IRC-Galleria

Hyvää vappua! Glada vappen!Maanantai 01.05.2006 17:26

Suomalaisen työn juhla on nyt siis käsissämme. Koska hyvin valmisteltu on puoliksi tehty, olen pohjustanut tämän päivän siman ja munkinsyöntiä viettämällä sosiaalista elämää vähän siellä sun täällä. Vähän selostusta menoista ->

Perjantai-iltana raahauduin mehiläisten harjaamisen jälkeen Ipalle missä perusporukalla ihan vain oltiin. Kirsikin oli messissä, ekaa kertaa läsnäollessani. Mielenkiintoista vaihtellua (ja kerrankin talossa enemmän kuin yksi lukiolainen talossa). Eipä illasta jäänyt mitään erikoista kerrottavaa sen lisäksi että Ritva kävi kahvilla meitä hakiessaan.

Lauantaina oltiin bilemöksällä. Meno oli sitä tavallista: masentuneita ihmisiä, humalaisia ihmisiä ja epätoivoisia ihmisiä. Ensimmäistä ryhmää edusti Make, toista Mäkinen (oikeastaan ne molemmat) ja kolmatta Sami (asiasta sen enempää puhumatta). Kyytikin saatiin pois kuin ihmeen kaupalla. Ja selvinnyt Mäkinen käveli (ihme urheilija).

Eilisiltana oltiin Nooralla. Ohjelmassa oli grillaamista ja Twisteriä. Hävisin ensimmäistä kertaa elämässäni ko. pelissä kun Undis oli parempi kiemurtelija. Uimarannallakin käytiin ihmettelemässä ja Mäkinenkin poikkesi (eikö siitä pääse ikinä eroon? =D). Laulettiin Undiksen kanssa Pohjois-Karjalaa ja pidettiin hirveää meteliä. Nukuin Nooran olohuoneen sohvalla paremmin kuin aikoihin.

Tänään olisi pyhä tarkoitus juhlistaa juhlapäivää simalla, munkeilla, ja kungfutselaisuudella. Ja huomenna paluu arkeen -_-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.