IRC-Galleria

h t t p : / / w w w . a b o r t 7 3 . c o m / H T M L / I - c a s e . h t m l

Abortti puhuttaa ihmisiä, jotkut irvishampain sitä jopa puolustavat. Käy katsomassa yllä olevasta osoitteesta video ja ellei se herätä ajatuksia miksi abortti on väärin niin kannattaa miettiä mikä mahtaa olla vialla.

(täytyy vain nähdä vaivaa osoitteen takia koska joka välissä on välilyönti)

_______________

Noh. ajatuksia herätti mutta lähinnä siitä että lopussa näytetty "abortti" on luultavasti ollu normaali keskenmeno joka on otettu mukaan videoon sen takia että jos sitä sanotaan abortiksi, se vaikuttaa järkyttävämmältä.

Väestöliitto kertoo myös abortin ajankohdasta näin: Raskauden keskeytys tulisi tehdä ennen 12 raskausviikkoa. Raskauden voi keskeyttää, erityisen painavasta syystä myöhemminkin, mutta silloin siihen tarvitaan erityislupa.

eli tuo mukamas 24 viikolla tehty abortti olisi suomessa ollut luultavasti erittäin painavasta syystä tehty. Lisäksi Äidin terveyden kannalta lääkärien suorittamat abortit eivät mielestäni ole kiellettävä. Jos sillä pystytään pelastaa edes äidin henki, on lääkärien vastuulla tehdä kaikkensa, kuten he valassaan lupaavat.

Aborttihan on perseestä, en kiellä sitä ja mielestäni ihmisten täytyisi opetella ottamaan vastuuta teoistaan sen verran ettei tällaisia turhia abortteja pääse tulemaan, eli opetelkaa käyttämään ehkäisyvälineitä.

Entas sitten raiskauksen seurauksena alkunsa saaneet lapset? miehet voisivat miettiä omalle kohdalleenkin miltä tuntuisi kasvattaa lasta joka on saanut alkunsa rikoksesta ja väkivallanteosta. Siinä kärsisi jo se lapsikin ellei äiti olisi sitten joku jäävuori.

En halua ketään tuomita mutta mun mielestä (ja sitä mielipidettä tuskin ihan heti mikään muuttaa) on turhaa vouhottaa liikaa sellaisesta asiasta. Lisäksi on jokaisen oma asia mitä haluaa raskaudelleen tehdä, pitää sen lapsen vai lähettää taivaaseen jumalan tykö missä sen olisi parempi olla. ja aina kannattaa amerikkalaisten mainoksia tarkastella sieltä rivien välistä. ei kaikki oo aina niin mustavalkoista ja vaikka suoraan sanotaankin että mistä materiaali on, niin en ainakaan itse siihen paljoakaan luottaisi...oli kyse mistä vain. skeptisyys on suositeltavaa, varsinki näin isossa asiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.