IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Vastakohta...Sunnuntai 07.05.2006 02:47

Vappu tosiaan meni mahtavasti, mutta samaa ei voi sanoa tästä viikosta.
Kotiudutuani Seinäjoelta kaikki oli viellä mahtavasti, mutta tiistaina kaikki alkoi mennä vituilleen, koska tulin kipeäksi tai noh.. ei se viellä mtn mutta keskiviikkona aamulla herätessäni (2h yö unien jälkeen) huomasin että kurkku oli taas tulehtunu ja paisunut, että toinen puoli siitä oli täysin tukossa.
Lääkäriin sain varattua ajan jotenkin, kun eka nyt semmosen tunnin verran siinä yritin soitella sinne, mutta joko oli varattua tai sitten vaan ei vastattu :(.
Siellä sitten Lääkäri osannu oikeen mtn sanoa (ylläri, ylläri täällä kihniössä :D , sitten alkoikin vaan armoton vitutus ja toivominen että menis ohi viikonloppuun mennessä.

Noh..
kyllähän se oikeastaan meni "ohitte" lauantaihin mennessä, mutta viellä kumminkin sen verta paisuksissa, ettei porukat sitten päästänykkään lähtemään Seinäjoelle Miian luokse :'(...

Tässä sitä nyt sitten ollaan eka 4 päivää turhaa istuttu koneella toivoen, että pääsen Seinäjoelle ja näkisin taas tuon ihanan kultani <3, mutta nyt sitten vitutuksessa istuttu oikeastaan eilisestä lähtien, kun arvasin etten kumminkaan pääse ja sitten ei oo ollu oikeen minkäänlaista kontaktian Miiaankaan, kun hän on ollut juomassa....

Tänään kanssa ollu semmonen päivä että huh huh o.O Miian taas juomassa, meikä istuu koneella kirjottamassa jossakin vitun galleriassa päiväkirjaani jtn sepustuksia ihan kuin mun elämällä ei olis parempaakin tekemistä ?

Valitettavasti ei oo....

Noh.. katsotaan nyt mitä ens viikko ja ens vkl varsinkin tuo tullessaan..
Ainut mitä toivon niin, etten joutuisi sitäkin viettämään ihan yksin kotona :(
(Johan helpotti kun pääsi purkautumaan :P )


Niin joo.. ja kaikista ENITEN on VITUTTANU se kun ei oo pystyny oikeesti puhumaan :( paitsi nyt perjantaina ja lauantaina, koska ei oo voinu soittaa Miialle :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.