onneks ei ollu pahemmin pakkasta..

että mukavaa perjantai-iltaa vaa teillekki.

ps.. maanantain sit viel varmaa huumeseulaa..