IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

omgTorstai 30.10.2008 23:43

Hah heh huh höö

Katon Housea, house on hyvä mies

Mutta hyi perkele, suolet vaan pöydälle ja jätkä elää XDDD Musta ei tuu kyllä koskaan lääkäriä, tuohan on ihan saatanan kamalaa hommaa. sairasta ja kaikkee, hyi ja kaikkee!

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 18:11

HOI POJJAT!!

MIE OON MANNEEE

HOI RAINER MIKÄ SUO VITUTTAA?

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.10.2008 19:31

Kaikki hyvä elämässä on joko laitonta, moraalitonta tai lihottaa ~


oujea, oon taas lihonu >O masu pömppää

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 22:50

A sculpture of an angel in ice stands before me,
The more I hold him, the more he melts away.
He was a sculpture of an angel in ice, just not made for me,
So sad as he left, he said “please don't wait.”

But I still hear him whispers carried in the breeze
Saying, “baby, lets live while our souls are still free.”

But I'm down on my knees, crushed to the floor,
Screaming surrender like never before,
I knew it was wrong, still trying to hold on.
And I'm down on my knees, with myself to blame.

All my faith was in pieces, like a broken glass,
As I tried to collect it, I cut myself.
After time all the pieces were all replaced,
As my love for him faded, to the silent place.

But I still hear him whispers carried in the breeze,
Saying, “baby, let's live while our souls are still free.”

But I'm down on my knees, crushed to the floor,
Screaming surrender like never before,
I knew it was wrong, still trying to hold on.
And I'm down on my knees, with myself to blame,
'Cause I'm too weak to blow out the flame.
I'm still trying to hold on.

Still trying to hold...
Still trying to hold on.
So live while our souls are still free.

But I'm down on my knees, with myself to blame
'Cause I'm too weak to blow out this flame

~

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 21:59

Windi täältä vaasasta moi! 8DD

Käytiin tuossa kaupungilla, ja ostin jollain kahella sadalla vaatteita XDDD <3

Seppälässä oli niitä vammasia "ota 3 maksa 2" alennuksia, niin ostin kolmet sukkahousut, kaksi huivia ja lapaset ja hameen XDD Sit ostin ihanan hupparin missä on kaikenlaisia kuviojuttuja ja söpöjä olioita >w<!! <33 *halii sitä*

Sit löysin vahingossa nahkatakin, tais kyl olla keinonahkaa mutta se on ihana XD Sit ostin PINKIN TOPIN? Mitähän ajattelin? :'D ja vaaleenharmaan kans =3

Sit ostin vihdoin sen hiuspannan mitä oon vinkunu 8D Ihan tavallinen, mutku en oo vaan koskaan viihtiny ostaa XD *laiskuuden huippu*

Nyt katson kun serkkupoika pelaa wowia ja yritän ropettaa. Tästä koneesta tippuu näppäimet :DA:DAAASASDDASS

JA KUOPION MIITTI SOVITTIIN! <333333 IHANAA! >w<

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 03:34

Wellu pörrötti mustia hiuksiaan ja kiihdytti tahtiaan kapealla käytävällä. Hän ei ollut jatkossa. Media juoksi hänen perässään, mutta hän ei halunnut puhua kenellekkään tai antaa yhtään haasattelua. Hän ei ollut enää jatkossa. Wellu pyyhkäisi silmäkulmaansa ja riuhtaisi siivouskomeron oven auki. Hän oli ollut niin varma että olisi jatkossa, niin varma että hän pääsisi finaaliin, mutta ei. Miten tämä oli mahdollista? Wellu sulki oven perässään ja istui kylmälle lattialaatastolle. Ehkä tämä oli vain pahaa unta? Ehkä kaikki kääntyisi vielä parhain päin. Wellu haroi hiuksiaan silmilleen, ja tunsi pettymyksen ja epätoivon kasvavan hänen sisällään. Ei vielä, hän olisi halunnut päästä jäähalliin näyttämään että osaa, ja että pystyy. Miksi ihmeessä hänen oli pitänyt pudota?
Wellu niiskaisi ja katseli ympärilleen. Hän oli eksynyt siihen samaan siivouskomeroon mihin oli tullut muutaman kerran Peten kanssa piiloon. Vaikkei hän nähnytkään pimeässä paljon mitään, hän tiesi sen olevan se sama, johon Pete oli tönäissyt hänet nauraen. Niin, Pete... Onneksi hän sentään sai jatkaa. Jos hän ei voittaisi, maailma olisi epäreilu, niin epäreilu. Petestä oli tullut hänelle kamalan rakas, ja heillä oli ollut niin paljon yhteistä. Nyt Wellu ei voisi enää herätä Peten vierestä aikaisin aamulla. Hänen oli pakko jättää hänetkin. Wellu ei halunnut, ei pystynyt, ei tahtonut, ei kyennyt. Hän olisi halunnut jatkaa vielä.
Samassa siivouskomeron ovi avautui, ja tumma hahmo astui sisään. "Hei, mä tiesin et oot täällä." miesääni sanoi ja hahmo sulki oven takanaan. Se oli Pete. Kaikista maailman ihmisistä hän oli nyt se ainoa, jonka Wellu halusi nähdä, halusi tietävän, halusi... "Mä en voi ees sanoo kuinka pettyny mä oon, Wellu, mä oon niin hirveen pahoillani!" Pete sanoi ja kyykistyi miehen viereen. Ei se ollut Peten vika, hän oli hyvä laulaja, hyvännäköinen pinkeissä housuissaan... "Ei sun tarvii, mä oon ihan okei..." Wellu sanoi ja nosti katseensa. Häntä alkoi itkettämään kamalasti. "Ei mu tarviikkaan, mut mä oon." Pete sanoi ja kietoi käsivartensa Wellun ympärille. "Sä oot silti maailman paras laulaja sano muut mitä tahansa, sun ois pitäny voittaa!" Pete jatkoi ja haisteli Wellun mustaa hiuspehkoa. Se tuoksui kielletyn hyvälle. Wellu ei voinut pidätellä enää itkuaan, vaan antoi sen tulla, vuolaasti ja rehellisesti. Hän halasi Peteä takaisin ja kuiski kyyneleidensä takaa: "Mä en ois halunnu viel, mä en ois...!" Pete silitti miehen hiuksia rauhoittavasti ja sanoi: "Shh, mä tiedän, mä tiedän, itke vaan, ei sun tarvi häpee..."
Hetken kyynelehdittyään Wellu rauhoittui ja kuivasi poskeaan Peten olkapäähän."Sori, mä likaan sun hienon paidan." Wellu sanoi ja naurahti. Nyt hän pystyi jo ajattelemaan, että oli lähdössä kotiin. Kotiin lepäämään ja rentoutumaan. Pete löysti otettaan miehen ympäriltä ja hymyili rauhoittavasti, vaikka tiesi ettei Wellu sitä pimeässä erottanutkaan. "Mä jätän tän kesken jos sä haluut, mä tuun sun kans jos sä tahot..." Pete sanoi ja pyyhki Wellun hiuksia pois tämän kasvoiltaan. Wellu hymähti ja tönäisi miestä hellästi. "Idiootti, sä voitat tän, et sä mun takii ala luovuttaan..." Vaikka aluaisinkin, Wellu lopetti lauseensa päässään ja niiskaisi taas. Pete halasi miestä uudestaan ja kysyi: "Tiedäks mitä?" Wellu kyhnäytti kutiavaa poskeaan vielä kerran Peten paitaan, ja vastasi: "No mitä?"
"Mä taidan rakastaa sua, sillain oikeesti", Pete jatkoi.
Wellu tuijotti hetken pimeää, nielaisi, ja sulki sitten Peten suun omallaan.

________________________


Sori ihmiset, mun oli ihan pakko ku puhuttiin tuosta Wellun yhteisössä XD Sori jos jotain haittaa tämä henkisesti tai fyysisesti, kirjoitin vartissa :D

Omistan kaikille Wellun yhteisöläisille, jotka olivat menossa mukana Wellun pudottua XD Ei tämä ollu mun idea!

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 02:38

23.10.2008 23:37 <issni> pete voi olla tarzan ja wellu neito pulassa. kalle on sit se kissaeläin.


XDDDDDD joo mut hei, Wellu, vaikka tipuitkin jostain käsittämättömästä syystä, niin tee levy, niin ostan kymmenen, kavereille kanssa!

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 01:00

WinDy sanoo:
REDI HOUSUT JALAKAAN
Redi sanoo:
no EI XD
Redi sanoo:
>__>
WinDy sanoo:
no ei sit
WinDy sanoo:
älä laita!:ASAADADDDDD:AD:ADDDD <3

1, World of Warcraft, stereotypiatSunnuntai 19.10.2008 22:27

Noniin, hahaa!

Itse olen pelannu kyseisä peliä nyt yli puoli vuotta säännöllisesti, ja ehkä pari vuotta hajanaisesti, ja vaikka olenkin kamala teini, pidän siitä. Kyllä siihen hermot menee melkein joka päivä, vähintään kahdesti, mutta pidämpä silti.
Moni heti wow-kuvan nähdessään tokaisee: lol, mutta onko tämä persoona todellisuudessa pelannut itse koskaan? Edes kokeillut? Jos ei, mistä tämä johtuu? Toki moni pelaaja on vetänyt pelaamisen överiksi, ja että onnellisuus johtuu vain siitä kuinka monta kertaa wipeää karassa, mutta eivät kaikki. "Wowiin jää koukkuun ja se on ihan huono peli plääh" Itse en ole vielä koukussa, tosin joskus sitä kaipaa pelaamaan, mutta moni kaipaa runkkaamaankin joka matikan tunti. Johtuuko tämä iso "wow-inho-aalto" isosta rumista wownörteistä joilla ei _oikeasti_ ole muuta elämää? Ruotsissahan joku ei ollut mennyt kouluun muutamaan kuukauteen kun oli jäänyt "hieman" koukkuun, mutta eivät kaikki ole sellaisia! Tietysti on poikkeustapauksia, ja suurin osa "oikeista" wow-pelureista pelaa päivittäin yli kaksi tuntia, mutta älkää herran jestas yleistäkö!
Loppujen lopuksi noin yksi tuhannesosa näistä "wow-vihaajista" on kokeillut peliä ollenkaan, ja ehkä sen muutaman levelin, jollain gnomemaagilla. (anteeksi, olen horde-nainen, viimeiseen asti) Ei siitä loppujen lopuksi saa oikeaa kuvaa. Itsekkään en järin pelistä tykännyt 1-30 leveleiden välillä ensimmäisellä ukollani, Ditorialla, koska peli oli tökkivää, ei osannut ja ei tiennyt loppujen lopuksi mitään koko pelistä. En tiennyt lyhenteitä, termejä, mihin maanosaan kannattaisi mennä kun tehtävät loppuu jne. Melkein koko ensimmäisen hahmon kehittäminen oli pelin opettelemista, ja opettelen edelleen. WoW ei ole mikään lasten peli, vaan monimutkainen roolipeli mihin oikeasti pitää panostaa ollakseen hyvä. Niinkuin joku jalkapallo, tosin jalkapallon pelurit ovat suurelta osin yliarvostettuja. Itse olen suoraansanottuna aivan surkea pelaamaan(myös jalkapalloa) ja siitä muistetaan muistuttaa aina säännöllisin väliajoin. Uskon, ettei ns. wowin salat ole vieläkään oikein paljastunut minulle, koska uusia pelaajia ja varsinkin naisia kohtaan on tiettyjä negatiivisia odotuksia. Itse olen ollut muutaman kerran mukana Karassa(kymmenen hengen luolasto) ja saanut oikein monta kertaa huudot(kirjaimellisesti huudot, Ventissä) niskoilleni jos olen tehnyt jotain väärin. Minunkin mielestäni jotkut ottavat pelin hieman vakavasti, ja siihen saisi tehdä jotain muutosta.

Korostan edelleen, että World of Warcraft ei ole mikään helppo peli, kuten joku Super Mario Bros. 1. Monet käyttävät vuosia tullakseen siinä hyviksi ja saattavat jopa rappioittaa fyysisen terveytensä sen takia, mutta se on yksi harrastus muiden joukossa. Pyydänkin, ettette viitsisi haukkua ennakkoluulojenne takia WoWia (tai mitään muutakaan) koska loppujen lopuksi ette tiedä siitä yhtään mitään.

~ 70 lvl Warlock

(Ja ensi kerralla tutustumme homofobiaan :D)

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 19:09

LOL VIHDOI!!! XD