IRC-Galleria

Thank you mould for pimp'n my appartment!Perjantai 04.03.2011 14:37

Jaahas, kiva kiva, muutto edessä jo toistamiseen. Koko kiinteistö homeessa ja kaikki asunnot on irtisanottu :/ Harmittaa kun nyt mulla oli alla lähes 40 neliöinen, pohjaratkaisultaan erittäin miellyttävä kaksio, hyvällä paikalla edulliseen hintaan, niin nyt pitääkin muuttaa pois. Mutta... löysinpä ihanan omakotitalon alakerran jossa upeat saunatilat sekä 09- uusittu keittiö ja laminaattilattiat. Ja sain sen :D Eikä hintakaan ole paha. Siellä on siisti pihakin jossa voin sitten kesällä ulkoiluttaa kisua. Erittäin rauhallisen oloinen alue eikä ole pitkä matka koulullekaan.

Aletaan varmaan "mun kahden pitkätukan", Jarin ja Timon kanssa roudaamaan tavaroita jo ensiviikolla, että saa tänkin rumban pois alta.

Muuton jälkeen pitää ottaa työnalle yksi tilausvideo (ei ole pornoa senkin pervot!) vaan eräs bodymod- juttu joka mua pyydettiin tekemään. Splittini täytti eilen vuoden ja täytyy sanoa että en kyllä vaihtais tuota mihinkään. Osaan nyt liikutella puolikkaita vuorotellen, ikäänkuin hieroa niitä toisiinsa. Ainoa mikä hämää on se että kieleni on huomattavasti paksumpi kuin aikaisemmin, johtuu todennäköisesti kielen lihaksen kasvusta koska kieleni voima on myös huikea verrattuna aiempaan.

Tänään tulee ystäväni Lappeenrannasta käymään, ihana nähdä häntäkin pitkästä aikaa :)

- J -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.