IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

ColorsTiistai 09.09.2008 02:47

Oli kyllä aivan mahtavaa settiä vkl:na hesassa Colorsseilla ^^

Lauantaina meinasi vähäsen tunnelma hyytyä, koska jonottamisessa meni aikaa about. 1h ja meillä oli 5:lle henkilölle 1 sateenvarjo :D..

Parhaat bileet oikeastaan oliko jonossa, varjon alla :D.

En kyllä tajunnut, että minkä takia jonottaminen kesti niin tajuttoman kauan, koska sisällä porukkaa ei ollut mitenkään hirveästi ja tilaakin oli liikkua kiitettävästi.

Paita märkänä ja nousuhumala päällä kyllä tuli vedettyä kunnon settiä, mutta esiintyjät olivat kyllä hienoinen pettymys lauantain osalta.
Joskus 3:n aikaan tuli lähdettyä sitten kaapelitehtaalta hotellille päin ja piti sitten siinä huimat 500m kantaa kämppistä, joka oli valinnu korkokengät jalkaan ja sen jalat oli ihan paskana, mutta tunnelma oli katossa :_D...

Sunnuntaina kunnon mätöt sitten aamupalalla pienessä vapinassa, mutta ei sen ihmeempää. Päivä menikin sitten aikalailla vain huoneessa makoillessa ja mättöjä vetäessä (tuli käytyä varmaankin suomen pienimmässä hesessä, jossa oli tasantarkkaan 2 pöytää sisällä ja drive-in).

Sunnuntain osalta jonotus meni mallikkaasti, eikä vettä satanut ja esiintyjät olivat aivan mahtavia, varsinkin Eric Morillo.
Tiesto oli toisaalta hienoinen pettymys, koska liian suuri hypetys on vienyt tietynlaisen hohdon DJ:ltä, mutta Kunnari veti kunnon setit ennen Tiestoa.

Porukkaa oli niin s**tanasti ja lämpöä oli sisällä about. 30-35 astetta, mutta eipä tuo menoa haitannut.

Tuttujakin tuli nähtyä enemmän, kun uskoinkaan, mutta olin kyllä pettynyt todella paljon yhden kaverini käyttäytymiseen, mutta eipä tuolla nyt väliä ole, koska jokainen saa vetää rauhassa omat settinsä.

Isot kiitokset kuitenkin seurueelle, joka oli kyllä aivan huippu ja varsinkin kämppikselle, joka jaksoi katsella tämmöistä teiniä huoneessaan ja jakaa parisängyn myös :D Chillailuhetket olivat kyllä jtn niin huh huh :DDD..

Uudestaan ensi vuonna, jos esiintyjät ovat yhtähyvät tai paremmat, mutta pientä hiomistä kyllä tapahtuma vielä vaatii..

TAMPPAUSTA, TAMPPAUSTA...!

"Nyt jyystään jtn hyvää settiä" - Kämppis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.