IRC-Galleria

HeiMaanantai 23.03.2009 16:27

Tota ei teidän tarvii ampua mua. En soittanu sinne vinkun lääkärille ku sinne on soittoaika aamusin puol kymmenee nii en ehtiny tänää, huomenna soitan aamulla :) Juu tänää.. Hmm. Olin töissä ja nukuin tos parin tunnin päikkärit. Nyt pesen hulluna pyykkiä. Pitäis taas mennä ton Joonan kaa varmaa kahville, äh kun ei millää jaksais. Ajattelin illemmalla käyä kaupas ja ostaa vähä herkkui ja mässää ja kattoo pasilaa ja ja ja. Sillee :) Huomenna vapaa! Nam :)

Juu mulla on tylsä elämä, ajattelin nyt sit pistää Skorpparin horoskooppia tähän... Tää osuu kyllä aika hyvin muhun ;)

"Skorpioni-ihmistä ei yksinkertaisesti voi unohtaa. Pluton hallitsemasta vesityypistä jää aina joko ihan ihana tai kauhean kammottava muisto. Skorpioni ei ole mikään keskitien tallaaja, vaan joko paholainen tai pyhimys. Mutta vaikka Skorpioni onkin uskollinen, avulias, viisas ja sinnikäs, hänen ympärillään leijuu aina hienoinen väkivallan häivähdys"
"Tällä kiihkeällä vesimerkillä on tavallisesti vaikeuksia ihmisten kanssa. Pisteliäisyydellään ja mustavalkoisella ajattelutavallaan hän onnistuu tahtomattaan hankkimaan itselleen verivihollisia"

"Jokaisessa Skorpionissa on ripaus keskiaikaista itsensäkiduttajaa. Hän hakee tyydytystä vastoinkäymisten voittamisesta.Skorpionityypi ajautuu usein myös haudankaivajaksi, teurastajaksi, kätilöksi tai psykoanalyytikoksi, sillä tämä arkipäivän mystiikan tunteva ihminen on kiinnostunut syntymästä, kuolemasta ja ihmismielestä (Se on jännä..) "
"Plutoihmisen taloudellinen tilanne voi olla joko surkeaakin surkeampi tai vankkaakin vankempi,hän kun ei keskivertoihmisen lailla tee mitään puolinaisesti (vaikee arvata kumpi osu mun kohdalle...)

"Rakkaus on plutotyypille yhdistelmä hellyyttä ja himoa. Rakastuessaan hän on puhdasotsainen idealisti, joka ei välitä vaikka kumppani olisi pennitön maankiertäjä. Skorpionin tunteet voivat ehdottomuudessaan olla jopa pelottavia; hän on omistushaluinen, mustasukkainen ja vaativa, ja jakelee häikäilemättömiä pistoja jos tuntee tulleensa petetyksi"

"Skorpioni on nautiskelija, joka mielihyvää tavoitellessaan voi mennä kohtuuttomuuksiin niin syömisessä, juomisessa kuin rakastelussakin. Monilla skorpioneilla on taipumusta ryypiskelyyn ja jopa huumeiden käyttöön"

Nonii jopas oli juttu :'D

hei arvatkaa mitä <3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.