IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 02:11

Reflexion- Undying dreams

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 00:08

Tänä iltana tuuli sinun nimeäs soi
Jonkin varjoissa taas sinut mieleeni toi
Se vain nieltävä on kipu arkinen tää
Kun sun nimeäs soi tuuli soi ikävää

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 17:39

Jokaisen askeleen alta
Pelkään maan katoavan
Jokaisen kyyneleen jälkeen
Luulen itseni hajoavan

Aina jokainen katse pilkkaava
Raapii ihoa kuin leijonan kynnet
Aina jokainen sana satuttava
Painaa sisällä hetken ja katoaa

Mutta enään en pelkää maan katoavan
Luule itseni hajoavan
Sillä maa katoaa alta jalan
Ja hajoan

Ennen pilkka sattui vain hetken verran
Nyt kaikki, ihan kaikki
Sattuu enemmän kuin kerran>

PIMPPA! ARISALTA PÖLLIN!Sunnuntai 27.04.2008 16:21

ROCK
[] Blink-182
[] Red Hot Chili Peppers
[x] Nirvana
[] Foo Fighters
[] Queens of the stone Age
[] Audioslave
[x] Nickelback
[] Puddle Of Mud
Total: 2

CLASSIC ROCK
[x] Led Zeppelin
[x] Pink Floyd
[] Jimi Hendrix
[] Aerosmith
[] Queen
[] The Rolling Stones
[] The Who
[] T-Rex
Total: 2

POP
[] Britney Spears
[] Christina Aguilera
[] Justin Timberlake
[] Kelly Clarkson
[x] Simple Plan
[] Backstreet Boys
[] Rachel Stevens
[] Will Young
Total: 1

HIP HOP/RnB
[] 50 Cent
[] Fat Joe
[] Kanye West
[] Eminem
[] Mary j Blige
[] Snoop Dogg
[] 2pac
[] D12
Total: 0

METAL
[x] AC/DC
[x] Guns n Roses
[] Motley Crüe
[] KISS
[x] Iron Maiden
[x] Metallica
[x] Motorhead
[] Black Sabbath
Total: 5

HEAVY METAL
[] DragonForce
[x] KoRn
[] Judas Priest
[] Deftones
[] Fear Factory
[] Cathedral
[] Dragonhammer
[] Rage Against The Machine
Total: 1

DEATH METAL
[] Chimaira
[] Soulfly
[] Hatebreed
[x] Children Of Bodom
[] Cannibal Corpse
[] Arch Enemy
[] Morbid Angel
[x] In Flames
Total: 2

GOTHIC METAL
[] Epica
[] Paradise Lost
[x] NightWish
[] Lacuna Coil
[] After Forever
[] Xandria
[x] Within Temptation
[] Charon
Total: 2

PUNK
[] Sex Pistols
[] The Clash
[] Misfits
[] Towers Of London
[] Rancid
[] Pennywise
[] The Dead Kennedys
[] The Ramones
Total: 0

INDIE
[] Arctic Monkeys
[x] The Killers
[] Blur
[] Franz Ferdinand
[] Razorlight
[] The Kooks
[] The Strokes
[] The Libertines
Total: 1

Alternative
[] Muse
[] Radiohead
[] Skunk Anansie
[] Placebo
[] Massive Attack
[] The Darkness
[] Portishead
[] The Shroud
Total: 0

EMO
[] Fall Out Boy
[] My Chemical Romance
[] Hawthorne Heights
[] Funeral For A Friend
[] Taking Back Sunday
[] Atreyu!
[] Lostprophets
[x] Panic! At The Disco
Total: 1

J-ROCK/POP
[x] An Cafe
[] Alice Nine
[] D`espairsray
[] Ayumi Hamasaki
[] Nana Kitade
[] Moi Dix Mois
[x] Dir en grey
Total: 2

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 23:11

Touch me
It's so easy to leave me
All alone with the memory
Of my days in the sun

Fic - Vasta kun hän on poissaPerjantai 18.04.2008 02:32

Luin eilen Maddystä juttuja iltalehden sivuilta. Ihan kamalaa jos oma lapsi joskus katoiaisi niin =(
Päätin sit tehdä tarinan Nerosta ja Andrusta, ja niiden kahdesta penskastaNero + Shinto = Minun hahmoja
Andrei + Shiku = Grimmulin (grimmulichan) hahmoja
Oli perjantai ilta. Ulkona hämärsi jo, ja katulamput saivat aikaan mukavan tunnelman Backstreedillä. Backstreed oli uusi kaupunkilähiö, joka oli rakennettu valmiiksi puolisen vuotta sitten. Asayorun perhe oli ostanut talon sieltä, ja olivat enemmäin kuin tyytyväisiä maisemiin ja rauhallisuuten, vaikka Backstreed siaitsikin lähellä kaupunkia. Nero Asayoru on yksi maailman fiksuimmista miehistä, ja osasi teketyä raskaaksi. Hän ei nimittäin ollut mitään tavallisia heteropoikia. Hänellä oli mies, Andrei Asayoru. Andrei ja Nero olivat menneet naimisiin pian kaksoispoikiensa - Shikun ja Shinton - syntymään jälkeen, suvussa oli siis tapahtunut yllättäviä käänteitä.
Nero kuivasi hiuksiaan luksusasuntonsa vessassa perinteisen poreammekylvyn jälkeen. Hän oli lähdössä ulos miehensä kanssa. Kaksospojat olivat täyttäneet juuri 15 vuotta, joten he pystyivät viettämään iltaa ilman lapsenvahteja. Pojat kutsuivat Neroa äidiksi, olivat aina kutsuneet. Andrei oli isä. Olisi ollut typerää huutaa: "Nero-isi" tai "Andrei-isi". Näin kaikki oli helpompaa, ja Nero rakasti nimeään, hän ei ollut ollut töissä 15 vuoteen. Hänen ei tarvinut, ja hän halusi olla lastensa kanssa.
Andrei avasi vessan oven hitaasti ja kurkisti sisään. Huomatessaan Neron, hänen kasvoilleen levesi hymy. "Oletko jo valmis?" hän kysyi. Nero laski hiustenkuivaajan pöydälle ja hymähti myöntävästi. Nostaessaan katseensa peilikuvaansa, hän huomasi jälleen kuinka onnellinen oli. Hän oli kaunis. Nero livahti Andrein ohi makuuhuoneeseen ja riisui kylpytakin päältään. Andrei seurasi pukeissa ja meni hakemaan autonavaimia. Nero puki nopeasti ja lipui eteiseen. Shiku tuli seuraksi. "Kauanko teillä menee?" hän kysyi ja nosti hieman liian isoja yöhousujaan. Andrei auttoi "vaimoilleen" takin päälle ja avasi oven. Nero hymyili vanhemmalle pojalleen ja silitti tämän päätä "Niin kauan että olette nukkumassa, ymmärretty?" Nero vastasi. Shiku nyökkäsi ja vilkutti isälleen joka meni jo ovesta ulos. Nuorempi veljistä huusi hyvästit keittiöstä suu täynnä sämpylää, eikä kukaan heistä aavistanut että ne olivat ehkä viimeistet hyvästit.
Andrei ajoi kuapungin suosituimmain kiinalaisen pihaan ja auttoi Neron autosta ulos. Hai Long niminen ravintola oli ollut heidän vakiopaikkansa seurusteluaikojensa alusta asti, eivätkä he tulisi koskaan kyllästymään kiinalaisen ravintolan ruokiin. He olivat tapansa mukaan varannut pöydän valmiiksi. Tuttu tarjoilia Po Kao tervehti heitä heti ovella ja johdatti heidät vakiopöytäänsä. Po Kaon mielestä he olivat maailman suloisin ja onnellisin pari, eikä hän ollut ainoa joka ajatteli niin... Andrei veti tuolin pöydän alta kumppanilleen odottaen että hän istuutuisi siihen. Niin kävi, ja he saattoivat aloittaa joka viikkoisen yhteisen iltansa ilman lapsia, töitä tai mitään.

Shinto luki paksua historiankirjaa keittiössä ja hämmensi jo kylmettynyttä teetään lusikalla Shikun istuessa katsomassa televisiota olohuoneessa. Shikua ärsytti suunnattomasti Shinton teemukista kuuluva jatkuva kolina, joten hän heitti kaksoisveljeään sohvatyynyllä. "Lopeta se melskuttaminen tai soitan jonkun hakkaamaan sut!" vanhempi veljeksistä ärjyi nuoremmalle veljelleen. Hiedän kanssakäyminen oli aina ärjymistä ja valittamista, mutta kumpikin tiesi, että he rakastivat toisiaan enemmän kuin ketään tässä maailmassa. Shinto lopetti teen sekoittamisen ja hörppäsi sitä. Aivan, liian kylmää. Hän nousi penkiltä ja kaatoi teen lavuaariin. Kello oli jo sen verran että hän ei jaksanut enää valvoa. "Menen nukkumaan, laita sitä telkkaria pienemmälle." Shinto sanoi ja käveli makuuhuoneen ovelle. Pojilla oli sama makuuhuone ja sama sänky, olivathan he erottamattomia. Shikun murahtaessa jotain vastaukseksi ja säätäen volymia isommalle, nuorempi veljeksistä sammutti makuuhuoneen valot ja meni sängylle istumaan. Hänellä oli outo olo, ollut koko päivän. Hänestä tuntui että joku tarkkailisi häntä. Shinto meni makuulleen ja veti peiton päällensä. Television kaijuttimista räjähti soimaan mainosmusiikki. Samassa joku tarttui Shinton käteen ja tukisti häntä. Shinto kirkaisi ja tipahti sängystä. Huoneessa oli joku, ja se ei ollut Shiku! Mainosmusiikin pauhatessa olohuoneessa Shinto yritti riuhtoa kättään irti jonkun otteesta. Hän ei ymmärtänyt huutaa ensin apua, mutta tumman mieshahmon tarttuessa hänen niskasta kiinni, ääni tuli ulos automaattisesti. Shiku kirkui, kirkui veljensä nimeä niin kovaa kuin osasi. Musiikki lakkasi ja olohuoneesta kuului askelia "Mitä helvettiä Shinto?!" Shiku huusi ja repäisi makuuhuoneen oven auki. Vahva kämmen tavoitti Shinton suun ja peitti sen kokonaan. Samassa hän huomasi toisen miehen varjoissa, joka löi Shikua pöytälampulla. Shiku kaatui maahan liikkumattomana. Shinto yritti edelleen huutaa, hän ei ymmärtänyt mitä oli tapahtunut tai miksi. Hänen yrittäessä pakoon, hän tunsi kovan iskun päässään ja pyörtyi.

Andei nojasi tammisen tuolin selkänojaan kylläisenä. Lautanen oli tyhjä, ja olisi aika lähteä kotiin. Nero jutteli Po Kaolle maksaessaan laskua ja hymyili säteilevää hymyään. Andrei tunsi itsensä jälleen onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Hän halusi silti nopeasti kotiin, hänellä oli muita suunnitelmia Neron varalle. Andrei ehdotti lähtöä, ja Nero myöntyi siihen. Pariskunta käveli autolleen ja jäivät ihan vain hetkeksi katselemaan pilvetöntä tähtitaivasta. Andreilla oli kuitenkin huomenna töitä, oli pakko lähteä kotiin.

Heidän kaartaessa asuinkadulleen he eivät voineet uskoa silmiään. Heidän talonsa edessä oli poliisiautoja ja ambulanssi. Nero nousi autosta vauhdissa ja juoksi lähimmän poliisin luokse mitä näki. "Mitä on tapahtunut?! Missä minu lapseni ovat?" hän huusi ja näytti siltä että hän olisi voinut antaa poliisille turpiin siinä paikassa. Nero ei kuitenkaan malttanut jäädä odottamaan vastauksia, sillä huomasi jotain korvaamatonta talonsa pihalla, toisen kaksosistaan. Nero juoksi väkijoukon lävitse poikansa luokse ja sulki tämän syliinsä. "Mitä tapahtui?" Hän kysyi nyt pojaltaan. "Shinto vietiin... Häntä ei löydetä..." Maailma särkyi Neron ympäriltä. Hän tunsi Andrein käden olkapäällään ja rösähti miestään vasten. Hän ei tiennyt mitä tehdä tai miten olla. Hänen poikansa, hänen nuorempi poikansa...

THÖ BEE KONTINUU!!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 19:25

http://www.youtube.com/watch?v=dm7K2_iah7M&feature=related


AHAHSHAHSASHAAHHAAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

NICE NICE NICE!

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 19:06

http://www.youtube.com/watch?v=MOcpAcFNaIY&feature=related

Nauroin itseni kipeäksi

"Baby you are all I need"

HAHAHA VENÄLÄINEN ÄMMÄ TEHNY SAKSALAISESTA EMOBÄNDIN KITAIRISTISTA PALVONTA VIDEON MISSSÄ SE SANNOO ETTÄ BILL ON SEN SIELU 8DDDD eikäkö bill.. Saatana niitä erota toisistaan!! EIKÄKÖ TOM


Tai sit joku: http://www.youtube.com/watch?v=CEfdjNwm6p0&feature=related


"Iih Bill polttaa kauheeta"

LOLOLOLELIIILÖÖÖ KYLLÄHÄ ELVISKI KÄYTTI HUUMEITA 8DDD

repeilen bilin mahamakkaroille!


voi pillu


rajansa kaikella perkile

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 00:50

ei kukaan voi väittää
etten ois yrittänyt
tai etten ois kaikkea
peliin pistänyt
mut nyt tajuun että yritin
turhaan
siirtää elämäni siihen
oikeeseen uraan
ku kukaan ei ees tajuu
kuka mä oikeest oon
jos mä huudan apuu, niin
ne miettii huutakoot
sitä oppii turvautumaan
siihen itsesääliin
miettivät et oon hölmö
toiseen potenssiin
niin on se sitten kai se
tottakin
miksi helvetissä mä muuta
väittäisin
koska kukaan ei kuitenkaan
ota uskoakseen
en mäkään enää usko
minuuteen
turhaa mä olen kenellekään
uskollinen
koska musta kuitenkin
tehdään syyllinen
paha ihminen, vaikken
mitään ois tehny
ei vittu, minne mun elämä
on menny

Fanfic - Verinen perse ja ruskeat silmätMaanantai 14.04.2008 01:25

Hokasin et tääki on keske 8DDDADD
Heräsin aamulla taas tavanomaiseen ja vitunmoiseen panetukseen. Muistin kyllä että taisin raahata jonkun alaikäisen teinin jonkun idiootin kotibileistä (jotka taisivat loppua sen vanhempien kotiin tuloon ja vitunmoiseen huutoon) taas jälleen kerran pieneen läävähuoneeseeni idioottihuoltajaveljeni kämppään. Olin ihan vitun varma että se hetken pano olis lähteny jo ajat sitten, mutta kun käänsin lihaksikasta kehoani hieman oikealle, huomasin että siinä se makas alasti perä veressä. Meinasin huutaa! Niin saatanan paljon mää säikähin! Luulin hetken että se oli kuallu, mut kyllä se hengitti. Mittailin sen päästä varpaisiin ja arvostelin joka ruumiinosan. Ei se mikään seksipommi ollut löllömassuineen ja selluliittireisineen, mutta jokin siinä viehätti. Varmaan se että sillä oli pillu. Pakko sen oli siitä johtua. Siin se pihisi menemään ja mulla nousi pala kurkkuun. Sitten rupesin funtsiin et miksihän vitussa mää melkein märisen ku edessäni nukkuu yks ja puolmetrinen nainen. Tuskin se kyl ihan nainen viel oli. Mut se 'nainen' oli selvästi raiskattu. Tai no ei ehkä raiskattu, mut tosi vitunsaatanan kovaa pantu. Kumpaakin reikään. Olin aika varma asiasta että se joka sen siihen kuntoon oli nussaissut, olin minä. Suoraan sanottuna hätäännyin. Nousin istumaan ja rupesin taas funtsiin et miksi vitussa mää hätäännyn siitä että mää oon nainut alaikäisen tytön sairaalakuntoon. Senhän mä tein meilkein joka kuukausi vähintään kerran. Rauhoitun ja päätin mennä keittiöön hakemaan pillereitä. Itselleni sekä veriperseelle. Emmä sen nimee tienny. (tai ainakaan muistanu)

Raahauduin munasillani Royn ensiapukaapille ja meitin, että haluaisikohan verihanuri laastarin klitorikseensa, ku jos mä oikein muistin niin taisin purra sitä aika kovaa... No, vedin naamaan jotain Royn rauhoittavia pillereitä, jotka se mitä ilmeisesti oli hankkinut mun killereiden varalta. Viimeksi taisin Iken kaa värjätä sen munakarvat pinkeiksi. Senhä oli iha pakko ajaa ne pois, ja mikään posliinihomo saa pillua. Ehkä jotain karvasta ja vanhaa kyrpää muttei pillua.

Raahaudun takaisin huoneeseeni ja taistelin tieni sängylleni. Vanhat ja käytetyt kondoomit oli varmaan herännyt eloon kun ne tarttui mun jalhoihin ja eikä lähteny millään irti. Varmaan pitäis siivota taas joskus... Istuin veripillun viereen ja silitin sen mustaa päätä. Lopetin tietty äkkii ku pelkäsin että tuun hulluksi. Tais olla ne Royn pillerit sittenkin jotain hellyyspillereitä mitä vedin eilen ennenku lähin ryyppäämään. Varmaan siks se niitä syö ettei tuu hakkaamaan mua sen jellydildoll perseelle. Niin sen täytyy olla... Mut emmä näyttäny olleen kovin hellä veriperseelle! Tai sitten sen pikku teinipillu sattu olemaan niin pientä kokoo ettei mun 69 senttinen oikeen päässyt ulos ottamatta pientä palaa sen kohdusta matkamuistoksi. Ehkä ne hellyyspillerit ei ollukkaa nii tehokkaita, pitää kertoo Roylle ettei se vaan lähe idioottien kokoukseen ilman et vetää eka 800 pilleriä. Ei siitä muuten säily kukaan hengissä. Varsinkaan jos herra Jelly.D. on mukana. (Ja se on aina käsilaukun pohjalla, miten se jätkä edes saa naisii! No ei se kyl saakkaa.. ainakaa paljon)

Sytytin siinä sitten aikani kuluksi tupakin ja toljotin mustapääveriperseen tissejä. Ne oli luonnottoman isot, jos otti huomioon että se ei ollu ku jotain 158 senttii pitkä. Oliskoha sil henkilökorttii lompakos et saisin sen nimen? No tietty aloin penkoo sen vaatteita ja tarkistin rintsikoista kuppikoon. 80C! Ei ees mun kolmikymppisil panoilla oo ollu ku jotain 75A jos sitäkään. Tässä taisi olla syy miksi mää sen alunperin tänne raahasinkaan. Löysin lompakon ja siitä henkilökortin. Tyyppi oli joku Windy Shaniwa. Ihme nimi. Pitäis kirjottaa muistiin. Päätin siinä tupakoidessani herättää veriperseen, alkohan kello jo käydä yhtä päivällä. Oisin muuten kyl työntyny sisää ja tökkiny nii kovaa että se heräis, mut ku kuivunu veri ei innostanu mua. Menin makuulleni ja painaudun ihan viereen tokaisten tottuneesti: ''Herää horo, palvelut on ohi.'' Ei reaktiota. Olinkohan nussinut siltä kuulon ja tuntoasitinkin helvettiin niinkuin puolet verestäkin?! Ei mulle niin paljon oo saman panon aikana tapahtunu, erikseen toki. Tokaisin isompaan ääneen: ''herää nyt tai mä heitän sut pois ennenku kerkeet pukee!'' No, sitten meinasin saada sydänkohtauksen. Se avasi tummanruskeat, hieman vihertävät simmunsa väsyneesti ja räpytteli niitä. Multa meni leukaluu ainakin sijoiltaan ku tuijotin sen isoja silmiä suu auki. Loma ois kiva, panoistakin.

Kesti hetken ennen ku heräsin transsistani. Räpsytin silmiäni ja yiritin hahduttaa tuon harhakuvan pois mielestä, niin kumma juttu se oli! Windyksi tuntemani tyttönen nousi istumaan ja vinkaisi kovaan ääneen, siihen tais vähä sattuu. Kokosin itseni ja ojensin tälle pillerin ja lasin vettä. En ollu vittu koskaan tehny näin kellekkään! Tyttö söi pillerin ja joi lasin tyhjäksi ojentaen sen takaisin ja aloitti: "Moi, mis mä oon?" Meinasin pudota sängyltä, ei varmaan viel ees kuuttatoista ollu toikaa pillunkantaja ja osas jo tollasen legendaarisen lausahduksen! Avasin suuni mutta ääntä ei tullut. Windy selvästi odotti vastaustani, joten körähdin miehekkäästi ja sanoin: "Sä oot meillä, tääl kaupungin laitamil, onko kovin kipee alapää?" Tyttö katseli ympärilleen ja vääntäytyi hitaasti istumaan vetäen peiton rintojensa päälle, se oli niin söpö! "Joo, vähän... Paniksä mua?" Windy kysyi. Aivoni eivät eka ymmärtäny kysymystä, mutta nyökkäsin sitten: "Sori..." Siinä vaiheessa teki kuulkaas mieli mennä hakkaamaan päätä seinään! En mää koskaan ollu vittu anteeksi pyydelly jos olin jotaki kiskassu viikseen! Ei helvetti, tää on vaan krapulailluusio, päätin ja nousin nopeasti sängyltä ylös. Tyttö hymyili ja kumartui nostamaan rintsikoitaan lattialta. "Ei se mitään, sä oot Ryu? Oon kuullu susta niin paljon!" Tyydyin nyökkäämään ja vetäisin puhtaan bokserit jalkaan. Horosen veriser reidet vituttivat mua, joten päätin taas tehdä vastoin luontoani muotoiltun kysymyksen: "Haluuksä peseytyy? Oli nimittäin aika pahan näkönen toi... toi.... niin!" Tunsin itseni idiootiksi ja vetäisin t-paidan päälleni. Ei saatana, ei helvetti. "Ai, siis joo, tottakai jos sä vaan et pahastu..." Windy sanoi ja jätti rintsikat laittamatta, josta ilahduin kovasti. "Tää on mun veljen luukku, tai siis on tää munki ko mä tääl asun mut sillai, ei siitä oo vaivaa, seki on jo varmaan töissä muiden homojen kans" Windy nauroi ja nousi seisomaan "saanks pyyhkeen?"
"Se olisi kunnia..."
Etsiessäni pyyheliinaa mietin tosissani pääni tehosekoittimeen tunkemista.

Se hortsi ei ollu kovin kauaa siel sudes. Se tuli sielt hiukset märkinä nii onko hienompaa näkyä olemassa? Keitin sille kahvia, mutta hortsi kieltäytyi tarjouksesta, se ei kuulemma kahvia suuhun pistä. Join sit ite koko kannullisen ja keitin sille teetä. Se ei onnistunu tosiaankaa mitenkään helvetin hyvin, emmä ees oo koskaan keittäny vettä! Sen naureskellessa pöydässä mä poltin sormeni kolme kertaa, vaan sen takia ku joku 92 tytöntyllerö halus kahvin siasta teetä. En ees ymmärrä miks en ollu viel heittäny sitä ulos!

Kahvittelun jälkeen se meni pukeen vaatteita, joka oli sinäänsä pettymys ja sinäänsä helpotus. Aamuerektio oli sen verran vahva siinä vaiheessa että oli pakko käydä vessassa kädel ku en kehannu enää pyytää hortsin tyydyttää mua, ko olin sen jo aika kovasti nussinu. No mut oma käsi, paras käsi. Omakivan jälkeen menin huoneeseen, mis se hortsi makas sängyllä ja ilmoitti olevansa varmana kuumeessa. No määhä lähin heti hakeen mittaria ja pillereitä vähä lisää. En ollu varmaan koskaan elämäni aikana ollu näin juoksupoika ku nyt tunnin aikana. Jos se oli kerta kuullu musta NIIN paljon nii kai se ny jo ihmetteli että oonko mää sama jätkä. Ei ois mustakaan uskonu. Perhana, tyttö oli kuumeessa. En raaskinut vieläkää heittää sitä ulos vaan peittelin sen mun sänkyyn ja menin tupakille. Vois soittaa ikelle ja käskee sen tulla vetämään mua perseeseen että heräisin, ei tää voinu olla totta. Luovuin ajatuksesta muistaessani Katchingin ilmeen viime homoilukerrasta Iken kanssa... Se ei OIKEEN tainnu tykätä siit. Mietin hetken jopa REMIÄ! Mut se ois varmaan leikannu vahingos mun munan irti, tai sitten tarkotuksella... En jokatapauksessa tulisi selviämään tämän luokan hallusinaatiosta pelkällä tupakilla.