IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Enpä ole aikoihin tänne kirjoitellut tai muutakaan päivitellyt, kun enemmän lähivuosina tullut oltua ja vaikutettua tuolla facebookin puolella.

Noh, mitä elämääni kuuluu? Valmistuin nuoriso-ohjaajaksi ja olin reilut 1,5v töissä henkilökohtaisena avustajana, kun mielessäni kytenyt hoito-ala alkoi entistä enemmän kiinnostaa ja päätin hakea opiskelemaan sitä. Nyt on kohta vuosi takana hoitajaopintoja ja tähän vuoteen on mahtunut paljon erittäin mielenkiintoisia kokemuksia ja oivalluksia, sekä elämästä ja kuolemasta. Plussapuolena mulla on erinomainen erilaisten hajujen/tilanteiden/näkyjen jne sietokyky. Pystyn toimimaan rauhallisena onnettomuustilanteissa ja muissa yllättävissä tapauksissa.

Ihmissuhdetaidoista on erittäin paljon hyötyä tällä alalla, sekä myös tilannetajusta. Anatomia, joka on aina kiinnostanut mua, on myös hyvin suuressa roolissa tässä työssä. Haasteellisuutta ei ole puuttunut.

Vapaa-aikana menee myös hyvin. Kissanpirulainen sairastui astmaan, mutta onneksi siihen on lääkitys sille. Pentti the serpentti käärmeeni on kohta mun pituinen. Leia koiruus on kasvanut ja rotevoitunut ihan huolella, onhan se kohta jo 2-vuotias. Mutta melkein yhtä hömelö se on kuin pentunakin, ainakin silloin kun tulen koulusta tai töistä kotiin, niin se hyppii riemuissaan pitkin kämppää ja hakee jonkun lelun mitä riepottelee samalla kun pyörii mun ympärillä ja melkein kaataa mut. Miehenikin kanssa se oli ollut ihan kunnolla sillä välin kun olin 2viikkoa Tampereella työssäoppimassa, vaikka mua se totteleekin parhaiten.

Ihanaa, kun on tullut valoisampaa, niin jospa siitä saisi enemmän energiaa jaksaa opiskella tämän jakson sairaanhoitoon ja huolenpitoon liittyviä lakijuttuja (koen olevani enemmän sellainen, joka oppii tekemisen, ei niinkään lukemisen, kautta)
Mutta, ainahan opintoihin jne kuuluu myös niitä ei-niin-mieluisia jaksoja, jotka kuitenkin kokonaisuuden vuoksi täytyy huomioida.


Hyvää kesän odotusta kaikille! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.