IRC-Galleria

tunteesta.Maanantai 20.04.2009 01:14

VIHA
Pystyisitkö haukkumaan jonkun ihmisen pystyyn? - kyllä mä kai jos haluan..

Tekeekö koskaan mieli tehdä niin? - tekee mieli mutta kun aina ei viitti vaan aukoo päätänsä kun kuitenki jossain vaihees joutuu sit pyytään anteeksi..ellei ihan randomi idiootti oo...
Haluaisitko joskus raivota kaverillesi pää punaisena? - en mä oikeen usko. ei siitoo mitää hyötyä..tuloo vain paha mieli kaikillen.

Vihaatko jotain ihmistä? - Kyllä mä jotaki vihaan..

Mitkä piirteet ovat vihattavia ihmisessä? - oikeen paha mun elämän sabotointi ja kaksnaamasuus. esim jos kaveri panis mun miehen kans..
Oletko koskaan suuttunut verisesti jollekin? - juu olen..

Onko viha terve tunne? - viha ja rakkaus on yllättävän lähellä toisiansa...kyllä se on tervettä, ei sitä muuten laskettaasi yleisimpiin tunteisiin.

Tekeekö sinun koskaan mieli räyhätä ilman syytä jollekin? - no ei paitti kerran kuukaudes oon aika bitch jesselle :D


RAKKAUS
Onko tärkeämpää rakastaa itseään vai muita? - raamatuski sanotaan ettei kukaa voi todellisesti rakastaa toista jos ei ensin opi rakastaan itteensä.

Kerrotko koskaan kenellekään, että rakastat häntä? - kyllähän mä oon

Oletko rakastunut? - juu uskoosin. ainaki tuntuu siltä. :) vaikka kukas sen loppuviimmein määrittelee mitä rakkaus on.

Onko rakkaus tärkein tunne mitä voi olla? - eei. kyllä kaikki tunteet on yhtä tärkeitä. pelkällä rakkaudella ei päästä pitkälle..



ONNELLISUUS
Mikä tekee sinut onnelliseksi? - taloudellinen riippumattomuus ja turvattu toimeentulo. (älkääs nyt sit luulko et turvallinen toimeentulo on töis käymistä, ei siis vaan se meinaa et vaikket tekis töitä niin pärjäät rahallisesti) Hirveetä stressiä vedän jos ei rahat riitä kuun loppuun asti..

Voisitko olla onnellinen ilman rahaa? - en usko että voisin.

Kestätkö epäonnistumista? - Pakkohan se on vaikka tekis mieli nakella kaikki tavarat seinälle jos epäonnistuu. se kuuluu elämään ja on osa meidän kehitystä..

Pystytkö olemaan onnellinen toisen puolesta? - tottakai.


USKO
Uskotko että on olemassa joku juuri sinua varten? - en oikeen. en usko siihen "meidät on luotu toisillemme" -hömppään. Pitkä kumppanuus rakentuu kahdesta erilaisesta ihmisestä jotka sietää koko elämänsä toisiaan vioista huolimatta :) just sen takia yleensä ystävyydestä alkaneet parisuhteet kestää pisimpään.

Jos menettäisit kaiken, riittäisikö sinulla uskoa parempaan? - kyllä luultavasti. uskoosin että osaan löytää jokaisesta kiperästä tilanteesta ulos jotenkin, ja kun on iso tukiverkosto niin jaksaa yrittää.

Uskotko onnistuvasi asioissa? - kyllä, jos uskoisin epäonnistuvani, luultavasti epäonnistuisin.

Uskotko parempaan huomiseen? - no mikäs täs päiväs on vikana? :) kyllä uskon huonoina aikoina ja haen ratkaasua millä sinne parempaan huomiseen pääsis, jos en hakisi niin eipä mikää voisi parantua.


TOIVO
Jos toivoo jotain oikein kovaa, voiko sen saavuttaa? - ei se pelkkä kovaa toivominen piisaa, pitää tehä asian eteen jtn.

Oletko koskaan toivonut mitään niin hartaasti, että olet tehnyt sen eteen paljon töitä? - kyllähän on tullu tehtyä..viimeksi kolme vuotta sitte. olisin kiivenny vaikka perse edellä puuhun että saavuttaisin mitä halusin. ja niin sitte saavutinki.

Toivotko kenellekään koskaan huonoja asioita? - no jos jotain jalkasilsaa :D


SURU
Onko suru koskaan hyvä asia?- on, suru puhdistaa ja kun on tarpeeks kauan surru niin ei enää jaksa ja osaa jatkaa eteenpäin.

Oletko usein surullinen? - sillon kun asiat menee päin vittua.
Pääsetkö helposti yli surullisista kokemuksista/asioista? - no enpä tiä...aika heikosti.

Millainen olet surullisena? - käännän surun helposti vihaksi ja oon sitte pirun kiukkuunen, son vähä niinku kilpi kaikelta pahalta, ku on niin vihaanen ettei kukaa uskalla sanoo mitää idioottimaista.. ja joskus tulee niitä hetkiä et on vaan hiljaa ja itkee.


ILO
Onko ilo yksi osa jokaista päivääsi? - kyllähän se jossain muodossa =)

Millaiset asiat tekevät sinut iloiseksi? - ystävät ja rakas ja välittämisestä kertovat teot ja sanat.

Miten kuvailisit iloa tunteena? - jjaa..kai son sellanen et kaikki tuntuu hirmu kivalta =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.