IRC-Galleria

Mikä on joulussa parasta?Maanantai 11.12.2006 21:08

Pikkujoulut?
Lahjat?
Odotus?
Perhe?
Tunnelma?
Tuoksu?
Ruoka?
Kuusi?
Perinteet?

Eijei...
PARASTA on kalkkuna :D
kalkkuna eestä, kalkkuna takaa, kalkkuna istuu, kalkkuna makaa... xD

hmm...

Kertokaas immeiset, kun meillä noi pikkujoulutkin lähestyy huolestuttavalla vauhdilla, että minkä teeman sitä keksis.. Kalkkunatarjoilu olis tietty ihan hyvä, mutta kanssa bilettäjät ehkä saisivat traumoja.. ja sitä paitti... been there, done that.

Toisekseen.. mikä se olis se virallinen pikkujoulu juoma? Kun Glögi on sellasta litkua, ettei sitä kehtaa ihan päihtymistarkotukseen juoda..
Mutta jos laittaisi paripäivää ennen kanelitangon kossupulloon? eikä siinä jo joulua tule tarpeeksi? ensiavussa olis sitten kiva selitellä, kun kurkussa on kanelitanko, paskat housussa ja promillet 4.5 ... Siinäpä kunnon joulutuoksua, eikä mitään amatööri "kinkku-uunissa-ja-aito-kuusi" -tuoksua. Perkele, toi pitäs melkeen patentoida.

Mä oon onnistunu tänä jouluna välttämään - paria joululahjaa lukuunottamatta- kaiken näkösen jouluhässäkän...
Ei siivouksia..
Vittumaisia valoja, jotka sammuu puoleksi just kun on saanu ne paikalleen mitä vittumaisempaan paikkaan..
Ei palaneita torttuja...
Ei kilpailua naapurin kanssa siitä, kenen sähkömittari huutaa halleluujaa koristeiden lisääntyessä sitä mukaa mitä lähemmäs joulu käy...
Ja onpa tullu vedettyä viime viikot jotain ihan muuta kuin pulkkaa, kun ei oo luntakaan.
No myönnettäköön nyt sit se, että noi pikkujoulut sitten tietty teettää työtä kun pitää miettiä et ketä.. eiku siis MITÄ.. siellä sitte duunaa..

Tällanen joulu taitaa olla kyllä parasta mitä tällaselle sinkkunaiselle voi sattua..antaa toisten vain tuskastella.. vitun hyvää joulua vaan sinne stressin keskelle. Miettikää vaan tarjoatteko kalkkunaa vai kinkkua. Meikällä on tarjolla ihan molempia ja runsaasti.

Ja onnea niiden 5kg kanssa, jonka keräätte kaikella syönnillä kroppaanne. Meikä syö kynsiä ja tiputtaa pyhien aikana saman määrän pelkästä perseestä. Itkekää vaan sitte uutena vuotena ittenne uneen ku rahat on loppu ja sellua on 30% enemmän reisissä. Tiedätte sitten miltä tuntuu olla köyhä ja lihava. Katotaan sitten, onko lihavat lepposia..ihan aikusten oikeesti...
Meikä tyttö sheikkaan tiukkaa persettä baarissa sillon. Ja loppuillasta on luvassa ilotulista.. mut jossain ihan muualla ku taivaalla.

Ja muuten...
Ainut pukki joka mun luona käy tänä vuonna on muuten parraton ja hoikka... mut säkit on taatusti taas täynnä yllätystä...
Eli tuh.. eiku kiltti olen ollut viime aikoina..Eikä tarvi pukin risulla virpoa.
Kiltti täti kyllä auttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.